- 9 Şubat 2010
- 17.839
- 39.784
Nesi var kknın küfür etmediğinden mi.sevmediniz. eski başbakanlar cumhurbaşkanlarına bakın, ne farkı var onlardan. Gayet efendi eğitimli bir adam. Hakaretsiz konuşup insanlara mantıklı cevaplar verebiliyorKk ya mi ulkeyi emanet etselerdikarsisina adam gibi bir muhalefet cikmiyorsa bizim sucumuz mu?
Babam diyor. Şaka mısın sen ya, açlık sınırıyla asgari ücreti kıyasla görürsünKim diyor bunu?
Suan elimde link yok ama denk gelirsem atarim sana. erdoganin bop projesi baskani oldugu filanda soylendi sonradan bir planin parcasiymis gibi seyler soylendi..bu yabancilari ulkeye doldurmasini zaten dogru bulmadim ama yukarda bahsettigim seyler icinde irklarin karismasida var ve bu tabloya gore erdoganda destek vermis gibi duruyor..Yaa.
Kim hizmet ediyor o zaman bu projelere?
Var mı bu konu hakkında okuduğun makale falan bana atabilir misin?
Hani uçacaktık türkiye yüzyılı gelmişti, adam seçildi niye özleyeceğiz ki bu günleri, dış minnaklar yüzünden miSorun bu aslinda.. erdogandan once herkes sahlanip ucuyordu sanki erdogan yuzunden herkes krize girdi. Bu ulkede bir gecede 20 banka batirildi.. yani ben hic bir zaman hatirlamiyorum insanlarin sukurler olsun bugun guzel hersey dedigini.. eskiden soyle guzeldi filan deniyor evet belki simdiye bakarak bazi seyler daha iyiydi ama yarinda bugunu ozleyecek herkes..
Ama siz sadece uslup uslup diyorsunuz.. sadece tatlilikla olsaydi onca zaman kalp yapinca kazanirdi herhalde. Yani hic dusunup sorgulamaz mi insan? Karsidakine kulp takacagimiza birde bu adamin nesi eksik acaba diye dusunurdm ben acikcasiNesi var kknın küfür etmediğinden mi.sevmediniz. eski başbakanlar cumhurbaşkanlarına bakın, ne farkı var onlardan. Gayet efendi eğitimli bir adam. Hakaretsiz konuşup insanlara mantıklı cevaplar verebiliyor
Şunu bıraksam olur muNesi var kknın küfür etmediğinden mi.sevmediniz. eski başbakanlar cumhurbaşkanlarına bakın, ne farkı var onlardan. Gayet efendi eğitimli bir adam. Hakaretsiz konuşup insanlara mantıklı cevaplar verebiliyor
Bunu cani gonulden diliyorum ciddiyim.. ama kriz zamanlarini ozledik diyolar eskiden daha iyiydi diyolar ya.. eskidende hep sikayetciydi herkes bunu demek istedim sadeceHani uçacaktık türkiye yüzyılı gelmişti, adam seçildi niye özleyeceğiz ki bu günleri, dış minnaklar yüzünden mi
Eksiklere bakacaksanız siz çok üzülürsünüz amaAma siz sadece uslup uslup diyorsunuz.. sadece tatlilikla olsaydi onca zaman kalp yapinca kazanirdi herhalde. Yani hic dusunup sorgulamaz mi insan? Karsidakine kulp takacagimiza birde bu adamin nesi eksik acaba diye dusunurdm ben acikcasi
Yaşadığımız ülke batıyor sizin gibi halay mı çekelim. Kalp yapıp bağırıyormuş. Ülke vatandaşına lgbt diyen adamla mı kıyaslasın bunu şimdi. Sen hep minnoş musun kızmıyor musun. Adama ifrita atsınlar o çiçek mi dağıtsınBen niye gergin olayimadamimiza diyorsun birde, bir gun once kalp yapip simdi yuzune salladiginiz adaminiz
Mibiz dusunelim diyorsun iyi diyorsunda sonra burda hep beraber agliyorsunuz be gulum
