- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
Sen buradayken ağzımızı açamıyoruz o yüzden şikayet ediyorlar ki rahat rahat takılalım apla ne yapalımhadi git bu msjimida sikayet et ki yoklugumda guzel at kosturun burda
Bos yapma.. yazdigim uzun yazidan orayi cimbizlamak tamda sana gore bir isSen buradayken ağzımızı açamıyoruz o yüzden şikayet ediyorlar ki rahat rahat takılalım apla ne yapalım
Yazdığın uzun yazıyı da okudum okudum dişe değer hiçbir şey bulamadım tontriko, her zamanki sen sokak ağzıyla bir şeyler karalamışsın.Bos yapma.. yazdigim uzun yazidan orayi cimbizlamak tamda sana gore bir is
Cevap yazmayabi dovmuyolarYazdığın uzun yazıyı da okudum okudum dişe değer hiçbir şey bulamadım tontriko, her zamanki sen sokak ağzıyla bir şeyler karalamışsın.
Şuan sadece ekonominin önem kazandığı bir süreçten geçiyoruz. Öcalan terör sorunu kimsenin gündeminde değil hatta umrunda değil . Eğer bugün Öcalan serbest kalsa ve seçime girse ekonomi ile ilgili verdiği olumlu vaatler nedeniyle yüksek oylar alır. Şuan herkes ekonomi düzelsin de kim gelirse gelsin diyor.Tele 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, teröristbaşı Abdullah Öcalan'a övgüler dizdi... CHP'li Yanardağ, 'siyasi mahkum' olarak bahsettiği bebek katili Öcalan ile ilgili şunları söyledi: "70 yaşını geçmiş bir Abdullah Öcalan 25 yıldır kesintisiz hapiste. Türkiye'de en uzun süre yatan siyasi mahkumdur.
Normal infaz yasaları geçerli olsa serbest bırakılması gerekiyor. Öcalan hafife alınacak birisi değil. Neredeyse cezaevinde filozof oldu. Çünkü okumaktan başka bir şey yapmıyor. Siyaseti doğru okuyan, doğru gören, doğru çözümleyen son derece zeki birisidir."
Yayında skandal sözler sarf eden Yanardağ, Öcalan'a uygulan tecritin kaldırılması gerektiğini de belirtti.
biz burada yeni chp pkk ile sırtsırta verdi derken iftira atiyorsunuz diyenler umarım utanırlar. bir ay geçmedi gerçek yüzleri tek tek çkıyor ortaya. videosu da var yükleyemedim. twitterda var. şimdi montaj diyorlar ancak korkudan hemen youtube den yayını kaldirmişlar. en güvenilir yayın organı tele 1 den seçim takip edip oylar çalindi diye yaygara koparanlarada sevgiler diliyorum.
Şuan sadece ekonominin önem kazandığı bir süreçten geçiyoruz. Öcalan terör sorunu kimsenin gündeminde değil hatta umrunda değil . Eğer bugün Öcalan serbest kalsa ve seçime girse ekonomi ile ilgili verdiği olumlu vaatler nedeniyle yüksek oylar alır. Şuan herkes ekonomi düzelsin de kim gelirse gelsin diyor.
Siz bana da aynısını yazmıştınız. Yazdıklarımın küçük bir kısmına cevap vermeye devamke hahaha gibi birşeydi. Siz yazdıklarınızın sadece bir kısmından mı sorumlusunuz?Bos yapma.. yazdigim uzun yazidan orayi cimbizlamak tamda sana gore bir is
Su yazdigin yazinin kime faydasi var? Senle bir konusmam var mi simdi? Neden ordan lafa giriyorsun? Sen ve sen gibiler sadece polemik icin burdasinjzSiz bana da aynısını yazmıştınız. Yazdıklarımın küçük bir kısmına cevap vermeye devamke hahaha gibi birşeydi. Siz yazdıklarınızın sadece bir kısmından mı sorumlusunuz?
