- 30 Aralık 2009
- 4.151
- 15.691
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kozmik odanın anahtarını chp vermedi kimseye. Tank palet fabrikasını chp satmadı. İhtiyaç duyulduğunda TRT ye öcalanın abisini chp çıkarmadı. Aselsan ölümlerini chp düzenlemedi. Hatta Muhsin Yazıcıoğlunu da chp öldürmedi. Peki bunları kim yaptı? Sahi kozmik oda neydi ya?Chp ve hdp yerel özerklik istiyor , bunu hiç sorgulayıp düşündünüz mü ?
Terörün arka bahçesi olan hdp ile aynı fikirde aynı yolda olan bir adet chp .
Bu ülkenin milli istihbarat teşkilatına , jandarmasına ,emlakniyetine , terörle ilişkisi olan kişilerin getirilmeyeceğinin garantisini kim verebilir ?
Yani diyorlar ki kazandıkları durumda devletin silahları , makamları bizde olacak .
Siz o silah ve makamları devlete karşı kullanmayacaklarına inanıyor musunuz ?
Fetö TSK ya sızdıktan sonra bunu yapmadı mı ? Devletin silahını tankını millete karşı kullanmadı mı ?
Hdp yle olan pazarlıkta ilk şart özerklikti , hapiste ki baş teröristlerin çıkartılmasıydı , şuan birlik olduklarına göre çokta güzel anlaşmışlar .
Ya özerklik bu , Millet ittifakı millet ittifakı diyenler , onlar geldiği vakit en güzel günlerimiz bu günlerimizdii diye sayıklayacağız haberiniz olsun .
Umarım sadece ses sistemine zarar vermiştir.
Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu ama Ses kesildiMüezzinler artık yukarıya tırmanmıyor, onu vuramaz Teknoloji
Bana göre
Eğer herşey usülüne göre yapılır ise millet ittifakı kazanır be kuzum
%32 chp nin kemik kitkesi
%10 hdp nin kemik kitlesi
%7 8 civarı iyi parti
%4 ise diğerleri
hadi 10 puan aşağı olsun
Haklı çıkacağım yani umarım ve seçimden sonra konuşuruz
Nesajı favorilerime ekledim
Eğer doğruya doğru demeyi seviyorsan bunca haksızlık hukuksuzluk hırsızlık liyakatsizlik için nasıl bir tavrın olmaz
Demokratım diyorum lakin bakış açılarımız sıkıntılı hepimizin tahhammül edilemiyor çoğu şeye
Mesela hüdapar ile yapılan ittifak normalde demokratik zeminde olabilir dersin
Lakin olmaz benim için
Gerçi demokratik bir ülkede hüdapar zemin bulamaz sen uğraşsan bile sıkıntılı
Eleştiriye başlamışken
Eeee daha
Sana göre bana göre dedeme göre .. ne kadar akılcı ve istatistikçi bir insansınız ya valla takdir ettim geliyor bomba eleştirim, sıkı durun :Bana göre
Eğer herşey usülüne göre yapılır ise millet ittifakı kazanır be kuzum
%32 chp nin kemik kitkesi
%10 hdp nin kemik kitlesi
%7 8 civarı iyi parti
%4 ise diğerleri
hadi 10 puan aşağı olsun
Haklı çıkacağım yani umarım ve seçimden sonra konuşuruz
Nesajı favorilerime ekledim
Eğer doğruya doğru demeyi seviyorsan bunca haksızlık hukuksuzluk hırsızlık liyakatsizlik için nasıl bir tavrın olmaz
Demokratım diyorum lakin bakış açılarımız sıkıntılı hepimizin tahhammül edilemiyor çoğu şeye
Mesela hüdapar ile yapılan ittifak normalde demokratik zeminde olabilir dersin
Lakin olmaz benim için
Gerçi demokratik bir ülkede hüdapar zemin bulamaz sen uğraşsan bile sıkıntılı
Eleştiriye başlamışken
Eeee daha
"Yazdıklarına" "cevap" vermiyorum pek anlayışlı "türkçe" öğretmenimiz. Anlayabildin mi?Cevap vermediğin cevabın için teşekkür ederim
ASELSAN mühendislerinin ölümleri , Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü ,bakın bunlar öyle laf olsun söyledim cümleleri değil dikkat edin .Kozmik odanın anahtarını chp vermedi kimseye. Tank palet fabrikasını chp satmadı. İhtiyaç duyulduğunda TRT ye öcalanın abisini chp çıkarmadı. Aselsan ölümlerini chp düzenlemedi. Hatta Muhsin Yazıcıoğlunu da chp öldürmedi. Peki bunları kim yaptı? Sahi kozmik oda neydi ya?
Mübarek gün deyip yalan söylemesi Yine danışmanları prompter a ne yazmışsa onu okuyor