- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
Rica ederim bilinçli seçmen olmak bunu gerektirir, size de tavsiye ederim internette çok fazla yalan haber, montajlanmış video dolaşımdaTeşekkür ederim benim için yorulup araştırma yaptığınız için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim bilinçli seçmen olmak bunu gerektirir, size de tavsiye ederim internette çok fazla yalan haber, montajlanmış video dolaşımdaTeşekkür ederim benim için yorulup araştırma yaptığınız için.
Nasıl Allah erdoganın yanında? erdoğan seçilmiş biri ve size bilgi mi geldi bu konuda? 20 yıl önce yanında değil miydi?Kılıçdaroğlu kazanırsa Allah yanında olmadan mı kazanacak?Savunun eleştirin de saçmalamayın ya.Kendi aralarında paylaşıp güldüleri tiwitlere kimse itiraz etmedi, hep altlarında gülücük beğenme var. Ben bişey paylaşınca hemen alıntı yapıp, itiraza başladılar.
Erdoğan'ın kazandığını yine göreceğiz, ben sizleri o zaman yine buraya bekleyeceğim
Allah yanında O'nun en önemlisi de bu...
Ama birçoğunun derdi zaten İslam'dı. Devlet ve Allah kelimesini yan yana görmeye kimsenin tahammülü zaten kalmamış.. Ama boşa sevinmeyin..
Engeliniz yoktu, gelip yorum yapabilirdiniz. Komikler ve beğenmedimler attınız ya bol bol. Tekrar söylüyorum, hiç sevmediğim biri de olsa videosu değiştirilmiş ya da kırpılmışsa onu bilerek paylaşmam. Biz sokak röportajlarına ve gerçek videolara yorum yaptık. Komikse de komiktir, güleriz. Değilse kızarız.Kendi aralarında paylaşıp güldüleri tiwitlere kimse itiraz etmedi, hep altlarında gülücük beğenme var. Ben bişey paylaşınca hemen alıntı yapıp, itiraza başladılar.
Şunu bidaha paylaşayım
Ölü taklidi yapmıyoruz, cevap vermekten sıkıldıkBöyle haberleri görünce ölü taklidi yapıyorlar genelde
Eee bu doğru zaten bilmediğimiz bir şey değil ki, zamanında da AKP ye destek olmuşlardı seçimin kaderini değiştirmişlerdi. Bu ülkede beğenin beğenmeyin HDP nin tavrı seçim sonuçlarını belirliyor.
Onları da siz yapın madem çok memnunsunuz iktidardan bu tarz paylaşımları yapmak size düşmez mi, mantıklı olun biraz memnun değiliz biz neden övelim iktidarı üstelik övülecek hiçbir şeyi yokkenAz da yapılan şeylerden konuşunsana, gurur duyunsana Türkiye adına mesela...
Siz 100 Chpkk lı toplasanız da karşınızda 1 AKP li olarak ben size yeterim
Hm hmm rüzgar ne taraftan eserse ..Ölü taklidi yapmıyoruz, cevap vermekten sıkıldık
Yok ben yoga yapıcam@noegthy oku oku. Felak Nas.
Yazdıklarınızın başına hmm hmm ekleyince yazdığınız şey doğru olmuyor...Sadece verecek bir cevabınız olmadığı için geçiştirmiş oluyorsunuzHm hmm rüzgar ne taraftan eserse ..
Hmm hmmmmmmmmmYazdıklarınızın başına hmm hmm ekleyince yazdığınız şey doğru olmuyor...Sadece verecek bir cevabınız olmadığı için geçiştirmiş oluyorsunuz
Saçmalamakta seviyeler atlanıyor allahım yarabbimKendi aralarında paylaşıp güldüleri tiwitlere kimse itiraz etmedi, hep altlarında gülücük beğenme var. Ben bişey paylaşınca hemen alıntı yapıp, itiraza başladılar.
Erdoğan'ın kazandığını yine göreceğiz, ben sizleri o zaman yine buraya bekleyeceğim
Allah yanında O'nun en önemlisi de bu...
Ama birçoğunun derdi zaten İslam'dı. Devlet ve Allah kelimesini yan yana görmeye kimsenin tahammülü zaten kalmamış.. Ama boşa sevinmeyin..
Zaten çok yorma kendini arkadaşım, buradakilerin çoğu tamamen ideolojik düşündükleri için gerçekleri görmezden geliyorlar.Yoksa dertleri Erdoğan'ın yaptıkları ya da yapamadıkları değil,onun dindar bir cumhurbaşkanı olması,eğer Erdoğan onların sol zihniyetinde olsa İstanbul dan Ankara'ya sırtlarında taşırlardı ama değil.Pandemiden önce bedava yaşıyormuşuz, Orhan Veli'nin şiirindeki gibi hava bedava su bedavaymış çok mu takdir ettiler de şimdi etsinler.
Siyaset yapmak milletin Cumhurbaşkanını eleştirmek de değil. Sevgide özgürsünüz ama saygıda mecbursunuz..... !
Şunu bidaha paylaşayım
O yorum yaptığın videodan ne anladın? Şu upuzun yorumun kadar boş bir video o da. Sol zihniyetteki insanlar kimseyi sırtında taşımaz, kendinle karıştırma ama evet oy verirdik. Zihniyetini beğenmiyoruz mevcut kişinin. Sıkıntı ne?Z Zaten çok yorma kendini arkadaşım, buradakilerin çoğu tamamen ideolojik düşündükleri için gerçekleri görmezden geliyorlar.Yoksa dertleri Erdoğan'ın yaptıkları ya da yapamadıkları değil,onun dindar bir cumhurbaşkanı olması,eğer Erdoğan onların sol zihniyetinde olsa İstanbul dan Ankara'ya sırtlarında taşırlardı ama değil.Pandemiden önce bedava yaşıyormuşuz, Orhan Veli'nin şiirindeki gibi hava bedava su bedavaymış çok mu takdir ettiler de şimdi etsinler.
Onlar da biliyor bal gibi masanın ülkeyi yönetemeyeceğini ama olsun aynı zihniyet teler ya , bunlara yeter.Bulamadılar ki kendi deyimleriyle bir tuvalet terliği koysunlar aday olarak ama ancak ellerinde olan bu.Sosyal medyadan seçim kazanacaklarını zannediyorlar.Allahın izniyle Erdoğan yine seçilecek yoksa bunlar cümbür cemaat dolaba koydukları sorunlarla bir yıl zor dayanır,bu sefer 65le geri gelir Erdoğan.
Hakikatleri görmezden gelenler hayalleriyle cehenneme düşerler ,diyordu bugün bir kitapta,tam ülkedeki muhalefeti halini anlatıyor bence.