- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susma haklarını kullanıyorlar.Mevcut iktidara oy veren üyeler sizler neler düşünüyorsunuz zam yağmurları hakkında ?
En cok onlar konuşmalı oysa , ne oldu nerede “ koydukkkk mu “ diyenler ?Susma haklarını kullanıyorlar.
Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim diyenler basmış yine twitter ı Her seçim sonrası aynı davranış.En cok onlar konuşmalı oysa , ne oldu nerede “ koydukkkk mu “ diyenler ?
Ohhh.... Ohhh... u da unutmayalım lüftenÇatla da patla amerikaaa nanikkkkk
Onları kocalarından dayak yiyip boşanmayan kadınlara benzetiyorum bugün seçim olsa yine oy verecekler.Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim diyenler basmış yine twitter ı Her seçim sonrası aynı davranış.
Seçim sonrası üzgün olduğumuz için sessiz kalanlarımız oldu, onlar da aynı şeyi mi yaşıyor acabaEn cok onlar konuşmalı oysa , ne oldu nerede “ koydukkkk mu “ diyenler ?
İnşallah diyeceğim ama pek zannetmiyorumSeçim sonrası üzgün olduğumuz için sessiz kalanlarımız oldu, onlar da aynı şeyi mi yaşıyor acaba
Aynen öyle. Bugün kaç tane “Ne var zam yapıldıysa vatan millet bölünseydi,pkk başa gelseydi,İmralı kapıları kırılsaydı daha mı iyi olacaktı?Ekmek bulunur vatan bulunmaz” minvalinde yorum okudum hatırlamıyorum.Onları kocalarından dayak yiyip boşanmayan kadınlara benzetiyorum bugün seçim olsa yine oy verecekler.
Hükümet hariç herkes suçlu olabilir ama hükümet asla eleştirilemez ve suçlanamaz
Kafalar pırıl pırılAynen öyle. Bugün kaç tane “Ne var zam yapıldıysa vatan millet bölünseydi,pkk başa gelseydi,İmralı kapıları kırılsaydı daha mı iyi olacaktı?Ekmek bulunur vatan bulunmaz” minvalinde yorum okudum hatırlamıyorum.
Bazen naparsan yap anlatamazsın ve nutkun tutulur ya işte öyle…
Para parayı çekecek, uçurum büyüyecek...Hala evi olmayanlar artık sonsuza dek ev alamayacak sanırım.
Hükümet hariç herkes suçlu olabilir ama hükümet asla eleştirilemez ve suçlanamaz
Görevini yerine getiriyor işte Kendisi de bunu yazdıktan sonra gülmüştür büyük ihtimalleNe diyor bu ya
Asla. Hükümeti sorumlu tutabilecek yetiden yoksunlar. Muhalefet gelip zam yapsaydı, carlayacaklardı; şu an olması gereken oluyor, sıkıntı yok. Eyleme değil, eylemi yapana odaklandıklarını gördük. Eylem kötü çünkü chp yaptı, aynı eylem iyi çünkü akp yaptı.Seçim sonrası üzgün olduğumuz için sessiz kalanlarımız oldu, onlar da aynı şeyi mi yaşıyor acaba