Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Yok öyle birsey asla demedim. Ben şu anki CHP teşkilatından bahsediyorum oy veren sıradan vatandaşla işim yok.
CHP teşkilatını da komple pkk lı diye itham edemezsiniz
O zaman sizin tarafgirlik yaptığınız partinin de hepsi öyle oluyor. Ve daha fazla bir ton şey.
Kişilerin dedikleriyle tüm partiyi karalayamazsınız. Seçim dönemi öyle olsun diye çok çabalandı evet videolar montajlar vs.

CHP teşkilatını da komple pkk lı diye itham edemezsiniz
O zaman sizin tarafgirlik yaptığınız partinin de hepsi öyle oluyor. Ve daha fazla bir ton şey.
Kişilerin dedikleriyle tüm partiyi karalayamazsınız. Seçim dönemi öyle olsun diye çok çabalandı evet videolar montajlar vs.

Videoya montaja gerek yok apaçik dedikleri yetti seçim döneminde. Ayni performansı yerel seçim döneminde göstermezler umarım 😂

Ya cidden nasil kafalar bunlar😂 her kesimden insani dinlersen vizyonun genisler.. ayrica adamin tek bir yazisina bakip benim kalibremde degil filan.. bos laf bunlar.. amac karsidakinin fikirleri olsaydi dinlerdin ama bu adamin nasilsa tarafi belli karalayim gitsin kafasinda olursan bu iyi birsey degil
Adamın tek lafını şimdi görmedim.
Denk gelince tv de vs görüyorum. Özel olarak dinlemeye değer bulmuyorum.
Bazı insanları dinlemek birşey katmaz insana. Boş yani. Onun yerine bir kitap okurum bir müzik açarım mesela. Bilmem anlatabildim mi.
Bu arada sağ görüş vs değil. Ben dini programlar da izleyen seven biriyim.
Genel manada birşey katacak biri değil bana.

Adamın tek lafını şimdi görmedim.
Denk gelince tv de vs görüyorum. Özel olarak dinlemeye değer bulmuyorum.
Bazı insanları dinlemek birşey katmaz insana. Boş yani. Onun yerine bir kitap okurum bir müzik açarım mesela. Bilmem anlatabildim mi.
Bu arada sağ görüş vs değil. Ben dini programlar da izleyen seven biriyim.
Genel manada birşey katacak biri değil bana.
Ama adami karalamaya yer ariyorsun ve acikca soylenmek istenen seyi saptiriyorsunuz.. Allahtan daha onceden izledim bu konusmasini yoksa inanirdim arkadasin yazdigina…sana birsey katar katmaz o ayri ama savunmadigi birseyi savunumuyormus gibi karalamakta etik degil.

Ama adami karalamaya yer ariyorsun ve acikca soylenmek istenen seyi saptiriyorsunuz.. Allahtan daha onceden izledim bu konusmasini yoksa inanirdim arkadasin yazdigina…sana birsey katar katmaz o ayri ama savunmadigi birseyi savunumuyormus gibi karalamakta etik degil.
Yav tek kadın adaylarının fotoğrafını seçim arabasına koymayanlar bunlar değil mi? Kırmızı Balık' a katılıyorum kimseye bir şey katacak biri değil.

Yoo karalamaya yer aramıyorum
Genel olarak fikirlerini zikirlerini biliyorum bu adamın.
14-15 yaşındaki çocuk çocuktur.
Aması fakatı yok. Rabbim bu zihniyetlerle sınamasın bizleri evlatlarımızı 🙏

Yoo karalamaya yer aramıyorum
Genel olarak fikirlerini zikirlerini biliyorum bu adamın.
14-15 yaşındaki çocuk çocuktur.
Aması fakatı yok. Rabbim bu zihniyetlerle sınamasın bizleri evlatlarımızı 🙏
Hala ezbere konusmalar🙄 dinlemeden su yaziyi yazmissin ama dogru degil mi onun yerine muzik dinleyip kk da takilirsin😐 daha faydali en iyisi kisa yoldan karalayalim gitsin , taaannrrii bizi serrinden korusun bu insanin😕

Öyle mi diyor emin misiniz?? Halbuki sandıkta gömüleli daha bir ay bile olmamişti. Bu halkın önceliği Hiçbir zaman ekonomi olmadi vatan her daim önce geldi. Ayrıca öcalan ve olumlu vaat derken dalga mi geçiyorsunuz!
Dalga falan geçmiyor , inanıyor , savunuyor bu ve bunun gibilere cümleler kurmaya değmez ben bu saatten sonra bir dakikamı bile bu tip insanlara harcamam muhatap olmam...

