Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
En büyük gider kira...Bol bol makarna işte :KK43:
Benim binada daire boşaldı, ev sahibi 18bin istiyor. Site değil rezidans değil şehir merkezi değil sadece okul yanında 15 yaş üstü bina. Yaşadığım da memur şehri. Kıdemli memurun aldığı en fazla 28 bin. Tek maaşla eline kaldı 10bin. Doğal gaz bu yıl 3bine yaklaşır, kalsın 7.500 bozdur bozdur harca 🤬

Benim binada daire boşaldı, ev sahibi 18bin istiyor. Site değil rezidans değil şehir merkezi değil sadece okul yanında 15 yaş üstü bina. Yaşadığım da memur şehri. Kıdemli memurun aldığı en fazla 28 bin. Tek maaşla eline kaldı 10bin. Doğal gaz bu yıl 3bine yaklaşır, kalsın 7.500 bozdur bozdur harca 🤬
Karşı binamda kiralık daire aradık 23 dedi,aidat hariç bile,geçen sene aidat olarak 3 bin ödedik bu sene 4 diyoruz.
Malum yerlerden veya belediyelerden alabildiklerini sanmıyorum.
Var gene alanlar oralardan.

🧿🧿
IMG_20231117_130215.jpg

Depremzede olan gençlerimizin öğrenim ücretlerini karşıladımı filistin acaba.
Yok abla dünyanın ennn vicdan sahibi ülkesi biziz🧿 başka ülkeleri bırak, depremzede gençlerin eğitim ücretlerini kendi devletimiz de karşılamıyor, akrabalarım tonla para döktü çocukların okul ihtiyaçlarına.

Yok abla dünyanın ennn vicdan sahibi ülkesi biziz🧿 başka ülkeleri bırak, depremzede gençlerin eğitim ücretlerini kendi devletimiz de karşılamıyor, akrabalarım tonla para döktü çocukların okul ihtiyaçlarına.
Bizden baika merhametli ülke yok ki zaten,kendi çocuklarımıza bile kendimiz sahip çıkıyoruz.

X