Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Dün durakta beklerken birkaç kadın zamlardan dert yanıyordu. Şöyle bir diyaloğa denk geldim:
-Ekmek 10 TL olacak.
+Olacak elbette.
-Domates 30 TL olmuş.
+Biz Türk milleti her zaman bulup buluşturup ekmeği de alırız, karnımızı da doyururuz, tatile de gideriz. Hallederiz biz, sıkıntı yok.
:KK51:

Dün durakta beklerken birkaç kadın zamlardan dert yanıyordu. Şöyle bir diyaloğa denk geldim:
-Ekmek 10 TL olacak.
+Olacak elbette.
-Domates 30 TL olmuş.
+Biz Türk milleti her zaman bulup buluşturup ekmeği de alırız, karnımızı da doyururuz, tatile de gideriz. Hallederiz biz, sıkıntı yok.
:KK51:
Bizim bi akraba da "dört tarafımız hainlerle çevriliyken dış güçler bu kadar bizimle uğraşırken ekonomi konuşana hakaret ederim" dedi 😬

Bu dış güçler de bizimle uğraşmak için son 20 yılı beklemiş.
20 yılda teknolojiyi geliştirdiler ama biz üretmişiz gibi davranıyor ülke. Onlar James Webb ile uzayı keşfede dursunlar. Yanardağların etkisinin büyüklüğünü ölçmek için hergün bir drone heba etsinler. Biz geriye geriye gitmeye devam..

20 yılda teknolojiyi geliştirdiler ama biz üretmişiz gibi davranıyor ülke. Onlar James Webb ile uzayı keşfede dursunlar. Yanardağların etkisinin büyüklüğünü ölçmek için hergün bir drone heba etsinler. Biz geriye geriye gitmeye devam..
Aynen biz hâlâ konser yasaklamayla filan uğraşıyoruz bknz: Mabel Matiz

Bence amaç caydırmak değil zaten seçmenin gazını almak, biz karşıyız imajı çizmek.
Öyle bir şeylere ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum suriyelilere sesi çıkmadı oy verenlerin. Halbuki kendileri de istemiyordu. Karşılıktan ziyade gündemi hep farklı yerlere çekmek oldu amaç.

Eklentiler

• IMG_20230703_005850.jpg
    IMG_20230703_005850.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 46
X