Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Twitterda benzer şeyler paylaşılıyor zaten şunun yerine şunu kullanın diye çok isteyen Arabistana gidip dillerini kullanabilir ama burası Türkiye Cumhuriyeti.

Yok Sadece eşim kullanıyor Marl ile başlayan 1.5 günde bitiyor bana kalırsa bıraksın kardeşim bıraktı ne güzel pis koku yahu hem bütçeye hem sağlığa zarar
Bende edge içiyorum kocikom 2 pakete yakın içiyor sağolsun. Yani günlük 1 paket bile içsek her zaman 2şer paket alıyoruz hep yedek duruyor

Bursada da zam geldi aslında taksicilerin memnun olmamasını anlayabiliyorum geçtiğimiz hafta 3 km taksiye 73.5 ödedim açıkçası hizmet olarak ucuz bence sonuçta taksideki bir çalışan yakıtı var vergisi var o bu cart curt şuan taksi hizmetinin uygun olduğunu düşünüyorum geçen merkezden annemlere taksiyle geçtim 45 tl ödedim ama Bursa merkezden arabayla dönseydim otopark parası taksiyi geçiyor taksi hizmeti şuan çok uygun gerçekten

7500 tl ile geçinmek zorunda kalanların hakkı,sizin gibilere ve baştakilere haram ,zehir zıkkım olsun.

Kontak kapatıp hükümetin yaptığı akaryakıt zamlarını protesto etsinler o zaman....

Yapsalar yaparlar şuan taksi bile bulamıyoruz durakta geçen aradım 4.sıradaymışız telefonu kapatınca de get ordan dedim sıra bekleyecekmişim
Bursa yı bilmiyorum ama İstanbul da taksi sayısı yetersiz. Taksi bulmak işkence...İBB 15 kez teklif verdi hepsi geri döndü UKOME den. Sorun taksi sayısında değil fiyatlardaymış, çok ucuz olduğu için herkes taksi kullanıyormuş fiyatlar artsa sorun çözülürmüş....Çözüme bak

Bu devirde kim T plakaya yatırım yapar ki saçma taksiler bildiğin dolmuş oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…