- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.450
Daha nasıl çaba harcayacaktık dökmediğimiz arşiv, hesaplamadığımız parametre kalmadı o zamanHayir beni ikna edemediniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha nasıl çaba harcayacaktık dökmediğimiz arşiv, hesaplamadığımız parametre kalmadı o zamanHayir beni ikna edemediniz
Ayrıca 3 hesabınolan mhp bilmem ne kolları baskanı olup aslen muşta falan oturan californiayada yasadgnı iddia eden güzelim nadide bi türKendisi kedi uğruna kardeşe düşman olan bir tip. Ondan bu kadarı beklenir sadece
Kafadan kontak dememiz yeterliymişAyrıca 3 hesabınolan mhp bilmem ne kolları baskanı olup aslen muşta falan oturan californiayada yasadgnı iddia eden güzelim nadide bi tür
O zaman hiç yol masrafı yapma al sana Türkiye al sana küçük ArabistanYok ben Avrupalı sevmiyorum bende Ortadoğu siyahi hayranlığı var
Yapmaya o çarşaflılar açık gezenlere istediğini söylerken hadlerini aşmıyorlar mı. Evet din diye diye ülkenin bu hale gelmesine sebep olan kim varsa cahil ve yobazdırBir tık haddini aşıyorsun. Dinini yaşayan insana niye çarşaf giydin yobaz diyemezsin. Neticede özgür bir ülkedeyiz.
Üffff avrupa cıplaklar kampına özenen sende yani bi susYapmaya o çarşaflılar açık gezenlere istediğini söylerken hadlerini aşmıyorlar mı. Evet din diye diye ülkenin bu hale gelmesine sebep olan kim varsa cahil ve yobazdır
Canım benim, benim ailemde de var çarşaflı insanlar. Haddini bilmek zorundasın, insanların haklarına, seçimlerine bu denli terbiyesizlik yapmak gibi bir hakka sahip değilsin. İnsanlar dinini yaşıyor. Senden izin mi alacaktıYapmaya o çarşaflılar açık gezenlere istediğini söylerken hadlerini aşmıyorlar mı. Evet din diye diye ülkenin bu hale gelmesine sebep olan kim varsa cahil ve yobazdır
Nasılda herkesi aynı kefeye koyuyosn asıl yobaz kim ola kiiiiiYapmaya o çarşaflılar açık gezenlere istediğini söylerken hadlerini aşmıyorlar mı. Evet din diye diye ülkenin bu hale gelmesine sebep olan kim varsa cahil ve yobazdır
Hep bize denildi bu güne kadar bugün ben söylüyorum ilk kez, beğenmiyorsan sınırdan fiyyuu attâ güzelim.O zaman hiç yol masrafı yapma al sana Türkiye al sana küçük Arabistan
Şuan Esim gözümde canlandı eşim böyle dediğinde de ense köküne bir tane vurasim gelmistiHayir beni ikna edemediniz
Ayy nasıl vurmadın helal olsn kızŞuan Esim gözümde canlandı eşim böyle dediğinde de ense köküne bir tane vurasim gelmisti
Nedense nickten bişeyler hissetmiştim hiç mi yanilmazsin be minikYapmaya o çarşaflılar açık gezenlere istediğini söylerken hadlerini aşmıyorlar mı. Evet din diye diye ülkenin bu hale gelmesine sebep olan kim varsa cahil ve yobazdır
Kimsenin dini beni ilgilendirmez ama siyasete din karışırsa orda dur derim. Ben de sağ tarafı destekliyordum. Ama her seçim öncesi yok din elden gidiyor diye diye memleketi mahvettiler. Ayrıca bazı çarşaflı kadınlar da açıklara demediğini bırakmıyor.Canım benim, benim ailemde de var çarşaflı insanlar. Haddini bilmek zorundasın, insanların haklarına, seçimlerine bu denli terbiyesizlik yapmak gibi bir hakka sahip değilsin. İnsanlar dinini yaşıyor. Senden izin mi alacaktı
Burda safari yok anacımO zaman hiç yol masrafı yapma al sana Türkiye al sana küçük Arabistan
Bazı acık kadınlarda onlara demediiini bırakmıyor bknz sen..Kimsenin dini beni ilgilendirmez ama siyasete din karışırsa orda dur derim. Ben de sağ tarafı destekliyordum. Ama her seçim öncesi yok din elden gidiyor diye diye memleketi mahvettiler. Ayrıca bazı çarşaflı kadınlar da açıklara demediğini bırakmıyor.
Başka bir konuda beni ikna edin demişti mevzu siyaset değildi ama simark bı sekilde beni ikna et demesi aklıma geldi niloyayi okuyuncaŞuan Esim gözümde canlandı eşim böyle dediğinde de ense köküne bir tane vurasim gelmisti
Gel vur kızŞuan Esim gözümde canlandı eşim böyle dediğinde de ense köküne bir tane vurasim gelmisti
Yoo gayet herkes senden izin alacak gibi konuşuyorsun. Konuştukça batıyorsun.Kimsenin dini beni ilgilendirmez ama siyasete din karışırsa orda dur derim. Ben de sağ tarafı destekliyordum. Ama her seçim öncesi yok din elden gidiyor diye diye memleketi mahvettiler. Ayrıca bazı çarşaflı kadınlar da açıklara demediğini bırakmıyor.
Mikser tadında paylasimlar bence kible geçBazı acık kadınlarda onlara demediiini bırakmıyor bknz sen..
Cokta sey yapmaaa yani
Gel vur kız