Puahaha ulan , nilo lincledigin kadinami dert yandın birde jsgsjshshs Black yazmasa farketmezdim
O kişinin beni kınadığını hatırlamıyorumOnun huyu bu, kinayip durur, daha sonra o hareketleri kendisi yapar. Linç yiyince de ağlar.
Babanin biri çocuğunun cesedini posetlerle taşırken sizin için bu sadece "başka ülkenin sorunu" ise ne diyebilirim ki size. Muhatap olmakla hata etmişim cidden.Benim neden yüzüm kızaracakmış herkes duyarlı olmak zorunda mı. İstediğim zaman istediğim paylaşımı yaparım başka ülkenin sorunları beni ilgilendirmez. Filistin benim sorunum değil
Ne güzelde yazmış birde masum ahagsjahshsAhahahahah ahshdhdhdhfhfhfhhf hohohohohıhıhı 3 gr uykum vardı gülmekten o da kaçtı.
Kınım Kınım kınadı hemde hsgshshsO kişinin beni kınadığını hatırlamıyorum
Hi çok masum, her şeyi bilerek yapmiyosa Black değilim ahsjxjxNe güzelde yazmış birde masum ahagsjahshs
İstemiyorsanız muhatap olmazsınız. Soykırıma alkış tutmuyorum fakat başka bir ülkede her ne yaşanırsa yaşansın beni ilgilendirmez. Zira aynı durumda biz olsaydık o insanlar üzülürmüydüBabanin biri çocuğunun cesedini posetlerle taşırken sizin için bu sadece "başka ülkenin sorunu" ise ne diyebilirim ki size. Muhatap olmakla hata etmişim cidden.
Balık hafızalı ya unuttu bence üyeyi jsgsjshshs yemin ederim zort sesi kulaklarımda yankılandı hagsjsgshsHi çok masum, her şeyi bilerek yapmiyosa Black değilim ahsjxjx
Balık hafızalı ya unuttu bence üyeyi jsgsjshshs yemin ederim zort sesi kulaklarımda yankılandı hagsjsgshs
O gün pek çok kişi kınadığı için gözümden kaçmış olabilirO kişinin beni kınadığını hatırlamıyorum
Ayyynen hsgsjshs ya of niloya bizi göz ardı etmişti inş açıp okur bunları jagsjshsjsv
Gençsin yavrucuğum…Babanin biri çocuğunun cesedini posetlerle taşırken sizin için bu sadece "başka ülkenin sorunu" ise ne diyebilirim ki size. Muhatap olmakla hata etmişim cidden.
Keşke ss alsaydimKınım Kınım kınadı hemde hsgshshs
Senin gözünden kaçmış olabilir ama bizden kaçmaz, hatta o gün seni lincleyip kendiside aynı şeyi yaptığı için duble linclenmisti nilo jsgsjshs gerçekten Ağlayarak gülüyorum gssgsgO gün pek çok kişi kınadığı için gözümden kaçmış olabilir
Yani o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Senin gözünden kaçmış olabilir ama bizden kaçmaz, hatta o gün seni lincleyip kendiside aynı şeyi yaptığı için duble linclenmisti nilo jsgsjshs gerçekten Ağlayarak gülüyorum gssgsg
Hepimiz gördük kız gelsin inkar etsin hadiKeşke ss alsaydim
Kafası karışık onun bosver sen onuYani o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Gücümüzün olmadığının farkındayım aslında, üzülmek çok insani bir şey, o kadar katı olmayı anlayamıyorum sadece.Gençsin yavrucuğum…
İnsan denilen canlının aslında hiçbir gücünün olmadığını bir gün anlayacaksın.
Evin yanarken, manzaranın kötülüğünü görmemeyi öğretecek hayat.
Canın değil ama yüreğin acırken, buna su serpmeyeni de suçlu bileceğin şeyler yaşayacaksın.
Ve en kötüsü, sen bunlarla boğuşurken kimse uykusunu bölmüyor, çabalamıyorsa kalan hayatını, bunu yapabilenlerle geçirmenin doğruluğunu göreceksin.
Şuan çok acımasız gelse de gelecekte dönüp bakacak, değiştiremeyeceğin şeyler yerine elini uzatıp fayda sağlayabileceğin sorunları neden görmediğine kendine kızacaksın.
Kısaca insan mesafesini bilmeli, her şeyde…
Ben de kafasının karışık olduğu zamanda paylaşım yapmışım yazılı oldu banaKafası karışık onun bosver sen onu