- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
Mesken alınmamış derkenBizde mesken alınmamış sanırım. kW başı 4 küsürle çarpılıyor. Normalde 200 gelecek bir faturanın 2 katını ödüyorum aylardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesken alınmamış derkenBizde mesken alınmamış sanırım. kW başı 4 küsürle çarpılıyor. Normalde 200 gelecek bir faturanın 2 katını ödüyorum aylardır
Bu din nasıl bir şey ki elden gidiyor. Bizim milletimiz gerçekten çok ahmak. Bunlara din vatan elden gidiyor terör sorunu var dedin mi oyları kapıyorsunBu ulkede din elden gidiyo dedin mi akan sular durur. Kuru ekmek yer basimda ki musluman der rahat uyur. Yapilan yolsuzlugu haksizligi adaletsizligi gormek bilmek istemez. Bilse de umursamaz. Cunku din toplumlar icin afyondur. Egitim sistemi giderek beter hale getiriliyor. Asil tehlike orda kimse farkinda degil. Valla millet acliktam ölse umurum degil cunku secimu millet yapti. Olan gelecek nesillere olacak. Parsel parsel satiliyoruz. Cahillestiriliyoruz. Araplastiriliyoruz. Camide ki emekli 2 cayin pqrasini istedigi gibi odesin umurum da degil artik
Araplardan midem bulanıyorAraplar buraya geliyor ya ben de Arabistana gidebilir miyim nüfus mübadelesi olsun lütfen çöllerde safari yapmak istiyorum
Ay akp nin daha cok gorunutusu vardi pkk destekcisi diye yaftalanacak. Chp kimse kusura bakmasin armut gibi izledi. Agzini bile acmadi.Bu din nasıl bir şey ki elden gidiyor. Bizim milletimiz gerçekten çok ahmak. Bunlara din vatan elden gidiyor terör sorunu var dedin mi oyları kapıyorsun
Sence hangisi terör örgütü Akp mi PKK mı. Sanki yanlış kişileri örgütü olarak bildik yıllarcaAy akp nin daha cok gorunutusu vardi pkk destekcisi diye yaftalanacak. Chp kimse kusura bakmasin armut gibi izledi. Agzini bile acmadi.
Birleşik Arap Emirliklerinde yaşasak fena mı yahuAraplardan midem bulanıyor
Avrupa ya git kız medeniyetin beşiği oralar. Türkiye yeterince Arabistan değil mi her taraf cami dolu her yerde cübbeli çarşaflı yobazlarBirleşik Arap Emirliklerinde yaşasak fena mı yahu
Ulan niloya her gördüğümde seni siyasi görüşün değişmiş oluyoBirleşik Arap Emirliklerinde yaşasak fena mı yahu
Belki istediği sey medeniyet değil ne biliyonAvrupa ya git kız medeniyetin beşiği oralar. Türkiye yeterince Arabistan değil mi her taraf cami dolu her yerde cübbeli çarşaflı yobazlar
Allah iyiliğini versin emi niye kız AKP ciydim yaUlan niloya her gördüğümde seni siyasi görüşün değişmiş oluyo
Belki istediği sey medeniyet değil ne biliyon
Şantiye elektriği gözüküyor. Apartman gözükmüyor. Saatlerimizi kendi üstümüze alamıyoruzMesken alınmamış derken
Smdi necisin Anlamadm ki sanki kzıyon gbi geldi hükümeteAllah iyiliğini versin emi niye kız AKP ciydim ya
Bir tık haddini aşıyorsun. Dinini yaşayan insana niye çarşaf giydin yobaz diyemezsin. Neticede özgür bir ülkedeyiz.Avrupa ya git kız medeniyetin beşiği oralar. Türkiye yeterince Arabistan değil mi her taraf cami dolu her yerde cübbeli çarşaflı yobazlar
Yok ben Avrupalı sevmiyorum bende Ortadoğu siyahi hayranlığı varAvrupa ya git kız medeniyetin beşiği oralar. Türkiye yeterince Arabistan değil mi her taraf cami dolu her yerde cübbeli çarşaflı yobazlar
Tam üstüne bastın niye beni ikna edemedin he niyeSmdi necisin Anlamadm ki sanki kzıyon gbi geldi hükümete
Sen bizim inadımıza oy vermiş gbi oldun miktarTam üstüne bastın niye beni ikna edemedin he niye
Hayir beni ikna edemedinizSen bizim inadımıza oy vermiş gbi oldun miktar
Size katılıyorum herkes istediği gibi giyinmekte özgürdürBir tık haddini aşıyorsun. Dinini yaşayan insana niye çarşaf giydin yobaz diyemezsin. Neticede özgür bir ülkedeyiz.
Yine biz suclu oldk iyi miikna etmeye calısıncada saygı duyun diyodunz vay arkadasHayir beni ikna edemediniz
Kendisi kedi uğruna kardeşe düşman olan bir tip. Ondan bu kadarı beklenir sadeceSize katılıyorum herkes istediği gibi giyinmekte özgürdür