- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.768
Her telden çalınca hatlar karıştı pardon evleri de kiraya verir üzerine eklersek yeter bence, ölmeden kimseye mal vermeyi düşünmüyorum benKonforlu huzurevi için diyorum bacım Deniz kenarında ki hani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her telden çalınca hatlar karıştı pardon evleri de kiraya verir üzerine eklersek yeter bence, ölmeden kimseye mal vermeyi düşünmüyorum benKonforlu huzurevi için diyorum bacım Deniz kenarında ki hani
Ben başlayayım para biriktirmeyeHer telden çalınca hatlar karıştı pardon evleri de kiraya verir üzerine eklersek yeter bence, ölmeden kimseye mal vermeyi düşünmüyorum ben
Hep biriktirmek derdindeyiz zaten, ne zaman geleceğimize güvenip gönlümüze göre harcayabildik kiBen başlayayım para biriktirmeye
Gelip anlatsınlar, biz de dinleyelim. Ne kadar doğru karar verdiklerini söylesinler. Yine olsa yine oy vereceklerini anlatsınlar. Anlaşılan buralara gelecek kadar rahat değiller. Geçim derdi varsa demek ki insanlarınSeçtiklerimizi yada secmediklerini konuşalım
Badem fındığı....Badem bıyık okudumBugün bi badem fındık fiyatlarına baktım yine maşallahları var çekirdek gibi kuruyemiş yiyen ben öyle mal mal fiyatlara bakıyorum dün gece kitap aldım o fiyatlar ne öyle ee kitap okumucaz kuruyemiş yemicez kuaför desen fiyatlar uçuyor elimize ipi alıp kendimiz mi alıcaz bu ne beee saymakla bitmez oy atarsam şerefsizim
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “Biz emeklilerimizi her anlamda eskisinden daha iyi hale getirdik.”
Tabii canım neeee demekkkkÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “Biz emeklilerimizi her anlamda eskisinden daha iyi hale getirdik.”
Motorine 29 Ocak itibariyle 1 lira 38 kuruş zam geliyor 50'ye koşuyor
Arabaya binmiyucuk artık devlet erkanı binsin yeter dimi ama
Niloya ne oldu sana?Ya başına taş düştü ya eşinin işiyle ilgili ters bir durum oluştu zira yasadiklarindan ders çıkarmış olabilecegine inanmak bana şaka gibi geliyorArabaya binmiyucuk artık devlet erkanı binsin yeter dimi ama
Yok eşimin işiyle ilgili hiçbir sorunu yok elhamdülillah gayet iyi durumdayız yani bu durumları görmezden gelmek için ya gerizekalı olmak lazım ya da at gözlüğü takıyor olmak gerekirNiloya ne oldu sana?Ya başına taş düştü ya eşinin işiyle ilgili ters bir durum oluştu zira yasadiklarindan ders çıkarmış olabilecegine inanmak bana şaka gibi geliyor
Aslında bakarsan her muahesebe yapışımızda her yıl daha kötüye gittiğinin farkına varsak da dile getirsek de bu sefer oy vermeyeceğiz desek de diyorum ya seçim üstü bir şeyler oluyor petrol çıkıyor Togg ürüyor bu yalan değil üretiyorlar uzaya falan da gittik hani neyse ki artık kanmıyoruz yani her seferinde herkes gibi biz de şaha geliyorduk ama artık yemezlerNiloya ne oldu sana?Ya başına taş düştü ya eşinin işiyle ilgili ters bir durum oluştu zira yasadiklarindan ders çıkarmış olabilecegine inanmak bana şaka gibi geliyor
Seçmen kitlesini çözmüşler işte bu dediklerin beni gaza getirip onlara oy vermemi sağlamadı bu zamana kadar. Hükümetin amacı sana daha iyi bir hayat sağlamak. Dolar olmuş 30.34, enflasyon uçmuş, AYM kararları tanınmıyor. Seçime yakın yine bir yerlerde bir şeyler bulunur kararın değişir bacımAslında bakarsan her muahesebe yapışımızda her yıl daha kötüye gittiğinin farkına varsak da dile getirsek de bu sefer oy vermeyeceğiz desek de diyorum ya seçim üstü bir şeyler oluyor petrol çıkıyor Togg ürüyor bu yalan değil üretiyorlar uzaya falan da gittik hani neyse ki artık kanmıyoruz yani her seferinde herkes gibi biz de şaha geliyorduk ama artık yemezler
Ağzından yel alsın kızzz nasipse Mustafa Bozbeye atacağım Bursamızın hali ortada buraya bi baba kavşak yapıldı çoğu yer paket taşı oldu üzerinden uzun zaman geçti birkaç gün önce ekipler yine çalışıyor azcık bir şey çimenlik kalmıştı ödüm koptu orayı da betona döndürüyorlar sandım koşa koşa gidecektim yapmayın demeye meğer yama yapıyorlarmışSeçmen kitlesini çözmüşler işte bu dediklerin beni gaza getirip onlara oy vermemi sağlamadı bu zamana kadar. Hükümetin amacı sana daha iyi bir hayat sağlamak. Dolar olmuş 30.34, enflasyon uçmuş, AYM kararları tanınmıyor. Seçime yakın yine bir yerlerde bir şeyler bulunur kararın değişir bacım
Bursa parklarını öven ben miydim bacım. Ne değişti parkları mı yıktılar ne yaptılar. Sende ki bu değişimi çözemiyorum. Genel seçime giderken parkları övdün durdun burada. Yerel seçimle mi karıştırdın anlamadım kiAğzından yel alsın kızzz nasipse Mustafa Bozbeye atacağım Bursamızın hali ortada buraya bi baba kavşak yapıldı çoğu yer paket taşı oldu üzerinden uzun zaman geçti birkaç gün önce ekipler yine çalışıyor azcık bir şey çimenlik kalmıştı ödüm koptu orayı da betona döndürüyorlar sandım koşa koşa gidecektim yapmayın demeye meğer yama yapıyorlarmış