Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Duyanlaraaa duymayanlarağğg🎶🎶 🧿

Eklentiler

• IMG_20230626_171028.jpg
    IMG_20230626_171028.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 31
Ben kim nedir iyi biliyorum da türbenin taşinmasinin öncülerinden Ahmet Davutoğlu şimdi kimle nerede kalp işaretleri yapiyor sizinde iyi bildiğinizi sanıyorum.

Yanlış anlamayın ama siz bir halt bilmiyorsunuz, size göre sizin gibi düşünmeyen, eleştiren herkes başka bir kalıbın içinde. Davutoğlu bunu yaparken aklınız neredeydi? Yunan adaları şu anda silahlanıyor Davutoğlu'da başkan değil mi? Yanlış anlamayın ama yukarıda yazdım ya siz bir halt bilmiyorsunuz. Futbol takımı tutar gibi particilik, lider takibi yapıyorsunuz.

Kızım sana söylüyorum ama gelinim sen anla .... işte kurulabilen cümle sayısı 3-5 bununda içeriği Davutoğlu kalp işareti : ) komik

Kiz istiyorsa napsinlar? Evden mi kacsin? Evlenmesin okumadan zaten diyor.. Ayni cocuk cinsiyet degistirmek isteyince cinsel tercih diyorsunuz ama..
Yok artık Tontriko! Abartma!
Çocuk bu çocuk! 3 yaşındayken balkondan süperman gibi uçmak ister. 15 yaşında aşık olduğunu sanır!
15 yaşında çocuğu eş diye alan adamdan da hayır gelmez. 15 yaşındaki kız ve erkekler çocuktur, nokta. Suyunu çıkarmayın kavramların, çocuk istismarı bu azıcık dur deyin ya.

Yok artık Tontriko! Abartma!
Çocuk bu çocuk! 3 yaşındayken balkondan süperman gibi uçmak ister. 15 yaşında aşık olduğunu sanır!
15 yaşında çocuğu eş diye alan adamdan da hayır gelmez. 15 yaşındaki kız ve erkekler çocuktur, nokta. Suyunu çıkarmayın kavramların, çocuk istismarı bu azıcık dur deyin ya.
Ohff valla anlamamak icin direniyirsunuz.. simdiki 15 yasindakiler benden daha buyuk duruyor hepsi hormonlu masallah ve bizim zamanimiz gibi herseyi gec ogrenmiyorlar..eger bizden gizli yapip bazi seyleri sonuclari katlanilmaz olacaksa.. nikah disinda olunca cocuk olmuyir mu? Adam diyor heosine ceza verilsi yoksa gidip 15 yasindaki kizlar evlensin mi diyor?

Ohff valla anlamamak icin direniyirsunuz.. simdiki 15 yasindakiler benden daha buyuk duruyor hepsi hormonlu masallah ve bizim zamanimiz gibi herseyi gec ogrenmiyorlar..eger bizden gizli yapip bazi seyleri sonuclari katlanilmaz olacaksa.. nikah disinda olunca cocuk olmuyir mu? Adam diyor heosine ceza verilsi yoksa gidip 15 yasindaki ki lar evlensin mi diyor?
Yine skandal bir açıklama 🤦 hormonlu olmaları yaşlarını değiştirmiyor ay ne diyorsun sen ya çok şaşırıyorum yazdıklarına. Vücut gelişimiyle ne ilgisi var mantığına göre benim hiç evlenmemem lazım.

