- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kitap o kadar günümüz Türkiye'sine yakın ki. Bugünlerde tekrardan okumayı düşünüyorum."Öyle bir zaman gelecek ki, bazı ülkelerde bazı yöneticiler halklarını kendi istediği şekil ve inançlara eviremeyeceklerini anlayıp, dışarıdan kendilerine uyan başka toplumları getirip onlara vatandaşlık verecekler."
George Orwell
1984
Kesinlikle...Özellikle okumayanların okuması daha önemliBu kitap o kadar günümüz Türkiye'sine yakın ki. Bugünlerde tekrardan okumayı düşünüyorum.
Ben de çok beğendimBu kitap o kadar günümüz Türkiye'sine yakın ki. Bugünlerde tekrardan okumayı düşünüyorum.
Yaz yaz ben şuan sövüyorum mesela öyle böyle değilYazılacak o kadar çok şey var ki ban yeme korkusu otur yeme diyor
Yok aman bi daha ban yemek istemem alıştım burayaYaz yaz ben şuan sövüyorum mesela öyle böyle değil
Daha önce sapıkça yazanlar oldu erkek üye gelip o yüzden kapattım ben size atayımÖzel mesaj atilamiyor size ya tüh yazacaklarım vardı Niloyatospikk