- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
İran da direnen kadınlara yazık, olmazYa bunları tek tek toplayıp irana ihraç edemiyor muyuz? Bu kafa tam oralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İran da direnen kadınlara yazık, olmazYa bunları tek tek toplayıp irana ihraç edemiyor muyuz? Bu kafa tam oralık
"Yada" birleşik Bilmemek ayıp değil de bilmezken bilmişlik yapıp milleti eleştirmek biraz ayıp oluyor. Insanları kandırmayın virgül hanım. Sana ayıracağım mesai bu kadar.
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen Müslümanlığı yaymak mı?
Ülke sınırları belli. Bu ülkede daha ne kadar yayılacak, kat mı çıkılacak inancın üstüne?
Sen de haklısın, burada azınlık kalmalarını sağlamak lazımİran da direnen kadınlara yazık, olmaz
Yanlış biliyormuşum. Koşulsuz birleşik kullanıyordum ben. Işte kabul etmek bu kadar kolay. Sayende örnek bir davranışta bulundum gördün mü Sabah.com'dan cevaplaman da efsane oldu benim de söyleyeceklerim bu kadar. Hoşçakalın efenimSöyleyeceğim bu kadar.Yada Nasıl Yazılır? Türk Dil Kurumu'na (TDK) Göre Ya Da Doğru Yazılışı Birleşik Mi, Ayrı Mı?
Dil Bilgisi derslerinde bağlaçlar dersini işlerken bağlaçların yazımları üzerinde özellikle durulur. Ya da bağlacı yazımı en çok karıştırılan bağlaçlardandır. Bu konu ilköğretimde alınan bilgilerin eksikliği veya az okumaktan kaynaklıdır. Ya da nasıl yazılır, ayrı mı birleşik ve TDK'daki yazılışı...www.sabah.com.tr
TDK'de aramakla vakit kaybetmek istemedim kusura bakmayın, doğru tekse kaynak önemli değildir. yeri gelir derste de herhangi bir sitenin örneklerini kullanırım ama derste değilsem, yazılı yapmıyorsam, hele böyle anonim bir yerdeysem yazım kurallarından ziyade anlatılana odaklanmayı tercih ederim. İnsanlar roman ya da tez yazmıyor, biz inceleme komisyonu değiliz. Eğitim seviyeleriniz de eşit değil. Cümleleri ayırabilsinler yeter. %60ına yakını okuduğunu anlamayan bir ülkede bu kadar inceleme abes kalıyor.Yanlış biliyormuşum. Koşulsuz birleşik kullanıyordum ben. Işte kabul etmek bu kadar kolay. Sayende örnek bir davranışta bulundum gördün mü Sabah.com'dan cevaplaman da efsane oldu benim de söyleyeceklerim bu kadar. Hoşçakalın efenim
O kadar haklısınız ki ... Kendisi başka birini bu sebepten ötürü konu edinmişti. Sırf o yüzden yazdım. Yoksa benim için de çok önemli değildir. Kim ne yazmış, nasıl yazmış bana ne.TDK'de aramakla vakit kaybetmek istemedim kusura bakmayın, doğru tekse kaynak önemli değildir. yeri gelir derste de herhangi bir sitenin örneklerini kullanırım ama derste değilsem, yazılı yapmıyorsam, hele böyle anonim bir yerdeysem yazım kurallarından ziyade anlatılana odaklanmayı tercih ederim. İnsanlar roman ya da tez yazmıyor, biz inceleme komisyonu değiliz. Eğitim seviyeleriniz de eşit değil. Cümleleri ayırabilsinler yeter. %60ına yakını okuduğunu anlamayan bir ülkede bu kadar inceleme abes kalıyor.
Siz hâlâ yazım kurallarında mısınızben de seçimle ilgili ne yazmışlar diye bakmıştımSöyleyeceğim bu kadar.Yada Nasıl Yazılır? Türk Dil Kurumu'na (TDK) Göre Ya Da Doğru Yazılışı Birleşik Mi, Ayrı Mı?
