- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.682
En son bunu dediğinizle seçimi kabul etmeyip, hukuksuz bir şekilde tekrar milleti seçime sokup sonra daha ciddi farkla tekrar yerel seçimleri kaybetmiştiniz.6 ay yaşayacaklarından yıpranıyorsa, Cumhurbaşkanlığını nasıl kaldıracak korkulu rüya olan adayınız
Reiz başa geldiğinde 22 yaşındaydım,yaş oldu 43,artık bir dinlensin,bir torun tombalak sevsin ya hu.Bak sizden daha çok düşünüyorum ben onuHadi bakalım
Ben bi taraflı değilim. Rte ye hiç oy vermedim. "Biz" im iyi bildiğimizi siz nerden biliyorsunuz? Şuan ki muhalefetin muazzam bir örneğisiniz işte. Cok biliyorum sanıp, hiç bir şey bilmemek. Kadın şahane bir yorum yapmış. Tekrar tekrar okudum güldüm. Ne çok canınız acıdı yavBaşa geldikten sonra filo da kursa, gemicikler de alsa, ayakabı kutularına dolarlar da basılsa,devlet arazileri Araplara parsel parsel de satılsa birsey olmuyor zaten.Başa geldikten sonrası cok kolay iyi bilirsiniz siz.
"Taraflı değilim" haliniz buysa vay ki vay. Neyi bilip bilmediğmi de siz bilemezsiniz gelip burdan kaçak oynamayın. Varsa "bildiğniz" doldurun altını, yazın yazın cekinmeyin. Kapak vakti gelince takılacak yerineBen bi taraflı değilim. Rte ye hiç oy vermedim. "Biz" im iyi bildiğimizi siz nerden biliyorsunuz? Şuan ki muhalefetin muazzam bir örneğisiniz işte. Cok biliyorum sanıp, hiç bir şey bilmemek. Kadın şahane bir yorum yapmış. Tekrar tekrar okudum güldüm. Ne çok canınız acıdı yavbidakka bidaha okuyup, bi daha gülücem siz de böyle kapak yapin rte.ye size de güleyim
Banlanmayı göze alıp yazıyorum. Bir yoruma güldüm diye rte.ci yaptınız beni. (Bütün milletçiler) 37 yaşındayım, kendisine bir kere bile oy vermedim. Bir yoruma gülmemden, beni bir tarflı yapmanız, şizofren olmanızdan başka bir şey değil. Bunu bana yorum yapan herkese yaziyorum. Evet buyurun banlayın beniEn son bunu dediğinizle seçimi kabul etmeyip, hukuksuz bir şekilde tekrar milleti seçime sokup sonra daha ciddi farkla tekrar yerel seçimleri kaybetmiştiniz.
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz ?Siz bilmiyorsunuzdur belki bilin isterim eskiden öğretmen maaşıyla ev geçindirmek mümkün olmadığı için ögretmenler ek iş yaparlardı su anda bizim okulun otoparkı öğretmenlerin arabaları ile dolu gelen veliye yer kalmıyor. Konunuz maddiyatsa bugünlerde geçer biz çok krizler gördük merak etmeyin keşke biraz da 10 milyonlarca TL'ye sadece ideolojik algı oluşturmak için konserlere aktaran belediyeleri de dert edinseydiniz o paralarla vatandaşa hizmet götürülebilirdi doğrusu benim derdim HDP ile ittifak kuran millet ittifakı ve onların khk'ları bırakacak olmasıdır. Sizi bilmem ama ben bu teröristleri dışarı çıkaracaklara asla ve asla oy vermem hiçbir ekonomik değer benim bu gayrimilli ittifakı oy vermeme sebep olamaz
Yerel seçim diyorum kofti, genel seçim değil.Ben bi taraflı değilim. Rte ye hiç oy vermedim. "Biz" im iyi bildiğimizi siz nerden biliyorsunuz? Şuan ki muhalefetin muazzam bir örneğisiniz işte. Cok biliyorum sanıp, hiç bir şey bilmemek. Kadın şahane bir yorum yapmış. Tekrar tekrar okudum güldüm. Ne çok canınız acıdı yavbidakka bidaha okuyup, bi daha gülücem siz de böyle kapak yapin rte.ye size de güleyim
20 yıllık hezimet, kolay mı hazmetmekAbi ne kadar tuhaf insanlar var ya. Sabahtan beri her yazılanı okuyorum,bazı yorumlar var tüylerim ürperiyor.
Tane tane mi anlatayım, tamm anlatayım. O Y K U L L A N M I Y O R U M. tamam? Bu kadarını da algilayın yaniYerel seçim diyorum kofti, genel seçim değil.
Ben o yazdığımı size ve sizin gibi bıdı bıdı yapanlara yazmıştım.20 yıllık hezimet, kolay mı hazmetmeko kadar salgırganlar ki, bir şeye gülünce seni bir taraflı yapıyorlar ve hemen saldırı başlıyor. Kimseyi tutmazken, bir tarafı savunuyor buluyorsun kendini. Bence burdan kaybediyorlar.
Hmm benim bu yazdığım da sana gelsin o zamanBen o yazdığımı size ve sizin gibi bıdı bıdı yapanlara yazmıştım.
Oh iyi oluyor gram acıyorsam ne olayımBurada savunanlardan birinin de durumu böyle biliyor musunuz? Konusu bile var maddi sorunlarıyla ilgili. Celladına aşık olmuşsa bir millet demişler ya, o hesap.
Buarada belirteyim baya baya hatta bazılarına göre aşırı dindar bir insanım ben. Bu platformda kim nasıl yaşamayı seçmişse ve vicdani değerlerime göre yorum yapıyorum. Çarptırılmayacağına emin olsam şeriat isterdim. Ordaki tanımı arkdaşa cevap için attım söylediği şey tanımla çelişiyordu.sizi yorumlarınızdan üç aşağı beş yukarı tanıyorum. şeriat gelsin şeriatla yönetilelim demek için yazmadığınızı biliyorum o yüzden
ben o minvalde yorum yapmadım size .
tanımlamalarla yönetiliyor olsaydık tdk cevabınız anlamlı olabilirdi evet.
karsindaki baska uye olsa bu yoruma ne derdim bilmiyorum daBen bi taraflı değilim. Rte ye hiç oy vermedim. "Biz" im iyi bildiğimizi siz nerden biliyorsunuz? Şuan ki muhalefetin muazzam bir örneğisiniz işte. Cok biliyorum sanıp, hiç bir şey bilmemek. Kadın şahane bir yorum yapmış. Tekrar tekrar okudum güldüm. Ne çok canınız acıdı yavbidakka bidaha okuyup, bi daha gülücem siz de böyle kapak yapin rte.ye size de güleyim
Kullanmadığınız oylar mevcut hükümete yarıyor arkadaşım. Brezilya işçi partisine değil. Ucu yine size bize dokunuyor. Demokratik hakkınızı kullanın,yarın öyle bir hakkınız da kalmayabilir.Tane tane mi anlatayım, tamm anlatayım. O Y K U L L A N M I Y O R U M. tamam? Bu kadarını da algilayın yani
Ya daha kötü olmazsa denenmiş şey mi (kötü artık eminiz) denenmemiş şey mi bu inadıda anlamadım ki benDeğiştirecek eminsiniz? Ya daha kötü olursa … 6 kafa nasıl anlaşıp çözecek ve hepsi farklı düşünüyor