- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
Emekli zaten içler acısı 2 yıl önce annem 1350 ye emekli oldu şuan işte 7500 babamın emekli maaşına yaklaştı ama kirada olanlar için çocuk okutanlar için acınası bir rakamYapılan zam %75 miş...Emekliye %25 yapıldığını düşününce ülke şartlarında %75 gayet iyi bir zam
1 bira 1 sigara artık 100 lira yapıyor. Tam 100 lira. Yapacak birşey yok, alacaaz içecezEsim de bırakmaz hiç sanmıyorum akşam burada duyunca dedim sigaraya 10 tl zam gelecekmiş diye gelsin dedi
Yav içmeyin yav içmeyin1 bira 1 sigara artık 100 lira yapıyor. Tam 100 lira. Yapacak birşey yok, alacaaz içecez
Hatun gelmiş gitmiş ama yazmamisMerak ettim bak şimdi, durumunuz ne acaba?
Belki ufak bir ihtimal utanmıştır diyeceğim ama eminde değilim yaniHatun gelmiş gitmiş ama yazmamisya yazacak bişey bulamamış da olabilir
Hiç sanmamBelki ufak bir ihtimal utanmıştır diyeceğim ama eminde değilim yani
Ben 3 karton stok yaptímMarkete gittim sigaraya bu hafta 10 lira zam gelecek dedi, bekaya bak sen koskoca devlet sigara vergileriyle dönüyor
Mantıklı ama iyi alabilmişsin, çoğu yer gelecek zamdan ötürü birkaç paketten fazlasını satmıyor.Ben 3 karton stok yaptím
Ayrı ayrı marketlerden alarak 3 kartona tamamladımMantıklı ama iyi alabilmişsin, çoğu yer gelecek zamdan ötürü birkaç paketten fazlasını satmıyor.