Ohff valla anlamamak icin direniyirsunuz.. simdiki 15 yasindakiler benden daha buyuk duruyor hepsi hormonlu masallah ve bizim zamanimiz gibi herseyi gec ogrenmiyorlar..eger bizden gizli yapip bazi seyleri sonuclari katlanilmaz olacaksa.. nikah disinda olunca cocuk olmuyir mu? Adam diyor heosine ceza verilsi yoksa gidip 15 yasindaki kizlar evlensin mi diyor?
Bedenin büyümesi ve bilişsel yetkinlik aynı şey değildir. Ben bir eğitimciyim. Boyu büyüdü diye bilişsel ve duyuşsal olarak bir yetişkinin ulaştığı seviyeye ulaştığını sanmanız inanılmaz ürpertici.
14-15 yaşında öğrencilerim var. 1.58lik minnacık bir kadınım ben, hepsi de maşallah benden en az bir baş uzunlar. Ama hepsi de ana kuzusu ya daha. Azıcık şefkatli davransan kedi gibi mutlu oluyorlar, güzel birkaç şey söylesen gözleri ışıldıyor. Kız öğrenciler hele nispeten daha gencim diye diğer hocalardan daha yakın hissediyorlar. Konuşuyorum, sohbet ediyorum. Size şu kadarını söyleyeyim hepsi bakın, bir tanesini bile atlamıyorum hepppppsiiii çocukkkkkk.
Bir öğretmen olarak nöbetimde gözetimimde yaşı büyük kimseyi yaklaştırmam hiçbir öğrencime. Çünkü istismara, zarar görmeye çok açıklar o yaşta. Bir yetişkin kadar girift düşünemiyorlar.
15 yaşında bilişsel olarak yetişkin seviyesinde olmayacağı için hiçbir ergen hayatının sonuna kadar onu etkileyecek olan evlilik kararını almamalı. Velisi, vasisi kati suretle izin vermemeli. Biz yetişkinler bunun için varız, gerekirse onlar için de düşüneceğiz.

Bedenin büyümesi ve bilişsel yetkinlik aynı şey değildir. Ben bir eğitimciyim. Boyu büyüdü diye bilişsel ve duyuşsal olarak bir yetişkinin ulaştığı seviyeye ulaştığını sanmanız inanılmaz ürpertici.
14-15 yaşında öğrencilerim var. 1.58lik minnacık bir kadınım ben, hepsi de maşallah benden en az bir baş uzunlar. Ama hepsi de ana kuzusu ya daha. Azıcık şefkatli davransan kedi gibi mutlu oluyorlar, güzel birkaç şey söylesen gözleri ışıldıyor. Kız öğrenciler hele nispeten daha gencim diye diğer hocalardan daha yakın hissediyorlar. Konuşuyorum, sohbet ediyorum. Size şu kadarını söyleyeyim hepsi bakın, bir tanesini bile atlamıyorum hepppppsiiii çocukkkkkk.
Bir öğretmen olarak nöbetimde gözetimimde yaşı büyük kimseyi yaklaştırmam hiçbir öğrencime. Çünkü istismara, zarar görmeye çok açıklar o yaşta. Bir yetişkin kadar girift düşünemiyorlar.
15 yaşında bilişsel olarak yetişkin seviyesinde olmayacağı için hiçbir ergen hayatının sonuna kadar onu etkileyecek olan evlilik kararını almamalı. Velisi, vasisi kati suretle izin vermemeli. Biz yetişkinler bunun için varız, gerekirse onlar için de düşüneceğiz.
Adam sanki 15 yasinda kiziniz varsa everin demis.. soylemedigi seyler uzerinde polemik cikariyorsunuz.. ayni ogrenci cinsellik yasayinca normaldir diyor cogu insan.. 18 yasini beklesin diyorsan sen de.. ok

Adam sanki 15 yasinda kiziniz varsa everin demis.. soylemedigi seyler uzerinde polemik cikariyorsunuz.. ayni ogrenci cinsellik yasayinca normaldir diyor cogu insan.. 18 yasini beklesin diyorsan sen de.. ok
Ben polemik çıkarmıyorum. Şahsın konuşmasını da dinlemedim. Ben sizin yazdığınız yorumu görünce cevap vermek istedim. Bir anne ve kadın olarak sizin de bazı kırmızı çizgilerinizin olduğunu varsayarak, umarım yanlış anlamışımdır diyerek o yorumu yaptım.
18'ini beklesin diye de sadece ben değil, anayasa da diyor. İyi forumlar.

Ben polemik çıkarmıyorum. Şahsın konuşmasını da dinlemedim. Ben sizin yazdığınız yorumu görünce cevap vermek istedim. Bir anne ve kadın olarak sizin de bazı kırmızı çizgilerinizin olduğunu varsayarak, umarım yanlış anlamışımdır diyerek o yorumu yaptım.
18'ini beklesin diye de sadece ben değil, anayasa da diyor. İyi forumlar.
Anayasaya cok uyan var.. adam 18 inden kucuk biriyle olan herkes ceza yesin diyor ne demis sanki? Kizlari tek sizler mi dusunuyorsunuz? Adam aciklama yapmis ama o aciklamayi bile aciklattiriyorsunuz

X