Dil Bilgisi derslerinde bağlaçlar dersini işlerken bağlaçların yazımları üzerinde özellikle durulur. Ya da bağlacı yazımı en çok karıştırılan bağlaçlardandır. Bu konu ilköğretimde alınan bilgilerin eksikliği veya az okumaktan kaynaklıdır. Ya da nasıl yazılır, ayrı mı birleşik ve TDK'daki yazılışı...www.sabah.com.tr
Bence bu siteye bir Dil Bilgisi Öğretmeni şart yoksa kavga çıkacak ha ha"affedeyim" den sonra soru işareti, "işte" den sonra nokta konulacaktı.
Kimin parasıyla yapıldı bizim paralarımızla yapıldı ve teeee ne zaman anlaşılmış birşey yapıldı bizim paralarımızlaEfendim seçim konusuna gelecek olursak şöyle ki ;
Karşı tarafın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yerine güçlü bir aday olsaydı ben şuan Akp'nin reklam sloganında geçen şu kadar yol yaptık bu kadar asfalt köprü yaptık cümleleriyle dalga geçiyor olur millete verir gazı veriştirirdim parayla giriş yaptığımız yolların reklamı yapılıyor diye maalesef ki mecburiyetten Cumhur İttifakına basacağım oyumu ah ah bir tane düzgün muhalefet olmaz mı hele o Davutoğlu ya sen ülkenin başbakanı olmuş insansın bu kadar mı küçüldün yan faktörlerde yer alıyorsun der geçerim.
Kim ne yazmış hiç derdim değil. Ama insan aynaya bakmadan, karşısındakinin dişindeki maydanoza laf etmesinBence bu siteye bir Dil Bilgisi Öğretmeni şart yoksa kavga çıkacak ha ha
Birilerinin odağı kaymış, ben de doru bildiğini iddia edeni uyardım, hepsi bu, öncesiyle ilgim yokSiz hâlâ yazım kurallarında mısınızben de seçimle ilgili ne yazmışlar diye bakmıştım
Allah aşkına sen inceye ver, nolur nolur nolurEfendim seçim konusuna gelecek olursak şöyle ki ;
Karşı tarafın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yerine güçlü bir aday olsaydı ben şuan Akp'nin reklam sloganında geçen şu kadar yol yaptık bu kadar asfalt köprü yaptık cümleleriyle dalga geçiyor olur millete verir gazı veriştirirdim parayla giriş yaptığımız yolların reklamı yapılıyor diye maalesef ki mecburiyetten Cumhur İttifakına basacağım oyumu ah ah bir tane düzgün muhalefet olmaz mı hele o Davutoğlu ya sen ülkenin başbakanı olmuş insansın bu kadar mı küçüldün yan faktörlerde yer alıyorsun der geçerim.
Ne yol muş arkadaş, kadın cinayetlerinden, çocuk istismarlarından, adaletsizlikten, hukuksuzluktan, kutuplaşmadan, liyakatsizlikten rahatsız olmayıp hala yollarla köprülerle dalga geçerdim diyorsunuz Çözümünüzde eski düzen devam etsin diye aynı partiye oy vermek. Bu kadar mı vicdansızsınızEfendim seçim konusuna gelecek olursak şöyle ki ;
"Ya da" birleşik miymiş? Kesin bilgi mi?"Yada" birleşik Bilmemek ayıp değil de bilmezken bilmişlik yapıp milleti eleştirmek biraz ayıp oluyor. Insanları kandırmayın virgül hanım. Sana ayıracağım mesai bu kadar.
Değilmiş dedik. Erdem var ben de yavrum. Darısı başınıza Nice düzeltmeler yaptım. Onlara da carlasana. Yemez dimi? Yemez yemez."Ya da" birleşik miymiş? Kesin bilgi mi?
" olcak " değil, " olacak " kesin bilgi yay ve yaylanSen önce nickini düzenle Hero Girl olcak o