- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.682
Aynen bidon, bidon da olur, bidona da oy veririm. Düşün artık daha tercih edilesi.6 akıl bir olup, bı kişi çıkaramadı. CHP ye oy verenler kime oy vereceksiniz? Daha aday yok? Bu adamlarda öyle bir kitle var ki, bidon koy oy veriyor ...
Bir caps görmüştüm oy pusulası şeklinde yapmışlar bir tarafta malum kişiKokuşmuş sarı bez mi aday. Kokuşmuş sarı beze oyum. Bam bam bam bam.
Aynen bidon, bidon da olur, bidona da oy veririm. Düşün artık daha tercih edilesi.
Partileri yokken de bağımsız aday oldular,hapisten çıkıp meclise girdiler davullu zurnalı.çünkü yasal olarak var olduklarından artık kimse saklamıyor fikrini.
ben sokmadım seçimlere hdp yi
muhalefette sokmadı
sizde sokmadınız
hükümet partisi soktu.
ha mesela rte yi de yasallaştıran deniz baykal oldu.
deniz baykal o zaman chp başkanıydı.
deniz baykal yüzünden rte başbakan oldu c.başkanı oldu rte de bu sebeple hdp yi meclise sokabildi diyorsanız elbette chp ortaklı bir adaya oy vermeyebilirsiniz.
Evet biliyorum, durumuma atmıştımBir caps görmüştüm oy pusulası şeklinde yapmışlar bir tarafta malum kişi
Diğer tarafta reflü yapan poğaça,altında evet mührühala aklıma gelir gülerim
Bence de poğaçaya oy verilir yani
Hahahahaha evet biliyorum, durumuma atmıştım
İşin şakası bir tarafa, bunlar işin kara mizah tarafı, bezdik deliliğe vuruyoruz. Ben sadece bunlardan kurtulmak istiyorum, ilk hedef bu olmalı. Orman yanarken ceylan da aslan da can havliyle yan yana kaçıyor, hepsinin önceliği ilk etapta hayatta kalmak. Çok da irdelemiyorum artık, herkes armudun sapı üzümün çöpü derse işimiz var.
Özal ın eşi şey demişti “Turgut un yapmak isteyip yapamadığı işleri Tayyip Bey yapıyor.”Partileri yokken de bağımsız aday oldular,hapisten çıkıp meclise girdiler davullu zurnalı.
Haklarında elli defa dava açılmıştır siyasetten men edilsinler diye
Her defasında yargıtaydan döndü o davalar.
Başta da ben yoktum bunlar yaşanırken,yine merkez sağ vardı. Refahyol vardı,Demirel vardı Özal vardı. Bu adamların günümüz karşılığı da Ak parti yani.
Evet orman yanıyor artık ve bidon da olsa reflü yapan pogaca da olsa ucu yırtık çorap da olsa evet dicez.Bu hale geldik artık yeter.Hahahahaha evet biliyorum, durumuma atmıştım
İşin şakası bir tarafa, bunlar işin kara mizah tarafı, bezdik deliliğe vuruyoruz. Ben sadece bunlardan kurtulmak istiyorum, ilk hedef bu olmalı. Orman yanarken ceylan da aslan da can havliyle yan yana kaçıyor, hepsinin önceliği ilk etapta hayatta kalmak. Çok da irdelemiyorum artık, herkes armudun sapı üzümün çöpü derse işimiz var.
Bu vatana ihanet ederek darbe yapan adamla aynı sofraya oturanlar terörist olmuyor mu..Tabii ki Cumhur İttifakı...Terörist sevicilerle işim olmaz
Evet,özellikle tarikat bağlantıları da herkes tarafından biliniyor.Özal ın eşi şey demişti “Turgut un yapmak isteyip yapamadığı işleri Tayyip Bey yapıyor.”
6 ay yaşayacaklarından yıpranıyorsa, Cumhurbaşkanlığını nasıl kaldıracak korkulu rüya olan adayınızNiye şimdiden açıklayıp yipratsinlar adayı?Bence en doğrusunu yapıyorlar,seçim yaklaşınca hep beraber güleriz böyle.Korkulu rüya olan bir aday var zaten,adını yazmayayım buraya.Bu kadar salak olduklarını mi düşünüyor sunuz cidden?
Siz geçen cemaat müridinin altı yaşından beri istismar ettiği kadına inanmayan şaka gibi yorumlarıyla insanları hayretler içerisinde bırakan üyesiniz. Cemaatçiler hiç mi şaşırtmazlar? Şaşırtmıyorlar. Evet, hâlâ tercihim şiddetle bidon. Sizin gibilere karşı kesinlikle bidon.6 akıl bir olup, bı kişi çıkaramadı. CHP ye oy verenler kime oy vereceksiniz? Daha aday yok? Bu adamlarda öyle bir kitle var ki, bidon koy oy veriyor ...
Memnun musun yaniMillet ittifakına verecektim ama şu %25 zam kafamı karıştırdı bugün
Hep beraber görürüz o zaman6 ay yaşayacaklarından yıpranıyorsa, Cumhurbaşkanlığını nasıl kaldıracak korkulu rüya olan adayınız
Değilim tabii ki ironi yaptım.Memnun musun yani
Mesele 6 ay yaşayacaklarından yıpranması değil. Adaya karşı yapılması muhtemel olan hukuksuzluklar arkadaşım6 ay yaşayacaklarından yıpranıyorsa, Cumhurbaşkanlığını nasıl kaldıracak korkulu rüya olan adayınız
Hadi bakalımHep beraber görürüz o zaman.
Başa geldikten sonra filo da kursa, gemicikler de alsa, ayakabı kutularına dolarlar da basılsa,devlet arazileri Araplara parsel parsel de satılsa birsey olmuyor zaten.Başa geldikten sonrası cok kolay iyi bilirsiniz siz.6 ay yaşayacaklarından yıpranıyorsa, Cumhurbaşkanlığını nasıl kaldıracak korkulu rüya olan adayınız
Abi ne kadar tuhaf insanlar var ya. Sabahtan beri her yazılanı okuyorum,bazı yorumlar var tüylerim ürperiyor.6 ay yaşayacaklarından yıpranıyorsa, Cumhurbaşkanlığını nasıl kaldıracak korkulu rüya olan adayınız