Eskiden zaten uzulen bir kesim oldu evet horlanan dislanan bir kesim.. bence artik insanlarin uzuldugu yeterEksiklere bakacaksanız siz çok üzülürsünüz ama
Hiçbir zaman mükemmel olmadı bu ülke, her koşulda eleştirme hakkına sahibiz. Kkda kazansa eleştirilecek yanını bulurdum ben. Övgü değil eleştiri çözüm ürettirirBunu cani gonulden diliyorum ciddiyim.. ama kriz zamanlarini ozledik diyolar eskiden daha iyiydi diyolar ya.. eskidende hep sikayetciydi herkes bunu demek istedim sadece
Halay cek dedi ben zaten cekiyorum dedim ne var bundaYaşadığımız ülke batıyor sizin gibi halay mı çekelim. Kalp yapıp bağırıyormuş. Ülke vatandaşına lgbt diyen adamla mı kıyaslasın bunu şimdi. Sen hep minnoş musun kızmıyor musun. Adama ifrita atsınlar o çiçek mi dağıtsın
Erdogan onu kendi söyledi zaten.Suan elimde link yok ama denk gelirsem atarim sana. erdoganin bop projesi baskani oldugu filanda soylendi sonradan bir planin parcasiymis gibi seyler soylendi..bu yabancilari ulkeye doldurmasini zaten dogru bulmadim ama yukarda bahsettigim seyler icinde irklarin karismasida var ve bu tabloya gore erdoganda destek vermis gibi duruyor..
isin dogrusu arada benim de kafam karisiyor bu islislerd
Heh iste olay tamda budurHiçbir zaman mükemmel olmadı bu ülke, her koşulda eleştirme hakkına sahibiz. Kkda kazansa eleştirilecek yanını bulurdum ben. Övgü değil eleştiri çözüm ürettirir
Şimdi de horlanıp dışlanan bir kesim var, eşit davranılmak bu ülkedeki herkesin hakkı. Biraz da onlar ezilsin diye bir ülke politikası olamaz.Eskiden zaten uzulen bir kesim oldu evet horlanan dislanan bir kesim.. bence artik insanlarin uzuldugu yeter
500tl basılıyormuş, kap mendilini başla, şahlanıyoruzHalay cekiyoruz biz zatenins sen de cekebilirsin bir gun ve nasil
Muhtesem bir duygu oldugunu anlarsin
Kime esit davranilmiyor suan mesela?Şimdi de horlanıp dışlanan bir kesim var, eşit davranılmak bu ülkedeki herkesin hakkı. Biraz da onlar ezilsin diye bir ülke politikası olamaz.
Düşündüm şu an: Kulpsuz. Geleneklere aykırı. Kulp takılamıyorAma siz sadece uslup uslup diyorsunuz.. sadece tatlilikla olsaydi onca zaman kalp yapinca kazanirdi herhalde. Yani hic dusunup sorgulamaz mi insan? Karsidakine kulp takacagimiza birde bu adamin nesi eksik acaba diye dusunurdm ben acikcasi
Bu kadar ırkçısın madem ülkede bu kadar yabancının ne işi var. Ülkenin bu şekilde dinemitlenmesindense karşıdakine oy verirdim ben, bu bile yeterli gerekçe. Metropoller serseri doldu. Yarınki vatandaşların babaları da mahnood yaĥyaaaa olacakSanat dunyasi dediklerimizi arastirsan cogunun dedesi johnny ya da harry dir. ciddiye alinacak gibi degiller
Kk ninda babasi ya annesi ermeni olsa gerek.. alevilerle olan olaylardan sonra soyisimlerini degistirdiler diye biliyorum.
Yandaş olmayan herkesin yedi ceddini öpüyorlar canım, tabi oradan bakınca görünmüyor. Yandaş ol, lise mezunu da olsan hastane müdürü olabiliyorsun, öyle bir ülkedeyiz şu an, yandaş değilsen cafe bile açtırmıyorlar neredeyseKime esit davranilmiyor suan mesela?