- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
Cep telefonu uygulaması mı bu sürekli güncelleme gelsinYine aynı yahu bu, bir güncellenme söz konusu değil ki…
Umutlanmıştım!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cep telefonu uygulaması mı bu sürekli güncelleme gelsinYine aynı yahu bu, bir güncellenme söz konusu değil ki…
Umutlanmıştım!
Tweetler bağlantılar yüklenmiyor. Neyden bahsediyorsunuz?Yine aynı yahu bu, bir güncellenme söz konusu değil ki…
Umutlanmıştım!
Başka dünyalarda yaşıyoruz sanırım ya da sadece ben 10 adım ileriyi görüyor olamam değil mi?Cep telefonu uygulaması mı bu sürekli güncelleme gelsin
chp sayfasında da var, mutabakat metni, geleceğe yönelik izleyecekleri yol ve çözümlerTweetler bağlantılar yüklenmiyor. Neyden bahsediyorsunuz?
Ortak Politikalar Mutabakat Metninden bahsediyorsanız evet hepsi yazıyor sadece İstanbul Sözleşmesi açık açık yazılmamış neden bilmiyorum, ama onu da geri getireceklerini her fırsatta söylüyor. Depremle ilgili de gittiği her yerde yapılması gerekenleri söylüyor zaten Kılıçdaroğlu ve yanında ki diğer başkanlar. Kaldı ki şuan iktidarda olmadıkları için yapabilecekleri sınırlı. Bu metin günümüz şartlarına göre yazıldı zaten önemli olan ana başlıklar, eksikleri olabilir onu da zamanla görürüzBaşka dünyalarda yaşıyoruz sanırım ya da sadece ben 10 adım ileriyi görüyor olamam değil mi?
Şuan bu ülkenin tek gündeminin deprem felaketi hasarları olması gerekiyor.
Yok sayarsanız 2 sene sonra bugünümüzü mumla ararız.
Silsile bu, borçlu depremzede, borçlu mal veren, boş tarlalar, sıfır üretim, sıfır ham madde, ortada olan asla ödenemeyecek senetler, depremzede olsun olmasın onları ödemekle mükellef insanlar, duran ve uzun süre başlamayacak olan ticaret, en az 2milyon yurttaşı olmayan başka kadrolara yerleştirme, bankaların kredi sınırı vs vs.
Aynen, günümüz şartlarına uygun olmayan her türlü içerik tarihin tozlu raflarında yerini almaya mahkumdur, bir zahmet uygulama kadar güncel olacak!
Ve ayrıca, gözümden kaçması mümkündür, eleştiri yapıyorum; aile içi şiddet, kadına hayvana çocuğa yönelik şiddet suçları, istanbul sözleşmesi vb şeylere dair bir açıklama görmedim. Sayfa kaymış olabilir, siz gördünüz mü?
İsmini hatırlamıyorum ama hdp li bi vekil dediKonuşmasını canlı izliyorum, anlamadığım bir şey var bakanlık pazarlığı falan diyor rahatsızız dedi, Hdp bakanlık falan istemedi, zaten mecliste olan bir parti bir beklentisi yok, bahsettiği pazarlık ne onu da söyleseydi keşke
Evet o açıklamayı görmüştüm ismi benim de aklımda kalmamış. Parti içinden birinin söylemi parti meclisinin aldığı kararı değiştirmez. Tıpkı bugün İYİ partili o kişinin söylemi gibiİsmini hatırlamıyorum ama hdp li bi vekil dedi
Bakanlıkta, cb yardımcılığı bizim de hakkımızdır diye
Hatta bundan bi iki gün sonra da Yavaş’tan
Sadece iki cb yardımcısı olsun ben ve İmamoğlu diğer masadakilere sadece vekillik verilsin dedi
Öylece de kaldı
İyi güzel de, ben öyle bakamıyorum uzun bir süredir.Burada biri yazmıştı
Bi videoya yorumdu sanırım
Hükümeti, kendince yorumlayarak destekliyordu sanırım bi kadın
valla açıp bakmadım bile
Yapılan yorumlardan böyle algıladım
Keşke yok olsan gibi bi manaya gelen yorumu vardı yanlış olmasın
O an o yorumu okurken aklıma depremde hayatını kaybeden, enkaz altında kalan bi sürü canlarımız geldi
Belki daha önce ki seçimlerde buna benzer yorumlar enkazda ölen bi kardeşimiz için de yapıldı ve yok oldu
