Deprem, su sorunu, mülteci sorunu gibi sorunlari konuşuyor ve çözüm üretiyor. Ülkede boyle sorunlar varken kk bey muhtar yardımcısı atamaktan bahsediyordu
Deprem sorunu konuşmadı mı
Su sorunu zaten işin ehli kişiler tarafından çözülür çözülebildiği kadar
Zaten fırat ve dicle büyük bir sorun
Mülteci sorunu çöxülemez hazm edecek mecburen bu ülke
Yenileri gelmesin yeterki
Kemal bey çözemeyeceği sorun karşısında vaadde vermiyor
Buda dürüstlüğünden kaynaklı oda atıp tutabilir
İnce, bugünlerimizde emeği olan babacan ve davutoğlu ile yanyana değil. Çikar ugruna kimseyi yaninda tutmuyor. Özdağ ittifak konusu konuşulurken mansurun adini verince ittifaktan ayrıldı. Çizgisi belli. Atatürk'e sahip çıkıyor
Kusura bakmayın babacanda davutoğluda bir kesmi temsil ediyorlar ve bu tabanında ittifakta olması gerekiyor ki güven versin
Ya yeter artık atatürk olsa bu kadar kullanılmak istemezdi
Bir kesmin dinide atatürk olmuş
Atayürkü kulanan biri benim için dini kulanan birinden farksız
Kk temel için yolumuzu aydınlatacak diyor. Şeriatçi bu adam. Ne yolu ne aydınlatması? Çıkar uğruna yalan dolan methiyeler düzüyor
Ya sen her kesmin oyuna talip misin
Onlarda ittifakta olacak dışlanmadan benimsenmeyi öğrenecekler
Katolikler protestanlar normonlar gibi
Ülkedeki yönetim belli bu cepte laik demokratik türkiye cumhuriyeti onlarında istedikleri gibi yaşam hakları olacak temsil edilecekler tabiki
Kk yetersiz, senelerdir kaybediyor. Seçimlerin birinde oy kullanamadı. Adres değişikliği falan haberi yok adamın. Her yerde oy kullanabilirim sorun yok demiş habercilere ve kullanamamış. Bu kadar komik bu kadar yetersiz bir binali var bir o.
Yahu istabul ankara kemal beyin başarısı
Chp ye insanlar oy vermiyordu
Ülkede sağ partiler kazanıyordu
dürüst mü konuşalım
Baş örtüsü yasağı
Kürtçe yasağı
Darbeler le anılıyordu
Çoğu insan dahada chpye güvenmiyor
Akp nin başarısı geçmişteki chp nin başarısızlıkları yüzündendi
Bakın chp doğudan oy alıyor
Chp muhafazakar kesinden oy alıyor
Bu deniz baykalın chp si değil kemal beyin başarısı kusura bakmayın
İBB başkanının hapis cezası mevzusu oldu yakın zamanda. Bu gündemdeyken yurtdışına gitti. Yalnız bırakmak huydur onda. Akşener vardı ekremin yanında, o destek oldu
Ben kendi adıma ekrem yada meral hanımın dürüstlüğünün kemal bey kadar olduğunu düşünmüyorum
Meral hanım tansu çiller ve mehmet ağırın adamıdır
Bunun ne kürt zaza ne alevi olmasiyla alakasi var.
%90alakası var