- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.452
Tüylerim ürperiyor sinir boğuyor sıfatını gördükçeRüzgar nereden eserse nagi oraya döner.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüylerim ürperiyor sinir boğuyor sıfatını gördükçeRüzgar nereden eserse nagi oraya döner.
Kocası için de aynı şeyi düşünüyorum. Tam birbirlerini bulmuşlar.Tüylerim ürperiyor sinir boğuyor sıfatını gördükçe
Üslubunuza dikkat edin artık. Fikirler tartışsın,zehir kusmanın ne alemi var?gordum ama.. sen ve sen gibiler cidden beyin yoksunusunuz ben catlayin patlayin demedim.. erdoganci olmakla itham edeceginize beni, karsidakilerin beceriksizligine laf ettigimi akil edebilirsiniz mesela. Buarada ugrasamayacaksan uzaktan laf atmayacaksin. Ben ugrasirm sorun yok
Göz göre göre anayasayı çiğniyor. Bahanesi ise ilk cumhurbaşkanı olduğunda başka bir sistemin olması. Bu sistemde daha ilk kez cumhurbaşkanı olmasını öne sürüyor. Muhalefet ise ne yaparlarsa yapsınlar istedikleri kadar şikayet etsinler Erdoğan aleyhine bir karar çıkmayacağından çok emin oldukları için, bir daha aday olamaz diye uğraşmalarının tek sonucunun çok sevdiği mağdur sıfatını kendi üstüne yeniden yapıştırması olacağını bildikleri için herhangi bir adım atmıyor.RTE adaylığını açıklamış. Hani hukuken olmuyordu bu? Muhalefet niye gereğini yapmıyor?
Ne kaba uyuz bir herif...Kocası için de aynı şeyi düşünüyorum. Tam birbirlerini bulmuşlar.
Tek Nagi mi bacım?Rüzgar nereden eserse nagi oraya döner.
Don lastiği misali.Tek Nagi mi bacım?
Kendi ifade edebileceği tek tarz bu.Üslubunuza dikkat edin artık. Fikirler tartışsın,zehir kusmanın ne alemi var?
Çok gerginlerKendi ifade edebileceği tek tarz bu.
Takip etmesin 5.6 milyon kişi. Adam edenlerde kabahat. Ahmet Hakan insana ne katabilir ki bu kadar kişi takip ediyor? Sanki bana Uğur Dündar... Ah o eski günler, öyle cok özlüyorum ki. Yeniden yaşamak mümkün olur umarım.Tek Nagi mi bacım?Eki Görüntüle 3215819
Evet cok gerginiz dokunmayin bizeÇok gerginler
Daha geriye git Pamuk. Olacak o kadar vardı. Mankurtlaştırılıyor toplum. Kangren oldu ülke.Takip etmesin 5.6 milyon kişi. Adam edenlerde kabahat. Ahmet Hakan insana ne katabilir ki bu kadar kişi takip ediyor? Sanki bana Uğur Dündar... Ah o eski günler, öyle cok özlüyorum ki. Yeniden yaşamak mümkün olur umarım.
Bahsettiği konu hemen gitmiş olmasıydı,röportaj yaptığı gazeteci hulkiyi yalanladı..Sehir efsanesi degil.. dusun memurlarinin maaslarini bile odeyemiyordu bu ulke..deprem yardimlarini memurlarina vermislerdi
Bahanesi hazır işte başkanlık sistemine geçişin 2.hakkını kullanmak istiyor.RTE adaylığını açıklamış. Hani hukuken olmuyordu bu? Muhalefet niye gereğini yapmıyor?
Peki.gordum ama.. sen ve sen gibiler cidden beyin yoksunusunuz ben catlayin patlayin demedim.. erdoganci olmakla itham edeceginize beni, karsidakilerin beceriksizligine laf ettigimi akil edebilirsiniz mesela. Buarada ugrasamayacaksan uzaktan laf atmayacaksin. Ben ugrasirm sorun yok
Sen şimdi ciddi hakaret ediyorsun burada yapma bunu lütfen..gordum ama.. sen ve sen gibiler cidden beyin yoksunusunuz ben catlayin patlayin demedim.. erdoganci olmakla itham edeceginize beni, karsidakilerin beceriksizligine laf ettigimi akil edebilirsiniz mesela. Buarada ugrasamayacaksan uzaktan laf atmayacaksin. Ben ugrasirm sorun yok
Bak ben şikayet etme huyum olmadığını söyledim. Hakaret etmeye de devam edebilirsin. Umrumda değil açıkçası. Biliyorum ki bu da sen ve senin gibilerin tek becerisi. Zorlamamak lazım.Sikayet et bajim, en iyi yaptiginiz sey sizlerin
Yüreğim kaldırmıyor artık bunları.
100 sene önce Atatürk nelerle uğraştıysa 100 sene sonra bugün aynı cehaletle karşı karşıyayız. Gel de arama istiklal mahkemelerini.Açmadım videoyu ama ona travma değil, eğitim ve terbiye diyorlardır.