Fakat bu felaketin ardından hepimiz dil, din, ırk o parti bu parti demeden hepimizin kalbi acıdı dualar ettik
Elimizden geldiği kadar yardımlar ettik
İnsanlığımız her şeyden öne geçti
Ayırt etmeden yaptık bunları
Yine aynı bakalım birbirimize
Sağ duyumuzu asla kaybetmeden
O kadar haklısın kiBirbirimizi incitmeyelim kızlar
Burada paylaşılan her şey aslında karşıt düşünceleri kışkırtmaktan öfkelendirmekten öteye gitmiyor
Kimsenin düşüncesi de değişmiyor
İçinde bulunduğu durumun farkına varana kadar tabi
Ailemden örnek vereyim annem erdoğanı çok severdi
Abim esnaf onunda görüşü mevcut hükümete idi
Lakin öyle canı yandı çıkmaza düştü ki esnaflar, abimin dilinden küfür eksik olmadı ( küfür kısmını desteklemiyorum, lakin isyanı haklıydı)
Ee yavrusunu öyle gören canım annem gece gündüz hükümete beddua eder oldu
İşte bunlar yaşanmadan da hakikatın farkına varılmıyor ne yazık ki
Bu aslında hepimiz için geçerli
Şundan çok eminim yolun sonu geldi
Düzen değişecek millet ittifakı iktidar olacak
Olması gereken olacak aslında
Gerçekten sinir bozmaya başladı açıklamalarıyla
Gerçekten sinir bozmaya başladı açıklamalarıyla
Kardeşim ve babam çiftçi, yıllarca kavga ettik, bakın ülke elden gidiyor, ekonomi pert nesini savunuyorsunuz bunun, diye. Alternatifi yok dediler. Anlattık, bilgi beceri sahibi insanların hakettiği yerlere gelemediğini, o konumlarda bulunanların yetersiz olduğunu bir başkası gelirse daha iyiye gidilebileceğini anlattık, her bahanelerini çürüttük. Köşeye sıkıştıkları yerde başörtüsüne yaslandılar, mecburen kapattık konuyu çünkü aslında yeterli yasal düzenlemelerin hala yapılmadığını hala çoğu şeyin şifaen yürüdüğünü anlatamıyorsun . Çiftçinin hali perişan şu an, insanlar gelir gideri karşılamadığı için çatır çatır kestirdi hayvanlarını, tarlalar kimin aldığı dahi bilinmeden emlakçılar aracılığıyla satılıyor. Kardeşimin aklı başına geldi ama zihniyeti halâ değişmedi, bu seçimde göz göre göre yine gidip onlara oy verir mi hiç bir fikrim yok. Keşke gidip fatih erbakana verse, mevcut hükümete gitmeyen her çekirdek oy kâr benim içinBirbirimizi incitmeyelim kızlar
Burada paylaşılan her şey aslında karşıt düşünceleri kışkırtmaktan öfkelendirmekten öteye gitmiyor
Kimsenin düşüncesi de değişmiyor
İçinde bulunduğu durumun farkına varana kadar tabi
Ailemden örnek vereyim annem erdoğanı çok severdi
Abim esnaf onunda görüşü mevcut hükümete idi
Lakin öyle canı yandı çıkmaza düştü ki esnaflar, abimin dilinden küfür eksik olmadı ( küfür kısmını desteklemiyorum, lakin isyanı haklıydı)
Ee yavrusunu öyle gören canım annem gece gündüz hükümete beddua eder oldu
İşte bunlar yaşanmadan da hakikatın farkına varılmıyor ne yazık ki
Bu aslında hepimiz için geçerli
Şundan çok eminim yolun sonu geldi
Düzen değişecek millet ittifakı iktidar olacak
Olması gereken olacak aslında
Hükümetin çekirdek seçmeninden eksilen her oy kârdır. Ben öyle bakıyorum olaya, inşallah parlattıkları ayaklarına dolanırAkP seçmeni neden oy versin İnce'ye, diyordum ama adam a haberin gözdesi oldu. CHP'den başka derdi yok. Umarım yanılmaz da güvendiği kitleden oy alır, ne diyelim
İnce nin bu tavrı intikam bence, muhalefetle yarışıyor kendinceAkP seçmeni neden oy versin İnce'ye, diyordum ama adam a haberin gözdesi oldu. CHP'den başka derdi yok. Umarım yanılmaz da güvendiği kitleden oy alır, ne diyelim