- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
Millet bahçesi kandırdıDaha nasıl çaba harcayacaktık dökmediğimiz arşiv, hesaplamadığımız parametre kalmadı o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet bahçesi kandırdıDaha nasıl çaba harcayacaktık dökmediğimiz arşiv, hesaplamadığımız parametre kalmadı o zaman
Smdi baska hesapla gelip kendini savunur zaten bzbzbzbzMikser tadında paylasimlar bence kible geç
Burda safari yok anacım
Tam anlayamadımKendisi kedi uğruna kardeşe düşman olan bir tip. Ondan bu kadarı beklenir sadece
Ben kimse benden izin alsın demiyorum farklı olduğumu da iddia etmiyorum. Benim anne tarafı da çarşaflı dindar ve din üzerinden bana baskı yapmaya çalışanlar bile oldu.Yoo gayet herkes senden izin alacak gibi konuşuyorsun. Konuştukça batıyorsun.
Çarşaflılara laf ettin açıklara laf ediyor diye.
Açık halinle laf ettin çarşaflılara, farkın ne o sözde "yobaz" insanlardan ? Bana önce bir farkını açıkla
Sözüm ona kardeşime düşman olmuşum kedimi istemeyen sokağa at diyen kardeşime rest çektimTam anlayamadım
Batmaya devam. Aynı dili konuşamadık, iyi günler. Burnunuzu nefes almaya kullanın bu arada.Ben kimse benden izin alsın demiyorum farklı olduğumu da iddia etmiyorum. Benim anne tarafı da çarşaflı dindar ve din üzerinden bana baskı yapmaya çalışanlar bile oldu.
Nefeste alırım yorum da yaparım.Batmaya devam. Aynı dili konuşamadık, iyi günler. Burnunuzu nefes almaya kullanın bu arada.
Artık çok geçYukarıdaki ankette oyunuzu değiştirin var oyumuzu değişebiliyor muyuz kaptan?
Yorum yapın ama hakaret etmeyin kimin ne giydiği bizi ilgilendirmez her yer camii dolu dediniz ama o camideki huzuru size anlatamam biliyor musunuz? Bursa'ya yolunuz düşerse Ulucamiye,1.Murad Hüdavendigar Camisine, Yeşil Camiiye ve Emir Sultan Camilerini gezmenizi öneririm özellikle 1.Murad Cami bahçesinde bir çay içmenizi Bursa manzarasına karşılık o caminin bahçesindeki huzuru tatmanızı tavsiye ederim.Nefeste alırım yorum da yaparım.
Günaydın bacılar
Türkçesi varken niye Arapçasını kullanalım ki...Farkında olmadan yeterince Arapça kelime kullanıyoruz zaten Bu arada iletişim başkanlığı haberi yalanlamış ama bence demiştir. Neler neler demedi bugüne kadar...Ben bu sıcakta nefes almaya üşeniyorum şunu söyleyene kadar ölürüm.
AA gerçekten mi evin ekonomisi çökecek tütün sarayım ben kocamaMarkete gittim sigaraya bu hafta 10 lira zam gelecek dedi, bekaya bak sen koskoca devlet sigara vergileriyle dönüyor