Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Arkadaşim oy kullanabilmek için vatandaşlık alinmasi gerekiyor. Sıradan mültecinin oy kullanma hakkı yok bunu diyorum.
Hanımefendi 2019 da verilen vatandaşlık sayısını 150 bin açıkladılar. Onun bile şeffaflığı yokken 4 sene içinde Soylu'nun açıkladığı 230 bin, doğum oranları ve gelenlere dağılım yaparsanız(gitmek istemiyoruz, sizi göndereceğiz diyen kişilerden bahsediyoruz) siz bu rakama inanıyor olamazsınız?

Toplam ne kadar göçmen var onu bilmek lazım.

Çok şükür hamdolsun.
Haber sitelerinde iddia edildi diye çıkar dava açmasınlar diye ben birebir yaşadığım olaydan bahsedeyim.

Seçim öncesinde edevlet üzerinden isim ve soyad değişikliği açıldı bir süre bazında. Asıl amaç isimde ve soyadındaki hataları gidermek görünebilir ben imla hatasından dolayı kendi soyadım adına başvuru yaptım.

İddialar neydi peki? Yaklaşık 500 bin kişinin isim ve soyadı oy kullanabilmesi için değiştirildi. Haber sitelerinde arayın bulursunuz bunu. Yıllardır isim mahkeme yolu ile soyisim nüfus müdürlüğü ile değişirken bu hak nerden çıktı diye sorguladılar haklı olarak.

Velhasıl kendi sonucuma gelirsem reddedildi. Gerçek amacına hizmet etmediğini görmüş oldum.

Sadece orada mı kullandı bu hakaretleri, öğretmenlere demediği kalmadı geçen yıl, kendi ayrı bakanları ayrı. Ama biz haketmişizdir değil mi pardon haklısın. O ne dese doğru, cümleleri de tam siyasi lider cümleleri. Muhalif kanada yani ülkenin %48ine lgbt demek ne demek, lgbt argoda ne olarak anılıyor bir düşün bakalım. Adam aleni küfür ediyor siz makul buluyorsunuz. Böyle biri komşunuz olsa selam vermeyeceğinize eminim ama ülke emanet ediyorsunuz.

Olan oldu, şahıs hala ülkeyi yönetiyor. Bakalım yaratıcı fikirleriyle batırdığı ekonomiyi toplayabilecek mi, hep beraber göreceğiz türkiye yüzyılını. Çoğulcu demokrasi ve güçler ayrılığına dönemediğimiz için gerçekten üzgünüm ama iflas etmiş bir ülkeyi sol ağırlıklı görüşteki insanlar devralmadığı için çok mutluyum açıkçası, batıran çıkarsın bakalım çıkıyor mu.

Kk meselesine gelince evet artık bırakmalı, paçasına yapışıp ağlayacak halimiz yok çünkü siyasette kutsallaştırma olmaz, biri gider başkası gelir. Bunu saçma bulanlar demokrasiden zerre anlamıyor demektir.

Bunu yazana kadar soruma da cevap verebilirdiniz. Kim bu PKK lılar ?
Alintiladigim arkadaş yazmış ya komşusu pkklilari paylaşıp güzel sözler yazıyormuş onları söyledim okusaydıniz sormanıza gerek kalmazdi

Arkadaşim oy kullanabilmek için vatandaşlık alinmasi gerekiyor. Sıradan mültecinin oy kullanma hakkı yok bunu diyorum.
Konut satın alarak vatandaş olanları ne yapacağız. Mülteciler oy kullanamaz evet ama mülteciyken vatandaşlık satın alanlar, sözde özel durumlardan vatandaşlık alanlar çatır çatır kullanıyor. Onların sayısı da fazlasıyla belirsiz.

Peki bunlar bu ülkenin ne kadarını teşkil ediyor. Sanki siz hariç herkes böyle yaşıyormuş gibi konuşuyorsunuz, hayatınızdaki bir dünya insandan sadece 2si böyle, peki ya geri kalanlar. Yetiştiremeyenler, evine besin değeri yüksek bir lokma yiyecek sokamayanlar, onlar ne olacak

Hatalari vardir illa.. caliyorda olabilir..ama karsisina adam gibi muhalefet koyamayanlar dusunsun.

Buarada biri cumhurbaskanina hirsiz filan yazarsa ben ss alip emniyete gondercem haberiniz olsun!
Niye ki? Senin için sorun mu bu? Ayıp mı çalmak? Herkes yapmıyor mu? Herkes çalar, herkes adam kayırır çünkü bizim ülkenin geleneği bu değil mi sana göre?

Hey yavrum hey Atatürk'ün mezarına işeseler adamın canı daha az yanardı.
Burada güya örnek veriyorsunuz öyle mi?
Edep ya hu
Uslûbunuz bozuk hem de çok bozuk.
Lafını ettiğiniz kişiler biri bu Cumhuriyetin kurucusu diğeri şu anda senin devletinin başkanı.
Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun.
Nereden buluyorsunuz bu cesareti

Niye ki? Senin için sorun mu bu? Ayıp mı çalmak? Herkes yapmıyor mu? Herkes çalar, herkes adam kayırır çünkü bizim ülkenin geleneği bu değil mi sana göre?
Kendi is yeri olanlar vergiden kaciriyor, yani caliyor..yani insandir yapabilir. Onun yerinde olsan sende yapardin belki Kimse babamin oglu degil neden guveneyim? Evet ulke gelenegi bu..ama sizin gibi ben parmakla gostererek caldi diyemem kimseye, gozumle gormedim.

20 yil oncede vardi hala var copten(!) yemek toplayan.. bugunun isi degil

Kk ya mi ulkeyi emanet etselerdi karsisina adam gibi bir muhalefet cikmiyorsa bizim sucumuz mu?

Ben de hatırlamıyorum.
Tweet paylaştım ama silinmiş.
Sorun bu aslinda.. erdogandan once herkes sahlanip ucuyordu sanki erdogan yuzunden herkes krize girdi. Bu ulkede bir gecede 20 banka batirildi.. yani ben hic bir zaman hatirlamiyorum insanlarin sukurler olsun bugun guzel hersey dedigini.. eskiden soyle guzeldi filan deniyor evet belki simdiye bakarak bazi seyler daha iyiydi ama yarinda bugunu ozleyecek herkes..

Bak sen de yazmışsın işte!
Niye daha da kötüye gidiyoruz biz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…