- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.447
Twitterda benzer şeyler paylaşılıyor zaten şunun yerine şunu kullanın diyeTürkçesi varken niye Arapçasını kullanalım ki zaten...Farkında olmadan yeterince Arapça kelime kullanıyoruz zatenBu arada iletişim başkanlığı haberi yalanlamış ama bence demiştir. Neler neler demedi bugüne kadar...
Asıl zamlar yerel seçimlerden sonra gelecek diye düşünüyorum. Bu daha iyi günlerimizMarkete gittim sigaraya bu hafta 10 lira zam gelecek dedi, bekaya bak sen koskoca devlet sigara vergileriyle dönüyor
İki kişi kullanıyorsa günlük sadece 120 sigaraya gidecekAA gerçekten mi evin ekonomisi çökecektütün sarayım ben kocama
Kıtlık olmasa bari.Asıl zamlar yerel seçimlerden sonra gelecek diye düşünüyorum. Bu daha iyi günlerimiz
Yok Sadece eşim kullanıyor Marl ile başlayan 1.5 günde bitiyor bana kalırsa bıraksın kardeşim bıraktı ne güzel pis koku yahu hem bütçeye hem sağlığa zararİki kişi kullanıyorsa günlük sadece 120 sigaraya gidecek
Bende edge içiyorumYok Sadece eşim kullanıyor Marl ile başlayan 1.5 günde bitiyor bana kalırsa bıraksın kardeşim bıraktı ne güzel pis koku yahu hem bütçeye hem sağlığa zarar
Bursada da zam geldi aslında taksicilerin memnun olmamasını anlayabiliyorum geçtiğimiz hafta 3 km taksiye 73.5 ödedim açıkçası hizmet olarak ucuz bence sonuçta taksideki bir çalışan yakıtı var vergisi var o bu cart curt şuan taksi hizmetinin uygun olduğunu düşünüyorum geçen merkezden annemlere taksiyle geçtim 45 tl ödedim ama Bursa merkezden arabayla dönseydim otopark parası taksiyi geçiyor taksi hizmeti şuan çok uygun gerçekten
7500 tl ile geçinmek zorunda kalanların hakkı,sizin gibilere ve baştakilere haram ,zehir zıkkım olsun.Seçimde Erdoğan a oy verdim,hiç pişman değilim.Bugün olsa yine aynı oyu kullanırım.
Buraya seçimden beri girmiyordum,şimdi farkettim.Cevap olarak da üşüşürsünüz ama dönemem çoğunuza.
Seçimden önce ben az çok doların fırlayacağını ,zamların geleceğini tahmin ediyordum zaten,bana sürpriz olmayan eminim size hiç olmamıştır.Kolay günlerden geçmiyoruz tabi ki.Belki üç dört yıl sürecek ama atlatacağız.Pandemiydi ardından depremdi kolay şeylerde yaşamadık.Bu yükü devlet tek başına omuzlayacak,biz hiç elimizi taşın altına koymayacak mıyız.Bana dokunmasın ama Memura versin,emekliye versin işçiye versin,asgari ücretliye versin.Depremzedelere baksın,onlara hemen ev yapsın versin.Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz,karunun hazinelerini paylaştık da ben mi duymadım.
Yok millet et yemiyormuş yok tatil yapmıyormuş.Hayır bunu da eee ben iyi kazanıyorum diyenler araya sıkıştırıyor.Millet etini de yiyor ,tatilini de yapıyor.Biz bile öğretmen maaşlarıyla geçen ay yurtdışına çıktık gezmek için.Cebinizden çıkandan bahsediyorsunuz ,girene gıkınız çıkmıyor.2020 de şu kadara mobilya almış muhabbeti var.2020 de benim maaşım iki bindi şimdi 40 a yaklaştı.Ne zaman takdir etmeyi de bileceksiniz.Evet hayat pahalı,evet enflasyon var ama kriz yok emin olun.Millet çatır çatır hala alışveriş yapıyor.
Ayrıca iktidara saydırdığınız kadar hali tel tel dökülen muhalefetinize azıcık saydırsanız,belki umut olacak kişileri bulursunuz.kim kimin kuyusunu kazıyor;kimin eli kimin cebinde belli değil.Sizinkiler bağırıyor hatta "iyiki kazanamamışsınız "diye.Daha gelmediği makamın koltuklarını gizli anlaşmalarla dağıtan dedenizden de kurtulamıyorsunuz.Hiç kusura bakmayın böyle muhalefete bu iktidar fazla bile.Kalın sağlıcakla.
Fiyatları bilmiyorum ama hem sağlığa zarar hem bütçeye fiyatlar aşırı artarsa belki bırakır diyorumBende edge içiyorumkocikom 2 pakete yakın içiyor sağolsun. Yani günlük 1 paket bile içsek her zaman 2şer paket alıyoruz hep yedek duruyor
Kontak kapatıp hükümetin yaptığı akaryakıt zamlarını protesto etsinler o zaman....Bursada da zam geldi aslında taksicilerin memnun olmamasını anlayabiliyorum geçtiğimiz hafta 3 km taksiye 73.5 ödedim açıkçası hizmet olarak ucuz bence sonuçta taksideki bir çalışan yakıtı var vergisi var o bu cart curt şuan taksi hizmetinin uygun olduğunu düşünüyorum geçen merkezden annemlere taksiyle geçtim 45 tl ödedim ama Bursa merkezden arabayla dönseydim otopark parası taksiyi geçiyor taksi hizmeti şuan çok uygun gerçekten
Yapsalar yaparlar şuan taksi bile bulamıyoruz durakta geçen aradım 4.sıradaymışız telefonu kapatınca de get ordan dedimKontak kapatıp hükümetin yaptığı akaryakıt zamlarını protesto etsinler o zaman....
Bursa yı bilmiyorum ama İstanbul da taksi sayısı yetersiz. Taksi bulmak işkence...İBB 15 kez teklif verdi hepsi geri döndü UKOME den. Sorun taksi sayısında değil fiyatlardaymış, çok ucuz olduğu için herkes taksi kullanıyormuş fiyatlar artsa sorun çözülürmüş....Çözüme bakYapsalar yaparlar şuan taksi bile bulamıyoruz durakta geçen aradım 4.sıradaymışız telefonu kapatınca de get ordan dedimsıra bekleyecekmişim
Bu devirde kim T plakaya yatırım yapar ki saçma taksiler bildiğin dolmuş oldu artıkBursa yı bilmiyorum ama İstanbul da taksi sayısı yetersiz. Taksi bulmak işkence...İBB 15 kez teklif verdi hepsi geri döndü UKOME den. Sorun taksi sayısında değil fiyatlardaymış, çok ucuz olduğu için herkes taksi kullanıyormuş fiyatlar artsa sorun çözülürmüş....Çözüme bak
Yapılan zam %75 miş...Emekliye %25 yapıldığını düşününce ülke şartlarında %75 gayet iyi bir zamBu devirde kim T plakaya yatırım yapar ki saçma taksiler bildiğin dolmuş oldu artık
Benim 44 eşimin 45. Bazen diyor. 100 lira da olsa tek keyfim bu bırakmam diyorFiyatları bilmiyorum ama hem sağlığa zarar hem bütçeye fiyatlar aşırı artarsa belki bırakır diyorum
Esim de bırakmaz hiç sanmıyorum akşam burada duyunca dedim sigaraya 10 tl zam gelecekmiş diye gelsin dediBenim 44 eşimin 45. Bazen diyor. 100 lira da olsa tek keyfim bu bırakmam diyor