- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.453
Halkı yiyecek ekmek bulamazken elin arapına neden milyonluk araç hediye ediliyor bunu sorgulamak akıllarından dahi geçmiyor!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi toplum soygun diyelim biz ona. Zira hukuksuz.Eğer ben bunu ödemişsem ve bir daha benden alınmaya kalkikiyorsa bu cezadır bana göre tabi.
ayy çok eglencelii
ayy çok eglencelii
Bu demeçler bilinçli veriliyor.AK Partili Metin Kulunk: "Akaryakıta yapılan ötv zammının 15 temmuz gecesinede hemde sala okunmasının hemen ardına denk getirilmesi kirli bir operasyona benziyor. salalar okunurken ötv zammının ilan edilmesine kim veya kimler sebebiyet vermişse derhal görevden alınmalı. ayrıca bu zammın enflasyonu körükleyeceği gerçeğinin gözardı edilmesinin üzerinde de ayrı düşünmek gerekiyor."
Arkadaslar biri yazsin, bu zamlari niye muhalefet yapiyor? (!)
Onlar en son gelip "koyduk muuu" dedikten sonra işler b.mbok bir yere vardı yüzleri varsa gelsinler.Diğer taraf niye gelmiyor foruma? neden yanıt yazmıyorlar merak ettim. Zamlar konusundaki düşüncelerini merak ediyorum.
Ben iki seçimde de oy kullanmadım insanları vatan millet masalıyla kandırıyorlar. Bazen düşünüyorum PKK mı daha kötü yoksa iktidar mıAynen öyle. Bugün kaç tane “Ne var zam yapıldıysa vatan millet bölünseydi,pkk başa gelseydi,İmralı kapıları kırılsaydı daha mı iyi olacaktı?Ekmek bulunur vatan bulunmaz” minvalinde yorum okudum hatırlamıyorum.
Bazen naparsan yap anlatamazsın ve nutkun tutulur ya işte öyle…
Sahi nerde onlar çok övünüyorlardı o laflarıyla,ekmek 8 lira oldu burada,duvarmı kemirsek acabaOnlar en son gelip "koyduk muuu" dedikten sonra işler b.mbok bir yere vardı yüzleri varsa gelsinler.
Yarın seçim olsa yine gidip mevcut iktidara oy verecekler çünkü vatan millet sakarya.Sahi nerde onlar çok övünüyorlardı o laflarıyla,ekmek 8 lira oldu burada,duvarmı kemirsek acaba
Çok tatlı benceAnlatmaya gerek yok