Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Kayıtsız yorum yapmam yalanı da hiç sevmem, ona göre yorum yap ve kanıt sun!
Biz burada çok kanıt sunduk gülüm hiç inanan olmadı, aç kendin bak.

Akıl var mantık var devlet izin vermeden ormanda kuru odun bile toplanmıyor, ağaçları babandan izin alıp mı kesiyorlar. Çatır çatır hükümet dağıtıyor o izinleri. Hem de rüşvetin dibini sıyırarak

Ah yavrum benim sen git secde et bu adamların önünde, yalnız defalarca malum şahsın serbest kalması in yönerge veren, gelsin mecliste konuşsun diye naralar atan muhalefet değil.

Ayrıca dula ona buna verdiği maaşın en yükseği 8bin lira, en ucuz kira 12bin oldu. Nerede yardım, dilenciye sadaka dağıtıyorlar sadece, verdikleri paranın kimseye hayrı yok.

Bu arada acillerde sağlık ocaklarında antibiyotik yqzmak yasaklandı haberin olsun. Bundan sonra çocuğun boğaz enfeksiyonu olduğunda 15 gün sonraya çocuk doktorundan randevu almak zorundasın, o arada çocuk ölmesin istiyorsan özele gider bayılırsın parayı, sağlık bakanının sülalesi de sayende ihya olur.

Hadi git şimdi makarnana ekmek banıp ye
Konudan konuya zıplamak tek maharetiniz! Anlatsana savundugunuz insanı ne faydası olmuş öncesi 5 yıl,simdi nerde kendisi arabalar yanıyor sular taştı!..yapsalardı ya zamanında beğenmediğiniz para yardımını ne oldu onca vergiler,..Çocuk doktoru he,80 yıl tarihlerine bak hastaneden çıkamayan rehineler ya da gizlice kaçan insanlar, neredeydi o zamanlar maniler kimler ihya oldu bir bak bakalım..Geçeceksiniz bu işleri karşınızda bidon kapağı yok,sap gelmis sap yaşayana oy moy yok nokta!

Konudan konuya zıplamak tek maharetiniz! Anlatsana savundugunuz insanı ne faydası olmuş öncesi 5 yıl,simdi nerde kendisi arabalar yanıyor sular taştı!..yapsalardı ya zamanında beğenmediğiniz para yardımını ne oldu onca vergiler,..Çocuk doktoru he,80 yıl tarihlerine bak hastaneden çıkamayan rehineler ya da gizlice kaçan insanlar, neredeydi o zamanlar maniler kimler ihya oldu bir bak bakalım..Geçeceksiniz bu işleri karşınızda bidon kapağı yok,sap gelmis sap yaşayana oy moy yok nokta!
Geç bunları geç 20 yıldır hükümetteler, halimiz ortada, bana daldan dala derken cevap verdiğim yazına bak ben hiç değilse maddelendirdim. Gayet açık anlaşılıyor her şey. Düzelmiş hali mi bu emekliye 10bin maaş. Ev kirası bile değil. Emekli hiç bu kadar aç bırakılmadı tarihte.

Evet artık parasızlıktan hastanede rehin kalan yok, çünkü hiç giremiyorlar

Biz burada çok kanıt sunduk gülüm hiç inanan olmadı, aç kendin bak.

Akıl var mantık var devlet izin vermeden ormanda kuru odun bile toplanmıyor, ağaçları babandan izin alıp mı kesiyorlar. Çatır çatır hükümet dağıtıyor o izinleri. Hem de rüşvetin dibini sıyırarak
Sahi şu orman içinde sahilde kocamaan villa verdi ya eko, duymadin mi? devlet yakaladi sayfa sayfa yayildi nerdeydin uzaya cag mi atliyordun,(sahi onu da biz basardik ya neyse) daha yeni koca yesillik katletti görüntüler cikti, sen simdi bunu da bilmezsin...sizde gözlük önemli tak sabit bak!

Geç bunları geç 20 yıldır hükümetteler, halimiz ortada, bana daldan dala derken cevap verdiğim yazına bak ben hiç değilse maddelendirdim. Gayet açık anlaşılıyor her şey. Düzelmiş hali mi bu emekliye 10bin maaş. Ev kirası bile değil. Emekli hiç bu kadar aç bırakılmadı tarihte.

Evet artık parasızlıktan hastanede rehin kalan yok, çünkü hiç giremiyorlar
Emekli 23 yılı böyle yaşamadı geçirilen onca kriz oldu beklemesini bilemediler ama p.k.kk sevicilerine kapıyı açtılar! Sizde destekçileri. Yok kırmız hali yok bilmem ne safsatasına yemem o gün barış içinde bugünkü barişsız birlik için! Arada ki farkı anlamayacak kadar aptal olmadığı düşünüyorum,, sacmalamaktan ( bugun hastaneye giremiyor) ya vaz gec ya da kapat konuyu,gelemem çocukça savunmalara

Eskiden olsa uzun uzun yazardım buraya ama maalesef görmek, duymak ve hatta bilmek istemeyen bir kesimdensiniz. Yazdıklarınız zaten karman çorman. Üslubunuz leş gibi...Neyse

Aynı çirkin üslub aynı ağız.. avamlık akıyor.Ftöyle el ele kucak kucağa gezerlerken yapılan çoğu şeyi ftöyle çıkar anlaşmazlıkları yüzünden bitince yapamadılar, e finansör okyanus ötesiydi çünkü. Şimdi gelmiş maval okuyor. Anlat anlat güzel oluyor.

Aynı çirkin üslub aynı ağız.. avamlık akıyor.Ftöyle el ele kucak kucağa gezerlerken yapılan çoğu şeyi ftöyle çıkar anlaşmazlıkları yüzünden bitince yapamadılar, e finansör okyanus ötesiydi çünkü. Şimdi gelmiş maval okuyor. Anlat anlat güzel oluyor.
Tabii ki anlaşamadık barış dedik kabul etmediler ama anlaşanlar belli git onları sorgula! Kişisine göre yorum yaparım nokta!

1732405335536.jpeg

X