Beni yayınlayın, öz güveni
Anca beraber kanca beraber...Benim beynim yandı sizin de yansın
Bunu ne okurlar ne dinlerler garip bi hipnozun etkisinde gibiler tıpkı 1984 kitabında olduğu gibi.
Gidiyim de youtube da yorum yapayım bu kadına nasıl muhasebe diploması vermişler hesaptan anlamayıp ve nasıl markette çalıştırıyorlar bu kafa ile!Beni yayınlayın, öz güveniBıhhtımmm...
Bu adamcağız da bir yandan anlatmaya çalışıyor, umuduna sağlık
Cezai işlem değil bu ek vergiyi bir defaya mahsus getirdiler (kalıcı bile yapabilirler ilerde) ve genel bütçeye gelir olarak kaydedildi.Vergi Tipi Vergi Miktarı (TL)
S.K. EK MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ Toplam Borç 18.511,00
ben 9.250 Ocak ayında bu ay başında da 9.250 TL ödedim.
Zamanında ödediğim vergiyi benden bir daha neden alıyorsun? Ben bir kusur mu işledim? Vergi gününü mü kaçırdım ? Ne yaptım da bana bu cezai işlemi uyguluyorsun?
söyleyeceklerim budur...
10 yaşından küçük araçların vergisi de yüksek oluyor böyle hurdaya binin diyor devlet bizeVergi Tipi Vergi Miktarı (TL)
S.K. EK MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ Toplam Borç 18.511,00
ben 9.250 Ocak ayında bu ay başında da 9.250 TL ödedim.
Zamanında ödediğim vergiyi benden bir daha neden alıyorsun? Ben bir kusur mu işledim? Vergi gününü mü kaçırdım ? Ne yaptım da bana bu cezai işlemi uyguluyorsun?
söyleyeceklerim budur...
Cezai işlem değil bu ek vergiyi bir defaya mahsus getirdiler (kalıcı bile yapabilirler ilerde) ve genel bütçeye gelir olarak kaydedildi.
Kasa boştu, bunlar ile açık kapanıyor.
10 yaşından küçük araçların vergisi de yüksek oluyor böyle hurdaya binin diyor devlet bize
Benim arabam 6 yaşında eşiminki 4, dünyanın vergisini ödedik şimdiye kadar bu sene depremzede olduğumuz için muaf tutmuşlar sağolsunlar!Eğer ben bunu ödemişsem ve bir daha benden alınmaya kalkikiyorsa bu cezadır bana göre tabi.
Araç sıfır....
Kesinlikle ekonomik krizde destek verelim ama ben taşın altına koyuyorsam her kes koyacak. Kamuda her müdürün altında bir makam otosu. Mesai arkadaşından me farkı vardı biri kendi aracı veya toplu taşıma ile işe giderken müdür bey araba ve özel şofer ile gitsin? Biri müdür oldu diye nedir bu lüks?