Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Bir tık haddini aşıyorsun. Dinini yaşayan insana niye çarşaf giydin yobaz diyemezsin. Neticede özgür bir ülkedeyiz.
Yapmaya o çarşaflılar açık gezenlere istediğini söylerken hadlerini aşmıyorlar mı. Evet din diye diye ülkenin bu hale gelmesine sebep olan kim varsa cahil ve yobazdır

Yapmaya o çarşaflılar açık gezenlere istediğini söylerken hadlerini aşmıyorlar mı. Evet din diye diye ülkenin bu hale gelmesine sebep olan kim varsa cahil ve yobazdır
Canım benim, benim ailemde de var çarşaflı insanlar. Haddini bilmek zorundasın, insanların haklarına, seçimlerine bu denli terbiyesizlik yapmak gibi bir hakka sahip değilsin. İnsanlar dinini yaşıyor. Senden izin mi alacaktı

Nedense nickten bişeyler hissetmiştim hiç mi yanilmazsin be minik :işsiz:

Canım benim, benim ailemde de var çarşaflı insanlar. Haddini bilmek zorundasın, insanların haklarına, seçimlerine bu denli terbiyesizlik yapmak gibi bir hakka sahip değilsin. İnsanlar dinini yaşıyor. Senden izin mi alacaktı
Kimsenin dini beni ilgilendirmez ama siyasete din karışırsa orda dur derim. Ben de sağ tarafı destekliyordum. Ama her seçim öncesi yok din elden gidiyor diye diye memleketi mahvettiler. Ayrıca bazı çarşaflı kadınlar da açıklara demediğini bırakmıyor.

Kimsenin dini beni ilgilendirmez ama siyasete din karışırsa orda dur derim. Ben de sağ tarafı destekliyordum. Ama her seçim öncesi yok din elden gidiyor diye diye memleketi mahvettiler. Ayrıca bazı çarşaflı kadınlar da açıklara demediğini bırakmıyor.
Bazı acık kadınlarda onlara demediiini bırakmıyor bknz sen..
Cokta sey yapmaaa yani

Yoo gayet herkes senden izin alacak gibi konuşuyorsun. Konuştukça batıyorsun.
Çarşaflılara laf ettin açıklara laf ediyor diye.
Açık halinle laf ettin çarşaflılara, farkın ne o sözde "yobaz" insanlardan ? Bana önce bir farkını açıkla

X