Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Onları kocalarından dayak yiyip boşanmayan kadınlara benzetiyorum bugün seçim olsa yine oy verecekler.
Aynen öyle. Bugün kaç tane “Ne var zam yapıldıysa vatan millet bölünseydi,pkk başa gelseydi,İmralı kapıları kırılsaydı daha mı iyi olacaktı?Ekmek bulunur vatan bulunmaz” minvalinde yorum okudum hatırlamıyorum.
Bazen naparsan yap anlatamazsın ve nutkun tutulur ya işte öyle…

Hükümet hariç herkes suçlu olabilir ama hükümet asla eleştirilemez ve suçlanamaz
Bu Furkan eğer bu twit işinden en az 5 asgari ücret düzeyinde maaş almıyorsa bir şey bilmiyorum. Adam parçaladı kendini bu zamları aklamak için

Kafalar pırıl pırıl

Seçim sonrası üzgün olduğumuz için sessiz kalanlarımız oldu, onlar da aynı şeyi mi yaşıyor acaba
Asla. Hükümeti sorumlu tutabilecek yetiden yoksunlar. Muhalefet gelip zam yapsaydı, carlayacaklardı; şu an olması gereken oluyor, sıkıntı yok. Eyleme değil, eylemi yapana odaklandıklarını gördük. Eylem kötü çünkü chp yaptı, aynı eylem iyi çünkü akp yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…