Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Kokuşmuş sarı bez mi aday. Kokuşmuş sarı beze oyum. Bam bam bam bam.
6 akıl bir olup, bı kişi çıkaramadı. CHP ye oy verenler kime oy vereceksiniz? Daha aday yok? Bu adamlarda öyle bir kitle var ki, bidon koy oy veriyor ...
Aynen bidon, bidon da olur, bidona da oy veririm. Düşün artık daha tercih edilesi.

Kokuşmuş sarı bez mi aday. Kokuşmuş sarı beze oyum. Bam bam bam bam.

Aynen bidon, bidon da olur, bidona da oy veririm. Düşün artık daha tercih edilesi.
Bir caps görmüştüm oy pusulası şeklinde yapmışlar bir tarafta malum kişi
Diğer tarafta reflü yapan poğaça,altında evet mührü hala aklıma gelir gülerim
Bence de poğaçaya oy verilir yani

Partileri yokken de bağımsız aday oldular,hapisten çıkıp meclise girdiler davullu zurnalı.
Haklarında elli defa dava açılmıştır siyasetten men edilsinler diye
Her defasında yargıtaydan döndü o davalar.
Başta da ben yoktum bunlar yaşanırken,yine merkez sağ vardı. Refahyol vardı,Demirel vardı Özal vardı. Bu adamların günümüz karşılığı da Ak parti yani.

Bir caps görmüştüm oy pusulası şeklinde yapmışlar bir tarafta malum kişi
Diğer tarafta reflü yapan poğaça,altında evet mührü hala aklıma gelir gülerim
Bence de poğaçaya oy verilir yani
Evet biliyorum, durumuma atmıştım
İşin şakası bir tarafa, bunlar işin kara mizah tarafı, bezdik deliliğe vuruyoruz. Ben sadece bunlardan kurtulmak istiyorum, ilk hedef bu olmalı. Orman yanarken ceylan da aslan da can havliyle yan yana kaçıyor, hepsinin önceliği ilk etapta hayatta kalmak. Çok da irdelemiyorum artık, herkes armudun sapı üzümün çöpü derse işimiz var.

Son düzenleme:

Kesinlikle
Artık hayatta kalmak istiyoruz.
Öyle hepsi birbirinin aynısı
Burası da kötünün iyisi vıdıvıdı saçmalıklarına karnımız tok. Sanki piyasadaki herkesi denemiş gibi “hipsi iyni” diyen uzman kişileri omuzlarından tutup sarsmak istiyorum kendine gel diye

Özal ın eşi şey demişti “Turgut un yapmak isteyip yapamadığı işleri Tayyip Bey yapıyor.”

Evet orman yanıyor artık ve bidon da olsa reflü yapan pogaca da olsa ucu yırtık çorap da olsa evet dicez.Bu hale geldik artık yeter.

6 ay yaşayacaklarından yıpranıyorsa, Cumhurbaşkanlığını nasıl kaldıracak korkulu rüya olan adayınız

6 akıl bir olup, bı kişi çıkaramadı. CHP ye oy verenler kime oy vereceksiniz? Daha aday yok? Bu adamlarda öyle bir kitle var ki, bidon koy oy veriyor ...
Siz geçen cemaat müridinin altı yaşından beri istismar ettiği kadına inanmayan şaka gibi yorumlarıyla insanları hayretler içerisinde bırakan üyesiniz. Cemaatçiler hiç mi şaşırtmazlar? Şaşırtmıyorlar. Evet, hâlâ tercihim şiddetle bidon. Sizin gibilere karşı kesinlikle bidon.

6 ay yaşayacaklarından yıpranıyorsa, Cumhurbaşkanlığını nasıl kaldıracak korkulu rüya olan adayınız
Mesele 6 ay yaşayacaklarından yıpranması değil. Adaya karşı yapılması muhtemel olan hukuksuzluklar arkadaşım
Siyasetten men davası açarlar,her türlüsünü yaparlar . Çünkü yargı tamamen hükümetin elinde. Buyrun bakın ortada aday dahi olmadan İBBna yapılanlar. İzlemediniz mi?

Başa geldikten sonra filo da kursa, gemicikler de alsa, ayakabı kutularına dolarlar da basılsa,devlet arazileri Araplara parsel parsel de satılsa birsey olmuyor zaten.Başa geldikten sonrası cok kolay iyi bilirsiniz siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…