- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.487
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lafımı olur yani hay hayyTabii efendim aynen
Biri hasta yatağında hatay'ı türk topraklarına kattı diğeri Hatay'ı Suriye cennetine çevirdi. İnsan utanır şu cümleyi kurmayaLafımı olur yani hay hayy
Bu kafadan bende istiyorum deniyor ya,bu cesaret nerden böyle diyecemde burada söylemek olmaz.Biri hasta yatağında hatay'ı türk topraklarına kattı diğeri Hatay'ı Suriye cennetine çevirdi. İnsan utanır şu cümleyi kurmaya
Sen Atatürk ol, geometrinin kitabını yaz, ömrün cephelerde geçsin, gazilik unvanı al, Sevr antlaşmasıyla bitişi imzalanan ülkeyi kurtar... biri de gelip seni şöyle bir kıyasın içine soksun.Bu kafadan bende istiyorum deniyor ya,bu cesaret nerden böyle diyecemde burada söylemek olmaz.
Bunun adı başka birşey,bende göze gireyim mesajı. gibi gibi.Sen Atatürk ol, geometrinin kitabını yaz, ömrün cephelerde geçsin, gazilik unvanı al, Sevr antlaşmasıyla bitişi imzalanan ülkeyi kurtar... biri de gelip seni şöyle bir kıyasın içine soksun.
Buna adamın kendisi bile gülmüştür abartının da bu kadarı.Bunun adı başka birşey,bende göze gireyim mesajı. gibi gibi.
Rekabeti ne sanıyorlar acaba.
Hangi kafayla düşündü bunu acaba .Buna adamın kendisi bile gülmüştür abartının da bu kadarı.
Sokak röportajlarını izleyince çok da şaşırmamak lazım kimlerle kıyaslanıyor kendisini de inanarak söylememiştir ama kitle yemeye müsait demiştir.Hangi kafayla düşündü bunu acaba .
Bazan ne yazacağımı şaşırıyorum artık,akıl denen bir şey varda.Sokak röportajlarını izleyince çok da şaşırmamak lazım kimlerle kıyaslanıyor kendisini de inanarak söylememiştir ama kitle yemeye müsait demiştir.
Benim bildiğim sağ üst köşedeki üç noktadan link kopyalanıp yapıştırılıyor. Android öyle yani iosu bilmiyorum.Onedion haber linkini sayfada paylaşınca sizler göremediniz nasıl kopyalamak lazım onu açılması için.
Sağ üst noktaya baktım bişi anlaşılmıyor ondan ,biçimlendirmeyi kaldır toggle ve taslaklar ibaresi var.Benim bildiğim sağ üst köşedeki üç noktadan link kopyalanıp yapıştırılıyor. Android öyle yani iosu bilmiyorum.
Sağ üst noktaya baktım bişi anlaşılmıyor ondan ,biçimlendirmeyi kaldır toggle ve taslaklar ibaresi var.
Şunu kullanıyorum benailurophile alıntıda olmadı bişiler oldu sayfaya,sen herhalde chorome kullanıyorsun demi bende gösterdiğin kısım çıkmadı.
Google'dan giriş yapıyorsun,bendede microsoft edge var ondan giriş yapıyorum .Şunu kullanıyorum ben