Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanalların davet edemediği tek aday RTE. Aday olduğunu hatırlasa iyi olur. Karşısına gazeteci bozuntularını dizmesinden sıkıldık. Diğerleri gibi tenezzül edip kendi gelmeli. Bu gevşekleri gönderip durmasın.
Kanalların davet edemediği tek aday RTE. Aday olduğunu hatırlasa iyi olur. Karşısına gazeteci bozuntularını dizmesinden sıkıldık. Diğerleri gibi tenezzül edip kendi gelmeli. Bu gevşekleri gönderip durmasın.
Bu adamlar bizim dizi izleye izleye yoldan çıktığımızı sanıyor. Anlamıyorlar, kitap okuya okuya bozulduk biz
Hatırladım şimdi bakınca ama ben de izlememiştim diziyi. Bakayım bir ara. Güzel mi?Dizi demişken ben bir dizi buldum onu izliyorum Beş Kardeş... Birilerini rahatsız ettiği için 13 bölüm yayınlanmış
Ben sevdim, keyifli bir diziHatırladım şimdi bakınca ama ben de izlememiştim diziyi. Bakayım bir ara. Güzel mi?
Acaba?
Sen herkesin cok umurundasınSizin daha ne yazdığınızdan haberiniz bile yok o zaman...Lütfen terbiyesizleşmeyin savunduğunuz insanların umurunda bile değilsiniz
Sizin itibar ettiğiniz hesaplar genellikle aynı şeyi yapıyor
Doğrusu
İmamoğlu’nun “İstanbul’un deprem sorununu çözmek için bize 100 yıl lazım” dediği iddiası - Teyit
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, "İstanbul’un deprem sorununu çözmek için bize 100 yıl lazım" dediği iddia edildi.teyit.org
Eğer safça inanıyorsanız biraz daha dikkatli olmanızı istiyoruz. Yok bile bile paylaşıyorsanız diğer okuyucuları doğru bilgilendirmek adına vakit harcayıp düzeltme yapmamız şart oluyor. Amacımız sizi ikna etmek değil. Yanlış bilginin yerleşmesini ve yayılmasını engellemek.
Peki neden ceza almıyorBu cahil ve ahmaklar yüzünden, bütün AKP liler aynıymış gibi bir algı oluşuyor.. Ya hayır söylemeli ya da susmalı. Saçmalık.
Ceza alanlarda arka kapıdan salıveriliyorPeki neden ceza almıyor