Cunku kirpiyirsunuz herseyi.. bu adamin kizi var mi bilmem ama egitimlerini almalari gerektigini soyledi tum kiz cocuklari icin…Bunların dertleri neden sadece kadınlar ve kız çocukları bilen var mı?
Öyle mi diyor emin misiniz?? Halbuki sandıkta gömüleli daha bir ay bile olmamişti. Bu halkın önceliği Hiçbir zaman ekonomi olmadi vatan her daim önce geldi. Ayrıca öcalan ve olumlu vaat derken dalga mi geçiyorsunuz!
Kadın, kız çocuğu ve hayvan olmak çok zor. 15 yaşımda ben sokakta çamurla oynuyordum. Bu düşünceyi anlamam çok zor.Bunların dertleri neden sadece kadınlar ve kız çocukları bilen var mı?
Bu tropik herkese açık değil mi? isterseniz bizi komple göz ardı edin, kendi kendinize faydalı bilgiler yazarsınız :)Su yazdigin yazinin kime faydasi var? Senle bir konusmam var mi simdi? Neden ordan lafa giriyorsun? Sen ve sen gibiler sadece polemik icin burdasinjz
Tabii herkese acik ama amacin polemik cikarip sikayet etmek ve eline misirini alip izlemek olunca… faydasi yokKadın, kız çocuğu ve hayvan olmak çok zor. 15 yaşımda ben sokakta çamurla oynuyordum. Bu düşünceyi anlamam çok zor.
Bu tropik herkese açık değil mi? isterseniz bizi komple göz ardı edin, kendi kendinize faydalı bilgiler yazarsınız :)
Hanım efendi ben bu görüşü savunanlar adına konuştum yoksa bana Öcalan çıkmamalı ve onun gibi ne kadar hain varsa tututklanmalıÖyle mi diyor emin misiniz?? Halbuki sandıkta gömüleli daha bir ay bile olmamişti. Bu halkın önceliği Hiçbir zaman ekonomi olmadi vatan her daim önce geldi. Ayrıca öcalan ve olumlu vaat derken dalga mi geçiyorsunuz!
'15 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir' demiş mi demiş? Lamı cimi yok bunun hiç güzelleme. Sağolsun lütfetmiş de kız çocukları eğitim alsın demiş ne iyi adam(!)Cunku kirpiyirsunuz herseyi.. bu adamin kizi var mi bilmem ama egitimlerini almalari gerektigini soyledi tum kiz cocuklari icin…
Peki chp? Tek dertleri lgbt olmus baska birsey yok
Cunku kirpiyirsunuz herseyi.. bu adamin kizi var mi bilmem ama egitimlerini almalari gerektigini soyledi tum kiz cocuklari icin…
Peki chp? Tek dertleri lgbt olmus baska birsey yok
Bütün bunlara gerek yok ki parsel parsel araplara satılan topraklar, kamuya ait fabrikalar bu vatanın bir parçası değil mi? İmara açılan güzelim ormanlarımız bu vatana ait değil mi? Geçen sene Manavgat'a gittik bi baktık şelale de yabancılara satılmış. Bunlar vatanı sevmeyi sadece pkk karşıtlığı sanıyorlar.size tek bir soru sorabilir miyim? Öyle megri megri, çözüm süreci filanda değil....
Süleyman Şah türbesi yurtdışında konsolosluklar dışında bizimle bağlantısı olmayan tek bize ait toprak (vatan toprağı) idi. Bu türbe apar topar kaçırılırken vatan duygularınız neredeydi?
Bu arada Süleyman Şah kimdir bildiğini varsayıyorum.
Kiz istiyorsa napsinlar? Evden mi kacsin? Evlenmesin okumadan zaten diyor.. Ayni cocuk cinsiyet degistirmek isteyince cinsel tercih diyorsunuz ama..'15 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir' demiş mi demiş? Lamı cimi yok bunun hiç güzelleme. Sağolsun lütfetmiş de kız çocukları eğitim alsın demiş ne iyi adam(!)