Yav tek kadın adaylarının fotoğrafını seçim arabasına koymayanlar bunlar değil mi? Kırmızı Balık' a katılıyorum kimseye bir şey katacak biri değil.
Bilmiyorum onu.. sizlerden biri birsey paylasti ben de videosunu paylasio isin asli sudur diyorum… ama hala yok o adam benim seviyemde degil falan filan..cok gulunc..

Sizler profesor filansiniz bizim mi haberimiz yok😐

Hala ezbere konusmalar🙄 dinlemeden su yaziyi yazmissin ama dogru degil mi onun yerine muzik dinleyip kk da takilirsin😐 daha faydali en iyisi kisa yoldan karalayalim gitsin , taaannrrii bizi serrinden korusun bu insanin😕
O 'rabbbim' yazmış sen taaanrı yazmışsın. Komik olduğunu düşünüyorsan değilsin. Aklın sıra o ve onun gibi düşünenler 'tanrı' der diyorsun ama tanrı Türkçe bir kelime, isteyen tercih eder ve hiç komik değil.

Ezbere konuşmadım
Fikirlerini zikirlerini biliyorum dedim
Okumada yada okuduğunu anlamada ciddi noksanlar var. Sen de bunu izleyeceğine kitap okuyabilirsin. Her yönden etkili olur hemde.

O 'rabbbim' yazmış sen taaanrı yazmışsın. Komik olduğunu düşünüyorsan değilsin. Aklın sıra o ve onun gibi düşünenler 'tanrı' der diyorsun ama tanrı Türkçe bir kelime, isteyen tercih eder ve hiç komik değil.
😂 sisten nem kapiyorsun fazla alingansin bence😂😐

Ezbere konuşmadım
Fikirlerini zikirlerini biliyorum dedim
Okumada yada okuduğunu anlamada ciddi noksanlar var. Sen de bunu izleyeceğine kitap okuyabilirsin. Her yönden etkili olur hemde.
Tamam beni cok ezikledin huu🥲😂 en cok senin kitap okduguna ikna oldum ben sahsen😂😐yani soyle o videoda tek bir yanlis savunmasini soyle..kivirmadan

Dalga falan geçmiyor , inanıyor , savunuyor bu ve bunun gibilere cümleler kurmaya değmez ben bu saatten sonra bir dakikamı bile bu tip insanlara harcamam muhatap olmam...
Yoo ben bunu savunmuyorum sadece bazı seçmenlerin gözünden yazıyorum. Herkes için geçerli olmasa da bazı insanların tek derdi maalesef ekonomi.

Tamam beni cok ezikledin huu🥲😂 en cok senin kitap okduguna ikna oldum ben sahsen😂😐yani soyle o videoda tek bir yanlis savunmasini soyle..kivirmadan
Eziklemek ne haddime. Daha etkin şey önerdim. En çok kitabı benim okuduğumu iddia etmedim.
Ben insanları bir videosuyla linçlemem. Dedim ya izlemedim. Ama genel olarak düşüncesini biliyorum.
Benim izleyip dinleyeceğim insan kategorisinde olmaması benim Prof olmamı gerektirmez.
Sevenleri var madem dinlerler napayım.

Aslında Ak partisinden diğer bütün siyasi partilere hiç biri dürüst değil hepsi koltuk kapmaca oynuyor. Hepsini araştırdığımız geçmişte çok büyük hataları var.

Eziklemek ne haddime. Daha etkin şey önerdim. En çok kitabı benim okuduğumu iddia etmedim.
Ben insanları bir videosuyla linçlemem. Dedim ya izlemedim. Ama genel olarak düşüncesini biliyorum.
Benim izleyip dinleyeceğim insan kategorisinde olmaması benim Prof olmamı gerektirmez.
Sevenleri var madem dinlerler napayım.
Ama genel olarak degil 15 yasinda ki kiz cocuklarindan bahsedilen bir tweet paylasilmis ve verip veristiriyorsunuz adama. Olay oyle degil dedik video paylastik.. benim kalibremdeeaa degil dediniz..yani bir insanin genel fikirlerini begenmeyebilirsin ama dogru soyledigi seylerede dogru demek gerekmez mi? Zira objektif olmak bunu gerektirir.. ben zaten yanli yaziyorum diyorsan ok..

Buarada hala video hakkinda tek 1 yanlis soylemedin?

X