Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Siz lay lay lom, ucuz siyaset yapıp karşı tarafı nasılda bozdum modunda devam edin.

Bugün 1 kilo dana kuşbaşı, 1 kilo dana kıyma, 1 paket kanat, 2 paket köfteye 1.980 TL verdim.

Hesabıma yatmayan bayram ikramiyesini duymuş olmalılar ki tam hesabı aliverdiler.

Köyde canlı tartıda kurbanlık kuzunun kilo fiyatı 120 TL. Tamam 2 adet alacağım ama kesim sana ait dedim adam pazarlığı direk iptal etti.

Aynı fikirdeyim ...

Tele 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, teröristbaşı Abdullah Öcalan'a övgüler dizdi... CHP'li Yanardağ, 'siyasi mahkum' olarak bahsettiği bebek katili Öcalan ile ilgili şunları söyledi: "70 yaşını geçmiş bir Abdullah Öcalan 25 yıldır kesintisiz hapiste. Türkiye'de en uzun süre yatan siyasi mahkumdur.

Normal infaz yasaları geçerli olsa serbest bırakılması gerekiyor. Öcalan hafife alınacak birisi değil. Neredeyse cezaevinde filozof oldu. Çünkü okumaktan başka bir şey yapmıyor. Siyaseti doğru okuyan, doğru gören, doğru çözümleyen son derece zeki birisidir."

Yayında skandal sözler sarf eden Yanardağ, Öcalan'a uygulan tecritin kaldırılması gerektiğini de belirtti.

biz burada yeni chp pkk ile sırtsırta verdi derken iftira atiyorsunuz diyenler umarım utanırlar. bir ay geçmedi gerçek yüzleri tek tek çkıyor ortaya. videosu da var yükleyemedim. twitterda var. şimdi montaj diyorlar ancak korkudan hemen youtube den yayını kaldirmişlar. en güvenilir yayın organı tele 1 den seçim takip edip oylar çalindi diye yaygara koparanlarada sevgiler diliyorum.

biz burada yeni chp pkk ile sırtsırta verdi derken iftira atiyorsunuz diyenler umarım utanırlar. bir ay geçmedi gerçek yüzleri tek tek çkıyor ortaya.
Kişinin dediği kendini bağlar
Neden tüm partiyi ve partiyi destekleyenleri zan altında bırakıyorsunuz
Herkese pkk lı demekle elinize ne geçiyor

Kişinin dediği kendini bağlar
Neden tüm partiyi ve partiyi destekleyenleri zan altında bırakıyorsunuz
Herkese pkk lı demekle elinize ne geçiyor

Hayret. Ama öyle demek istemedi diye savunmaya geçmemişsiniz. Partinin çoğu dersim çetesi denen bir gruptan oluşuyor artık maalesef. Kılıçdaroğlu demirtaşa özgürlük vaadleri verirken kaftancığlu sakıne cansiza ağliyordu. Sadece bir kişinin dediği değil üstelik bu kişi basit bir kişi de değil. Siz de görün artık bunlari.

Sabah ben de tesadüfen izledim gerçekten Şok oldum ben bu durumu asla kişiye bağlamıyorum onunla aynı fikirde olan yüzlerce kişi var lanet olsun diyorum başka da bir şey demiyorum

Yapip yapip surekli mustafa kemalin ardina siginmaniz cok komik duruyor burdan. Bknz. Eda ece aptal saptal espiri arkasindan ataturkun kurdugu… vs vs. baya milleti gaza getirmeye calisiyorsunuz bu tarz msjlarla.. tamam ben ikna oldum en cok sen seviyorsun atamizi(!) yapmaciksiniz..riyakarsiniz.. hadi git bu msjimida sikayet et ki yoklugumda guzel at kosturun burda aklin bu kadarina calisir cunku

Kisilerin kendisini baglar.. ama sen birsey dedigine hepiniz koyunsunuz.. yersen

Sabah ben de tesadüfen izledim gerçekten Şok oldum ben bu durumu asla kişiye bağlamıyorum onunla aynı fikirde olan yüzlerce kişi var lanet olsun diyorum başka da bir şey demiyorum

Bu kişi CHP nin en yandaş kanalinin genel yayın yönetmeni. Kılıçdarin en sevdiği gazeteci. Sadece kişinin kendi görüşü diyemeyeceğim o yuzden.

Bugün 1 kilo dana kuşbaşı, 1 kilo dana kıyma, 1 paket kanat, 2 paket köfteye 1.980 TL verdim.

Bana aldığınızın cezaların hesabını sorana kadar şu yukarıda ki et fiyatlarının yorumunu yapın, alım gücü yerlerde altının gramı 1.600 TL'yi geçti, Dolar uçuyor, Euro kovalıyor. Gökyüzünde uçak gördüklerinde ok atan kabilenin para birimi bizim TL'den değerli. Bu ekonomi gidişatını eleştiremiyorsanız biraz asgari ücret alan adamlardan utanında susun.

verecek cevabınız yoksa 2 adım ötede parti çığırtkanlığına devam edin, soruma cevap verecek yetiniz var mı?

Birkaç üstte bir alıntı paylaştım ülkede meşhur olan ne varsa ona ulaşamayan bir halk var: tatil, baklava, et, pastırma, kuruyemiş... Durumumuz içler acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…