Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Bu merhamet duygusu yüzünden ülkemiz mülteci kampına döndü. Dün Suriye'den gelen çocuklar bugün bizim insanımıza saldırıyorlar. Aynı şekilde Filistin den 750 bin mülteci gelme ihtimali var bu seferde onlarla uğraşacağız ki gelmeye başladılar. Birazda kendi ülkemizin insanına merhamet edelim
Suriyelilerin gelmesinin merhametle alakası yok. Olay tamamen duygusal :)

Literatüre bir de aşırı yoksulluk sınırı ekleyecekler herhalde açıklamalara bakılırsa
Zaten açlık sınırı belli değilmi belli işte,.
Rakamla ryükselir belki.

TÜRK-İŞ’in gerçekleştirdiği araştırmaya göre Mayıs 2023 itibariyle 4 kişilik bir aile için açlık sınırı 10 bin 362 lira düzeyindedir. Bu miktar Nisan 2023 tarihinde ise 10.135,50 TL olarak hesaplanmıştı.

Zaten açlık sınırı belli değilmi belli işte,.
Rakamla ryükselir belki.

TÜRK-İŞ’in gerçekleştirdiği araştırmaya göre Mayıs 2023 itibariyle 4 kişilik bir aile için açlık sınırı 10 bin 362 lira düzeyindedir. Bu miktar Nisan 2023 tarihinde ise 10.135,50 TL olarak hesaplanmıştı.
TÜRK-İŞ Araştırmasının 2023 Ekim ayı sonucuna göre;

• Ankara’da yaşayan dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 13.684 TL’ye,
  • Gıda harcaması ile giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlariçin yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) 44.573,3 TL’ye,
  • Bekâr bir çalışanın ‘yaşama maliyeti’ de aylık 17.803,3 TL’ye yükseldi.

TÜRK-İŞ Araştırmasının 2023 Ekim ayı sonucuna göre;

• Ankara’da yaşayan dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 13.684 TL’ye,
  • Gıda harcaması ile giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlariçin yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) 44.573,3 TL’ye,
  • Bekâr bir çalışanın ‘yaşama maliyeti’ de aylık 17.803,3 TL’ye yükseldi.
Arada 3 bin lira fasrk etmiş.

X