Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Yapılan zam %75 miş...Emekliye %25 yapıldığını düşününce ülke şartlarında %75 gayet iyi bir zam
Emekli zaten içler acısı 2 yıl önce annem 1350 ye emekli oldu şuan işte 7500 babamın emekli maaşına yaklaştı ama kirada olanlar için çocuk okutanlar için acınası bir rakam

Ne denilebilir ki. Memlekete gidiş geliş sadece benzin 5000 tl tuttu. Sadece anamı babamı görmeye gittim. Tatil değil yani yılda 1 defa akraba ziyareti. İstiyorlar ki onu da yapmayalım. Çocuklar sıkıldı avm gittik. Oyun alanı yarım saati 100 tl. Zıp zıp 5 dk 40 tl burger king çocuk menü 110 tl. Kısaca 1 saat çocuk eğlencesi 250 tl tek çocuk için. Yazacak çok şey var Allah bildiği gibi yapsın oy verenleri. Bir tanesi yazmış. Öğretmen haliyle yurt dışına gitmişmiş maaş 40000 yakınmış. Ya buradaki ve öğretmen arkadaşlarım yalan söylüyor ya da bu üye

"Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir." / Mustafa Kemal Atatürk.

X