- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Bana da söylediklerine inanmıyor gibi geldi. Öylesine konuşuyor sanki.İnce nin bu tavrı intikam bence, muhalefetle yarışıyor kendince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da söylediklerine inanmıyor gibi geldi. Öylesine konuşuyor sanki.İnce nin bu tavrı intikam bence, muhalefetle yarışıyor kendince
Erbakan toplar sanırım 100 bini
İlçe seçim kurulu başkanlıklarına gidip imza verebiliyoruz. Duruma göre bende vatandaşlık görevimi yapmak için gidip imza verebilirimOnun iktidardan çalacağı çok oy olduğunu düşünüyorum. Necmettin erbakanı seven epeyce insan vardı. Hatta annemi gazlayayım ona versin, iktidardayken severdi rahmetliyi.
Bu imzalar nereden veriliyor erbakana bir imza çakayım
çok var valla öyle diyen. Erbakan olsun ince olsun önemli değil de erdoğana gitmesin yeterChp yi sevmeyen birinin sırf Akp ye oy vermemek için Muharrem İnce diyeceğini pek sanmıyorum. Erbakan diyebilir
Karşıdan ne kadar kötü gözüktüğünün farkında da değil. İktidara karşı durup ben de varım, ben de muhalifim dese tamam da muhalefetle rekabet etmek için bu kritik dönemde ortaya atılması İyi niyetli görmüyorum, kişisel kavga peşinde sadece. Eski partisine meydan okuyor.İnce nin bu tavrı intikam bence, muhalefetle yarışıyor kendince
Onun iktidardan çalacağı çok oy olduğunu düşünüyorum. Necmettin erbakanı seven epeyce insan vardı. Hatta annemi gazlayayım ona versin, iktidardayken severdi rahmetliyi.
Bu imzalar nereden veriliyor erbakana bir imza çakayım
İlçe seçim kurulu başkanlıklarına gidip imza verebiliyoruz. Duruma göre bende vatandaşlık görevimi yapmak için gidip imza verebilirim
Bu imzalar neden toplanıyor, neden gidilip imza atılıyor? Beni aydınlatır mısınız? ZemheriPoyrazİlçe seçim kurulu başkanlıklarına gidip imza verebiliyoruz. Duruma göre bende vatandaşlık görevimi yapmak için gidip imza verebilirim
Hay allah chanc den falan olsaydı ya, ben daha hastanedeyim, oraya gitmeye vaktim yok. Hastayı bırakamamİlçe seçim kurulu başkanlıklarına gidip imza verebiliyoruz. Duruma göre bende vatandaşlık görevimi yapmak için gidip imza verebilirim
Ayyy şimdi değil, çoğulcu demokrasi geldikten sonra şu an hepsi birbirinden tehlikeli, şimdi sadece oy çalsınlar yeter. Muhafazakar topluluğun illallah etmiş kesini için iyi bir aday olabilir aslında, saygı da duyarım ama şu anki büyüklükte bir gücü değil.Ben muhafazakar olsam Erbakan'a oy verirdim, diye diye adamı ilk turda cb yapacak sayıda seçmen toplamayalım
İttifak olarak seçime giren adaylardan değil de tek parti olarak girenler için 100bin türkiye vatandaşının bu kişiyi aday olarak gösterdiğini beyan etmesi gerekiyor diye biliyorum. Yoksa babam da gider aday olur. Amaç girecek kişileri makul seviyeye kadar elemek. Görünüşe göre bu işin sonunda en fazla 5 aday kalacak. İkisi malum zaten diğerleri ince erbakan ve belki oğan. Oğan zor gibi görünüyor bana ama bilememBu imzalar neden toplanıyor, neden gidilip imza atılıyor? Beni aydınlatır mısınız? ZemheriPoyraz
Gördükçe sinirlerim zıplıyor. Çay perisini gördüğüm zaman ne hissediyorsam onu hissetmeye başladım. Önceki seçimin acısını unutamadığımdan sanırım.Karşıdan ne kadar kötü gözüktüğünün farkında da değil. İktidara karşı durup ben de varım, ben de muhalifim dese tamam da muhalefetle rekabet etmek için bu kritik dönemde ortaya atılması İyi niyetli görmüyorum, kişisel kavga peşinde sadece. Eski partisine meydan okuyor.
Af dileyeceklermiş, müslüman olacaklarmış. Cahiliye döneminde değiliz, başka mantıklı açıklamalar yapmalısın.
Ne tarafa gideceğini şaşırmış. Normal.