Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Şuan sadece ekonominin önem kazandığı bir süreçten geçiyoruz. Öcalan terör sorunu kimsenin gündeminde değil hatta umrunda değil . Eğer bugün Öcalan serbest kalsa ve seçime girse ekonomi ile ilgili verdiği olumlu vaatler nedeniyle yüksek oylar alır. Şuan herkes ekonomi düzelsin de kim gelirse gelsin diyor.

Öyle mi diyor emin misiniz?? Halbuki sandıkta gömüleli daha bir ay bile olmamişti. Bu halkın önceliği Hiçbir zaman ekonomi olmadi vatan her daim önce geldi. Ayrıca öcalan ve olumlu vaat derken dalga mi geçiyorsunuz!

Siz bana da aynısını yazmıştınız. Yazdıklarımın küçük bir kısmına cevap vermeye devamke hahaha gibi birşeydi. Siz yazdıklarınızın sadece bir kısmından mı sorumlusunuz?
Su yazdigin yazinin kime faydasi var? Senle bir konusmam var mi simdi? Neden ordan lafa giriyorsun? Sen ve sen gibiler sadece polemik icin burdasinjz

size tek bir soru sorabilir miyim? Öyle megri megri, çözüm süreci filanda değil....

Süleyman Şah türbesi yurtdışında konsolosluklar dışında bizimle bağlantısı olmayan tek bize ait toprak (vatan toprağı) idi. Bu türbe apar topar kaçırılırken vatan duygularınız neredeydi?

Bu arada Süleyman Şah kimdir bildiğini varsayıyorum.

Bunların dertleri neden sadece kadınlar ve kız çocukları bilen var mı?
Kadın, kız çocuğu ve hayvan olmak çok zor. 15 yaşımda ben sokakta çamurla oynuyordum. Bu düşünceyi anlamam çok zor.
Su yazdigin yazinin kime faydasi var? Senle bir konusmam var mi simdi? Neden ordan lafa giriyorsun? Sen ve sen gibiler sadece polemik icin burdasinjz
Bu tropik herkese açık değil mi? isterseniz bizi komple göz ardı edin, kendi kendinize faydalı bilgiler yazarsınız :)

Tabii herkese acik ama amacin polemik cikarip sikayet etmek ve eline misirini alip izlemek olunca… faydasi yok

Hanım efendi ben bu görüşü savunanlar adına konuştum yoksa bana Öcalan çıkmamalı ve onun gibi ne kadar hain varsa tututklanmalı

Cunku kirpiyirsunuz herseyi.. bu adamin kizi var mi bilmem ama egitimlerini almalari gerektigini soyledi tum kiz cocuklari icin…

Peki chp? Tek dertleri lgbt olmus baska birsey yok
'15 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir' demiş mi demiş? Lamı cimi yok bunun hiç güzelleme. Sağolsun lütfetmiş de kız çocukları eğitim alsın demiş ne iyi adam(!)

Bütün bunlara gerek yok ki parsel parsel araplara satılan topraklar, kamuya ait fabrikalar bu vatanın bir parçası değil mi? İmara açılan güzelim ormanlarımız bu vatana ait değil mi? Geçen sene Manavgat'a gittik bi baktık şelale de yabancılara satılmış. Bunlar vatanı sevmeyi sadece pkk karşıtlığı sanıyorlar.

'15 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir' demiş mi demiş? Lamı cimi yok bunun hiç güzelleme. Sağolsun lütfetmiş de kız çocukları eğitim alsın demiş ne iyi adam(!)
Kiz istiyorsa napsinlar? Evden mi kacsin? Evlenmesin okumadan zaten diyor.. Ayni cocuk cinsiyet degistirmek isteyince cinsel tercih diyorsunuz ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…