Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla helva oldugu gibi sen de zamanla anlarsin benceTamam işte bende olabilirim...Küçük beynimle ancak bu kadar alaka kurabildim aşkolsun
Yalnız bir şeyi kırk kere söylersen olurmuşTamam işte bende olabilirim...Küçük beynimle ancak bu kadar alaka kurabildim aşkolsun
Ama niye konusmayalim abla, burasi fikir alisverisi yeri degil mi? daha iyi birsey konusalim diyorsan buyur ac konu dinleyelim..Millet uzaya gidiyor biz burda lgbt konuşuyoruz
Bu guzeldi isteYalnız bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş
Fikir alışverişi yaptığımız konuya bak LGBTAma niye konusmayalim abla, burasi fikir alisverisi yeri degil mi? daha iyi birsey konusalim diyorsan buyur ac konu dinleyelim..
Öyle bir sıvı mı varOlabilir, sana lgbt sivisi enjekte etmiste olabilirler, bu yuzden belki muallaktasin
Neden olmasin? Insanlarin bak farkli fikirleri olabiliyor.. memnun degilsen degistir konuyu seni dinleyelimFikir alışverişi yaptığımız konuya bak LGBT
Öyle bir sıvı mı var
Hanımefendi konuyu siz değiştirdiniz zaten mevzu ekonomiden dolardan lgbtye geldiNeden olmasin? Insanlarin bak farkli fikirleri olabiliyor.. memnun degilsen degistir konuyu seni dinleyelim
Iste herseyide benden beklemeyin, bu defada siz degistirin nolcakHanımefendi konuyu siz değiştirdiniz zaten mevzu ekonomiden dolardan lgbtye geldi
Dolar olmuş 26 TLÖyle bir sıvı mı var
Dolar olmuş 26 TL
Bu yazı geçtim, kış nasıl geçecek muamma
Biz lgbt sıvısı konuşalım
Lozanın süresi doldu gardaşım rahat ol senDolar olmuş 26 TL
Bu yazı geçtim, kış nasıl geçecek muamma
Biz lgbt sıvısı konuşalım
Yalnız konu değişince millet dağıldıLozanın süresi doldu gardaşım rahat ol sen
İki çocuk olmasa iyiymiş. Üçe tamamlamadı diye lanetlendiyse demekTek yuruyusle anlayacagin birsey degil.. bahsettigim arkadas hic katilmadi yuruyuse filan ama iste 2 cocuktan sonra olan oldu
Bir ara 61 ziyaretçi vardı konudaYalnız konu değişince millet dağıldı
Lgbt ilgi çekici bir konu işte ekonomiden filan şikayet edilirken hooop konuyu değiştirebilirsin.Yalnız konu değişince millet dağıldı
Ama lozanin suresi yok ki? BenimLozanın süresi doldu gardaşım rahat ol sen