- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.699
- 29
Bana cevap yazılınca karşılık veriyorum size noluyoSibel biraz dursan mı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana cevap yazılınca karşılık veriyorum size noluyoSibel biraz dursan mı artık
Bunun gaza gelmeyle bir ilgisi yok. Bazıları herkes kendileri gibi düşünsün davransın istiyor.
O zaman düzeltiyorum bazıları. Kendileri düşünmeleri için birilerini zorluyorlar. Sosyal medya reelde veya burda görüyoruzHerkes:
Ben ne alaka
Suriyelilerin gelmesinin merhametle alakası yok. Olay tamamen duygusal :)Bu merhamet duygusu yüzünden ülkemiz mülteci kampına döndü. Dün Suriye'den gelen çocuklar bugün bizim insanımıza saldırıyorlar. Aynı şekilde Filistin den 750 bin mülteci gelme ihtimali var bu seferde onlarla uğraşacağız ki gelmeye başladılar. Birazda kendi ülkemizin insanına merhamet edelim
Aşırı yoksulluk ve açlık sınırı ne peki, ben aşırı kelimesine takıldım var mı böyle bir kriter. Neye göre hesaplıyorlar. Eve girebilen ekmek sayısıyla mı. Pes yaaaaaÇalışma Bakanı Işıkhan: Türkiye’de aşırı yoksulluk veya açlık sınırı içinde yaşayan kişi yok
Merhamet dediğimiz şey acıma duygusu yani çok alakası varSuriyelilerin gelmesinin merhametle alakası yok. Olay tamamen duygusal :)
Yine bir sussam olmuyor, susmasam olmaz vakası.Çalışma Bakanı Işıkhan: Türkiye’de aşırı yoksulluk veya açlık sınırı içinde yaşayan kişi yok
Alakası yok Suriyeliler için para almasak şuan burada olmazlardı.Merhamet dediğimiz şey acıma duygusu yani çok alakası var
Sadece para da değil, bu sene 3 milyonu oy kullandı.Alakası yok Suriyeliler için para almasak şuan burada olmazlardı.
Çöpten yemek fırından bedava ekmek alanlar kim acaba,insanın aklıyla dalga geçiyorlar resmen buna inanan bir kesimde hamdolsun diyor.Çalışma Bakanı Işıkhan: Türkiye’de aşırı yoksulluk veya açlık sınırı içinde yaşayan kişi yok
Literatüre bir de aşırı yoksulluk sınırı ekleyecekler herhalde açıklamalara bakılırsaÇöpten yemek fırından bedava ekmek alanlar kim acaba,insanın aklıyla dalga geçiyorlar resmen buna inanan bir kesimde hamdolsun diyor.
Zaten açlık sınırı belli değilmi belli işte,.Literatüre bir de aşırı yoksulluk sınırı ekleyecekler herhalde açıklamalara bakılırsa
TÜRK-İŞ Araştırmasının 2023 Ekim ayı sonucuna göre;Zaten açlık sınırı belli değilmi belli işte,.
Rakamla ryükselir belki.
TÜRK-İŞ’in gerçekleştirdiği araştırmaya göre Mayıs 2023 itibariyle 4 kişilik bir aile için açlık sınırı 10 bin 362 lira düzeyindedir. Bu miktar Nisan 2023 tarihinde ise 10.135,50 TL olarak hesaplanmıştı.
Arada 3 bin lira fasrk etmiş.TÜRK-İŞ Araştırmasının 2023 Ekim ayı sonucuna göre;
- Ankara’da yaşayan dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 13.684 TL’ye,
- Gıda harcaması ile giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlariçin yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) 44.573,3 TL’ye,
- Bekâr bir çalışanın ‘yaşama maliyeti’ de aylık 17.803,3 TL’ye yükseldi.
TÜRK-İŞ EKİM 2023 AÇLIK VE YOKSULLUK SINIRI
MUTFAK ENFLASYONU AYLIK %2,62 ON İKİ AYLIK %84,29, YILLIK ORTALAMA %99,96 ORANINDA ARTTI. DÖRT KİŞİLİK AİLENİN AYLIK GIDA HARCAMASI TUTARI (AÇLIK SINIRI) 13.684 TL, GIDA İLE BİRLİKTE DİĞER TÜM TEMELwww.turkis.org.tr
Ailede iki kişi asgari ücretle çalışsa aç kalır.Arada 3 bin lira fasrk etmiş.
Kesinlikle asgari ücretle geçinenleri hep merak ederim nasıl yaşıyorlar acaba,et desen kesin yoktur meyve desen oda pahalı.Ailede iki kişi asgari ücretle çalışsa aç kalır.
En büyük gider kira...Bol bol makarna işteKesinlikle asgari ücretle geçinenleri hep merak ederim nasıl yaşıyorlar acaba,et desen kesin yoktur meyve desen oda pahalı.
Asıl oy kullanmasalar burda olmazlardıAlakası yok Suriyeliler için para almasak şuan burada olmazlardı.