Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne?Muhalefetin sürekli aşağılayıcı küçümeseyici, "sen bilmezsin sus otur, ben bilirim" tutumu.
Ben şaşırmadım açıkçası sonuçta her şeyin sorumlusu muhalefet
Ya o değil deBen şaşırmadım açıkçası sonuçta her şeyin sorumlusu muhalefet
Ali Sunal Show TV'den ayrılmış/kovulmuş/gitmiş.
Diğerlerinin 100bini geçmesi çok zor görünüyor zaten banaSinan Oğan da tamamlamış imzayı. Dört aday var şu an.
Çok tatlı değil mi
İnatla kendini yarıklara atanlara rağmen bu sefer olacak gibi. Bizi de çekemeyecekler oraya bu seferAy kahkaha attım toplama baktığımızda millet ve destekçileri 50nin üzerine çıkıyor
Hep iyi ol canım benim hep birlikte atlatacağız bu günleride çok öpütüm seni çocuklarınıda öpüyorumİyiyim ablacım yaşamaya çalışıyoruz ..yine de çok şükür Rabbime
Ben uzun zamandır Kızılay maden suyu almıyordum ama belki hala alan vardır diye şunu da şuraya atayım
6284 bu yüzden kalksın isteniyor,kadında kimmiş ki onlara göre ancak doğuralım olsun.
Biz de artık Orta Çağ zihniyetine müsaade edemeyiz. Kim ne istiyorsa okusun, nasıl istiyorsa yaşasın. Şu konular şu çağın konuları mı artık? Yeter şiştik! Vizyonları, çapları belli: Kuran, cami, din... Çıkamadık şu döngüden.
Ülkeyi çıkarmıyor işte bu fosiller. Biz uçmaya çalıştıkça bacağımıza yapışıp zincirlemeye çalışıyorlar. Biz böyle mutluyuz, özgürüz ama nasıl rahatsız oluyorlar kadınlar özgürleştikçe! Özgürlüğe karşı birleştiler. Korku böyle bir şey işte.Ben çıktım kafam rahat artık,sorgulama bile çok yapmadan hatta.