- 18 Mart 2021
- 3.314
- 3.381
- 33
Tabii doğru söylemişler hatta bu sene emeklilerin yılı olacakmış naberrÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “Biz emeklilerimizi her anlamda eskisinden daha iyi hale getirdik.”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii doğru söylemişler hatta bu sene emeklilerin yılı olacakmış naberrÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “Biz emeklilerimizi her anlamda eskisinden daha iyi hale getirdik.”
Tabii doğru söylemişler hatta bu sene emeklilerin yılı olacakmış naberr
Zamlar yok mu o zaman bu kadar zamlar var mıydı ben de sizi anlamıyorum napayım salağa mı yatayım onu mu istiyorsunuz hâlâ bunları mı öveyimBursa parklarını öven ben miydim bacım. Ne değişti parkları mı yıktılar ne yaptılar. Sende ki bu değişimi çözemiyorum. Genel seçime giderken parkları övdün durdun burada. Yerel seçimle mi karıştırdın anlamadım ki
Ya da aaa oy verdim ama hiç pişman değilim diye yalan mı atayım anlamadım ki ben de sizi doğruyu mu söylemeyim anlamadımBursa parklarını öven ben miydim bacım. Ne değişti parkları mı yıktılar ne yaptılar. Sende ki bu değişimi çözemiyorum. Genel seçime giderken parkları övdün durdun burada. Yerel seçimle mi karıştırdın anlamadım ki
Bursanın parklarını yine överim onda sorun yok ama şehir içinde her yerin otoparkı üstelik belediye otoparkları bile fahiş fiyatlar olmuşken merkezde arabama binemiyorsam mıç mıç otobüsleri görüp taksiye dolmuşa otobüse biniyorsam sayayım mı dahaBursa parklarını öven ben miydim bacım. Ne değişti parkları mı yıktılar ne yaptılar. Sende ki bu değişimi çözemiyorum. Genel seçime giderken parkları övdün durdun burada. Yerel seçimle mi karıştırdın anlamadım ki
Zamlar hep vardı yeni değil ki. Biz sana yazdığımızda gerekirse ot yeriz demedin mi :) Sadece şunu diyorum belki yazdıklarında samimisindir. Yıllardır düşmeyen taş kafana şimdi düşmüştür bilemiyorum. Sadece inanmakta zorlanıyorum.Zamlar yok mu o zaman bu kadar zamlar var mıydı ben de sizi anlamıyorum napayım salağa mı yatayım onu mu istiyorsunuz hâlâ bunları mı öveyim
İşte sorun burada sen ucu sana dokununca görmeye başladın bir şeyleri.Bursanın parklarını yine överim onda sorun yok ama şehir içinde her yerin otoparkı üstelik belediye otoparkları bile fahiş fiyatlar olmuşken merkezde arabama binemiyorsam mıç mıç otobüsleri görüp taksiye dolmuşa otobüse biniyorsam sayayım mı daha
O mıç mıç dediğin otobüse para vermekte zorlanıp yürüyen insanlar var ülkede....Bursanın parklarını yine överim onda sorun yok ama şehir içinde her yerin otoparkı üstelik belediye otoparkları bile fahiş fiyatlar olmuşken merkezde arabama binemiyorsam mıç mıç otobüsleri görüp taksiye dolmuşa otobüse biniyorsam sayayım mı daha
2019 dan beri freni boşalmış kamyon gibi bayır aşağı gidiyorduk, böyle radikal bir değişim için kafana balyoz indirmiş olmaları lazım. Hayırlısı bakalım.Zamlar yok mu o zaman bu kadar zamlar var mıydı ben de sizi anlamıyorum napayım salağa mı yatayım onu mu istiyorsunuz hâlâ bunları mı öveyim
Vatan söz konusu olursa tabii ki ot yemeyi de göze alırım ama asgari ücretin emeklinin halini görüp de kiraların fahiş ücretleri karşısında geçinmeye çalışan insanları düşünmeyip aaa benim tuzum kuru diyecek halim yokZamlar hep vardı yeni değil ki. Biz sana yazdığımızda gerekirse ot yeriz demedin mi :) Sadece şunu diyorum belki yazdıklarında samimisindir. Yıllardır düşmeyen taş kafana şimdi düşmüştür bilemiyorum. Sadece inanmakta zorlanıyorum.
Ee herhalde herkes cebine bakacak komşusunun cebine bakacakİşte sorun burada sen ucu sana dokununca görmeye başladın bir şeyleri.
Tamam balyoz yedim size de ne desek inandıramıyoruz he sizin deyiminizle çıkar ilişkilerim mi ters düştü valla partiyle uzaktan yakındam ilişkim yok maddi durumumuzda da herhangi bir sorun yok bu zamlar karşısında saçmaca at gözlüğü takamam2019 dan beri freni boşalmış kamyon gibi bayır aşağı gidiyorduk, böyle radikal bir değişim için kafana balyoz indirmiş olmaları lazım. Hayırlısı bakalım.
Ne desem bilemedim, hiç uyanamamaktan iyidir diyeyim o halde.Tamam balyoz yedim size de ne desek inandıramıyoruz he sizin deyiminizle çıkar ilişkilerim mi ters düştü valla partiyle uzaktan yakındam ilişkim yok maddi durumumuzda da herhangi bir sorun yok bu zamlar karşısında saçmaca at gözlüğü takamam
Niloya bacım sen demedin mi Nogetcim siyaset topiği yap kickbokslu....Eee sen daha ilk raunttan havlu atıyorsun ama olmaz ki böyle Biz zaten muhalefetiz :)Rica ediyorum alıntılamayın bir daha ne yazsak hep bir muhalefet havasındasınız