Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344

bende Portekiz'den ev aldım(AB için) acaba onlarda benim hakkımda öyle mi düşünüyor? hatta bir de şirket kurdum. Şimdi bende Katarlılar ile aynı kefede miyim ?

bende Portekiz'den ev aldım(AB için) acaba onlarda benim hakkımda öyle mi düşünüyor? hatta bir de şirket kurdum. Şimdi bende Katarlılar ile aynı kefede miyim ?
Aynı şey değil ki. Bize ait değerler yabancılara satılmış işletimini onlar yapıyor bahsettiğim şey bu. Manavgat örneğini ondan verdim. Ormanlarımızın imara açılmasından bahsettim mesela eski Akdeniz, Ege ormanlarından eser yok her yer otel olmuş.

Tamam tontriko sen kızın isterse evlendir 15 yaşında. Benim kızım o yaşta evlenmek istese cesedimi çiğnemesi lazım.
simdi konu niye benim kixima geldi illa kisisel sadirman mi gerekir? Benim kizim 15 yasinda ne isterse sorgularim birak evliligi bana gore okumasi gerek once.. ama var oyle kizlar evlenmek istiyor napacaksin? Gizli yapip cocuk mu aldirsin? Yani aklindakini aklina koyarsinda simdiki cocuklar bizlerin cocuklugu gibi degil.. hersey daha kolay daha ulasilabilir.. ben olsam sen gibi buyuk konusmaya korkardim.. yarinin ne getirip ne goturecegi belli olmaz cunku..

Bu konuda gayet de büyük konuşuyorum çok netim. Ayrıca ülkenin hali ortada az derdimiz varmış gibi akıllarına kız çocuklarının 'cinsel erginliğe erişip' evlenmesinin gelmesi de ilginç.

Bu konuda gayet de büyük konuşuyorum çok netim. Ayrıca ülkenin hali ortada az derdimiz varmış gibi akıllarına kız çocuklarının 'cinsel erginliğe erişip' evlenmesinin gelmesi de ilginç.
Haklisin ama bu konu evlilik oldugu icin mi bu tepki? Bakin her gun onur yuruyusleri yapiliyor oncamemur bosa calisiyor.. kimsenin kimseye birsey dedigi yokki.. kim naparsa yapsin.. ama illa goze sokmak mi
Lazim? Ayni yasta cocuklar cinsel tercih yapiyolar bunlar normal mi? Yozlasma sadece yabancilar ulkeye girdigi icin olmuyor..yakinda kimliklerde cinsiyet yazmayacak. Dunya capinda bi sponsorluk soz konusu.. cocuklarimiz icin cok endiseliyim

Cinsiyet değişiminin de küçük yaşta olmasına karşıyım zaten hiçbir insan akıl olgunluğuna erişmeden böyle kararlar almamalı. Buna kapanmak da dahil ha aynı şekilde küçücük çocuklara koca kadın kıyafeti giydirilmesine de karşıyım. Herkes çocukların üstünden dilini çeksin, ilk başta da siyasiler.

Ama herkesin kendi cocugu ve bir yere kadar istedigi gibi yetistirebilir oyle degil mi?

Hala aynı ithamlara devam ediyorsunuz
İzlemediğim dinlemediğim adamın neyini savunayım
Ben sizin gibi değilim ölümüne savunmam kimseyi, okur araştırır ondan sonra karar veririm. Ama CHP Li herkese pkklı yakıştırmanız çok çirkin

Cunku kirpiyirsunuz herseyi.. bu adamin kizi var mi bilmem ama egitimlerini almalari gerektigini soyledi tum kiz cocuklari icin…

Peki chp? Tek dertleri lgbt olmus baska birsey yok
Neresi kırpılmış onu da ekle görelim o zaman
Gayet açık fikirleri
Siz de işinize geldiği gibi düşünmeye devam

Elbette CHP li seçmenlerin hepsi PKK lı değil ama bazı kesimler birden bire Demirtaş'ı savunur oldu Öcalan ı savunan bile var yanlış anlamayın sizi tenzih ederek söylüyorum

Ben kim nedir iyi biliyorum da türbenin taşinmasinin öncülerinden Ahmet Davutoğlu şimdi kimle nerede kalp işaretleri yapiyor sizinde iyi bildiğinizi sanıyorum.

Yok öyle birsey asla demedim. Ben şu anki CHP teşkilatından bahsediyorum oy veren sıradan vatandaşla işim yok.

Çok dinleyebileceğim kalibrede biri değil genel olarak.
Sizin için dedikleri iyiyse sizin tercihiniz
Ya cidden nasil kafalar bunlar her kesimden insani dinlersen vizyonun genisler.. ayrica adamin tek bir yazisina bakip benim kalibremde degil filan.. bos laf bunlar.. amac karsidakinin fikirleri olsaydi dinlerdin ama bu adamin nasilsa tarafi belli karalayim gitsin kafasinda olursan bu iyi birsey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…