- 30 Aralık 2009
- 4.133
- 15.503
Aynen canım yaİyiyim şükür ne olsun yuvarlaniyoruz belediyelerin son çabalarını izliyoruz
Balikesir le Ayvalık i kim alacak bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım yaİyiyim şükür ne olsun yuvarlaniyoruz belediyelerin son çabalarını izliyoruz
Farkındalık beraberinde mutsuzluk da getiriyor sanırımMutsuzdur bence
İstanbul izmir chpden çıkmaz bence artık. Gerisini bilemiyorumEeee büyük şehirleri kimler alır? Tahminler neler?
Türkiye yüzyılını izliyorlar, dur şimdi titanic kadar heyecanlı şu süreçNe kadar durgun burası Ohhhh çekenlerin hiç biri yok
Bakalım sürprizler olacak mı?İstanbul izmir chpden çıkmaz bence artık. Gerisini bilemiyorum
Titanik demişsin .Hastayım Titaniğ eTürkiye yüzyılını izliyorlar, dur şimdi titanic kadar heyecanlı şu süreç
İşe de yarayabilir ters de tepebilir. İstanbul'da Sisi- Binali muhabbeti ters tepmişti. O zaman Sisi Ekrem İmamoğlu idi şimdi Murat Kurum herhaldeBakalım sürprizler olacak mı?
Aba altından sopa gostermeler ise yarayacak mı?
Azcuk daaa sık dissini
Tık yok.
Bana da küsmüşTık yok.
Halbuki parklarda ne kadar da mutluydun. Keşke bu aydınlanmayı yaşamasaydı arkadaş
Dört yıl daha var ohhh çekmelerine. Sonra kısa bir süreliğine panikleyip gelecekler. Ne olur ne olmaz diye korkacaklar. Sonra beş yıl daha ohhhhh çekecekler.... Neyse artık mutluluk anlayışları, mutlu mesut yaşayacaklar.Ne kadar durgun burası Ohhhh çekenlerin hiç biri yok
Biz kemancı...Türkiye yüzyılını izliyorlar, dur şimdi titanic kadar heyecanlı şu süreç
Bu bir daha aday olamayacak yalnız, yeni bir 'zeus' bulmaları lazım. O süreç hakikaten merak uyandırıcı olacak. Tabi öyle bir süreç olursaDört yıl daha var ohhh çekmelerine. Sonra kısa bir süreliğine panikleyip gelecekler. Ne olur ne olmaz diye korkacaklar. Sonra beş yıl daha ohhhhh çekecekler.... Neyse artık mutluluk anlayışları, mutlu mesut yaşayacaklar.