- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.699
- 29
Kira fatura vs ödemekten gıdaya para kalıyor mudurKesinlikle asgari ücretle geçinenleri hep merak ederim nasıl yaşıyorlar acaba,et desen kesin yoktur meyve desen oda pahalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kira fatura vs ödemekten gıdaya para kalıyor mudurKesinlikle asgari ücretle geçinenleri hep merak ederim nasıl yaşıyorlar acaba,et desen kesin yoktur meyve desen oda pahalı.
Hayatta kalmaz ki,anck destekle filan idare durumu herhalde,belediyelerden filan yada malum yerlerden.Kira fatura vs ödemekten gıdaya para kalıyor mudur
Makarna bile olmuş 15 lira filan.En büyük gider kira...Bol bol makarna işte
Benim binada daire boşaldı, ev sahibi 18bin istiyor. Site değil rezidans değil şehir merkezi değil sadece okul yanında 15 yaş üstü bina. Yaşadığım da memur şehri. Kıdemli memurun aldığı en fazla 28 bin. Tek maaşla eline kaldı 10bin. Doğal gaz bu yıl 3bine yaklaşır, kalsın 7.500 bozdur bozdur harcaEn büyük gider kira...Bol bol makarna işte
Malum yerlerden veya belediyelerden alabildiklerini sanmıyorum.Hayatta kalmaz ki,anck destekle filan idare durumu herhalde,belediyelerden filan yada malum yerlerden.
Karşı binamda kiralık daire aradık 23 dedi,aidat hariç bile,geçen sene aidat olarak 3 bin ödedik bu sene 4 diyoruz.Benim binada daire boşaldı, ev sahibi 18bin istiyor. Site değil rezidans değil şehir merkezi değil sadece okul yanında 15 yaş üstü bina. Yaşadığım da memur şehri. Kıdemli memurun aldığı en fazla 28 bin. Tek maaşla eline kaldı 10bin. Doğal gaz bu yıl 3bine yaklaşır, kalsın 7.500 bozdur bozdur harca
Var gene alanlar oralardan.Malum yerlerden veya belediyelerden alabildiklerini sanmıyorum.
Var alanlar hükümet değişirse o paraları alamayız diye düşünenler varMalum yerlerden veya belediyelerden alabildiklerini sanmıyorum.
Nasıl daire ki öyle 23 bin istiyorlarKarşı binamda kiralık daire aradık 23 dedi,aidat hariç bile,geçen sene aidat olarak 3 bin ödedik bu sene 4 diyoruz.
Benim bildiğim sigortası olanlar alamıyor. Benim bir tanıdığım da mağdur ve sigortası olduğu için yardım alamıyorVar alanlar hükümet değişirse o paraları alamayız diye düşünenler var
20 binin altında bizim burada daire yokKarşı binamda kiralık daire aradık 23 dedi,aidat hariç bile,geçen sene aidat olarak 3 bin ödedik bu sene 4 diyoruz.
Var gene alanlar oralardan.
3+1 daire site içinde.Nasıl daire ki öyle 23 bin istiyorlar
Bizimde büyük site zaten,biz kiraya versek kesin 30 filan herhalde.20 binin altında bizim burada daire yok
Aynen katılıyorum sana korkuları var çünkü.Var alanlar hükümet değişirse o paraları alamayız diye düşünenler var
Depremzede olan gençlerimizin öğrenim ücretlerini karşıladımı filistin acaba.
Paraları yok zaar sen bilmezsin:))Bizim okula bir mikroskop göndermekten acizler.
Yok abla dünyanın ennn vicdan sahibi ülkesi biziz başka ülkeleri bırak, depremzede gençlerin eğitim ücretlerini kendi devletimiz de karşılamıyor, akrabalarım tonla para döktü çocukların okul ihtiyaçlarına.Depremzede olan gençlerimizin öğrenim ücretlerini karşıladımı filistin acaba.
Bu ülkede delirmemek elde değil cidden.Bizim okula bir mikroskop göndermekten acizler.
Bizden baika merhametli ülke yok ki zaten,kendi çocuklarımıza bile kendimiz sahip çıkıyoruz.Yok abla dünyanın ennn vicdan sahibi ülkesi biziz başka ülkeleri bırak, depremzede gençlerin eğitim ücretlerini kendi devletimiz de karşılamıyor, akrabalarım tonla para döktü çocukların okul ihtiyaçlarına.