Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Benim neden yüzüm kızaracakmış herkes duyarlı olmak zorunda mı. İstediğim zaman istediğim paylaşımı yaparım başka ülkenin sorunları beni ilgilendirmez. Filistin benim sorunum değil
Babanin biri çocuğunun cesedini posetlerle taşırken sizin için bu sadece "başka ülkenin sorunu" ise ne diyebilirim ki size. Muhatap olmakla hata etmişim cidden.

Babanin biri çocuğunun cesedini posetlerle taşırken sizin için bu sadece "başka ülkenin sorunu" ise ne diyebilirim ki size. Muhatap olmakla hata etmişim cidden.
İstemiyorsanız muhatap olmazsınız. Soykırıma alkış tutmuyorum fakat başka bir ülkede her ne yaşanırsa yaşansın beni ilgilendirmez. Zira aynı durumda biz olsaydık o insanlar üzülürmüydü

Gençsin yavrucuğum…

İnsan denilen canlının aslında hiçbir gücünün olmadığını bir gün anlayacaksın.
Evin yanarken, manzaranın kötülüğünü görmemeyi öğretecek hayat.
Canın değil ama yüreğin acırken, buna su serpmeyeni de suçlu bileceğin şeyler yaşayacaksın.
Ve en kötüsü, sen bunlarla boğuşurken kimse uykusunu bölmüyor, çabalamıyorsa kalan hayatını, bunu yapabilenlerle geçirmenin doğruluğunu göreceksin.
Şuan çok acımasız gelse de gelecekte dönüp bakacak, değiştiremeyeceğin şeyler yerine elini uzatıp fayda sağlayabileceğin sorunları neden görmediğine kendine kızacaksın.
Kısaca insan mesafesini bilmeli, her şeyde…

Gücümüzün olmadığının farkındayım aslında, üzülmek çok insani bir şey, o kadar katı olmayı anlayamıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…