- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
mesela 500 lirayi cok paraymisAdamlık nedir? Çok sık kullanıyor sizin taraf. Adam gibi bir aday... Adam mı var?
Gibi harca harca bitmez kafasinda olmayan biri.. 20 yildir kaybediyor ya demekki yeni bir kan lazim size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesela 500 lirayi cok paraymisAdamlık nedir? Çok sık kullanıyor sizin taraf. Adam gibi bir aday... Adam mı var?
Kendisini anlamak istediğiniz gibi anlarsınız, bunu değiştiremem. Yeni kan ve adam ifadesini aynı anlamda kullanmıyoruz biz.mesela 500 lirayi cok paraymis
Gibi harca harca bitmez kafasinda olmayan biri.. 20 yildir kaybediyor ya demekki yeni bir kan lazim size
Kelime oyunu yapma bana bosuna..ne anlarsan anla yeni biri lazim ok.. onuda siz cikaramadaniz yenilmelere doyamadiniz bunun suclusu niye biz oluyoruz ayolKendisini anlamak istediğiniz gibi anlarsınız, bunu değiştiremem. Yeni kan ve adam ifadesini aynı anlamda kullanmıyoruz biz.
Senlik mesele yok. Bırak biz düşünelim. Ne çok dert ettiniz adamımızı kendinize. Halay falan çekin, dertlenmeyin artık. Rahatla sen de biraz. Fazla gerginsin. Reisiniz başımızda işte, relax.Kelime oyunu yapma bana bosuna..ne anlarsan anla yeni biri lazim ok.. onuda siz cikaramadaniz yenilmelere doyamadiniz bunun suclusu niye biz oluyoruz ayol
Ben niye gergin olayim adamimiza diyorsun birde, bir gun once kalp yapip simdi yuzune salladiginiz adaminizSenlik mesele yok. Bırak biz düşünelim. Ne çok dert ettiniz adamımızı kendinize. Halay falan çekin, dertlenmeyin artık. Rahatla sen de biraz. Fazla gerginsin. Reisiniz başımızda işte, relax.
KK Dediğim gibi, bende durum aynı (üzgünüm, gülüm diyesim gelmedi).Ben niye gergin olayim adamimiza diyorsun birde, bir gun once kalp yapip simdi yuzune salladiginiz adaminiz
Mi biz dusunelim diyorsun iyi diyorsunda sonra burda hep beraber agliyorsunuz be gulum
Tüm siyasi partilere güvenini yitirmiş biriyim.Ama herseyin sorumlusu erdogan diyorsaniz, karsisina halkin sececegi birini cikarmak zorunda muhalefet.
Halay sevmiyorum ben. Mesafe iyidir.Halay cekiyoruz biz zaten ins sen de cekebilirsin bir gun ve nasil
Muhtesem bir duygu oldugunu anlarsin
Nolur bana gulum de gerci gulun omru az olur sen deme yinedeKK Dediğim gibi, bende durum aynı (üzgünüm, gülüm diyesim gelmedi).
Peki tontriko!Ama herseyin sorumlusu erdogan diyorsaniz, karsisina halkin sececegi birini cikarmak zorunda muhalefet.
Bak suan bir cok ulke boyle bir cok ulkeye yayildi suriyeliler vs. Ama adamlar daha kontrollu aliyolar ulkesine bizim gibi degiller.Tüm siyasi partilere güvenini yitirmiş biriyim.
Gidisat geri donulemeyecek şekilde kötü.
Bu nüfus hareketlerinin amacı ne?
Kimler söz sahibi ülkemde
Eki Görüntüle 3260978
Canisi ben 2 turdada oy kullanmadim ama kullansam reise verecektim.. ve evet kesinlikle veririm oyumu.. neden vermeyelim? Erdoganda gecici yoneticiler degisir ama devlet kalicidir. Suan alternatif yoktu o yuzden zaten reise verdi cogu insan oyunu.Peki tontriko!
Senin deyimiyle adam gibi biri mulafet olsa sen verir misin oyunu?
Aynı şekilde mevcut iktidarın peşinden giden öğretmene öğretmen demem kimse kusura bakmasın. Öğretmen iradesini pazarlayan kişi değildir diyen biri daha vardı.Sadece orada mı kullandı bu hakaretleri, öğretmenlere demediği kalmadı geçen yıl, kendi ayrı bakanları ayrı. Ama biz haketmişizdir değil mi pardon haklısın. O ne dese doğru, cümleleri de tam siyasi lider cümleleri. Muhalif kanada yani ülkenin %48ine lgbt demek ne demek, lgbt argoda ne olarak anılıyor bir düşün bakalım. Adam aleni küfür ediyor siz makul buluyorsunuz. Böyle biri komşunuz olsa selam vermeyeceğinize eminim ama ülke emanet ediyorsunuz.
Olan oldu, şahıs hala ülkeyi yönetiyor. Bakalım yaratıcı fikirleriyle batırdığı ekonomiyi toplayabilecek mi, hep beraber göreceğiz türkiye yüzyılını. Çoğulcu demokrasi ve güçler ayrılığına dönemediğimiz için gerçekten üzgünüm ama iflas etmiş bir ülkeyi sol ağırlıklı görüşteki insanlar devralmadığı için çok mutluyum açıkçası, batıran çıkarsın bakalım çıkıyor mu.
Kk meselesine gelince evet artık bırakmalı, paçasına yapışıp ağlayacak halimiz yok çünkü siyasette kutsallaştırma olmaz, biri gider başkası gelir. Bunu saçma bulanlar demokrasiden zerre anlamıyor demektir.
Sanat dunyasi dediklerimizi arastirsan cogunun dedesi johnny ya da harry dir. ciddiye alinacak gibi degillerAynı şekilde mevcut iktidarın peşinden giden öğretmene öğretmen demem kimse kusura bakmasın. Öğretmen iradesini pazarlayan kişi değildir diyen biri daha vardı.
Benim çok yakınım öğretmen içlerinde mevcut iktidarı destekleyende muhalefete yakın olup oy verende var. Hepsi birilerine kızdı. Aynı şahıs yalakadan sanatçı olmaz da dedi.
Ama gördük sanat dünyası çoğunlukla kimleri destekledi.
Siyaset karmakarışık olay. Herkes birilerinden şikayetçi. Kim gelirse gelsin mutlaka bir kesimin beklentileri havada kalacak herkes aynı anda mutlu olamayacak.
Umarım gelecek günler hepimiz için güzel olur
İşte ben de onu diyorum. Onlar daha kontrollü alırken bizim sınırdan atlayarak giriyorlar.Bak suan bir cok ulke boyle bir cok ulkeye yayildi suriyeliler vs. Ama adamlar daha kontrollu aliyolar ulkesine bizim gibi degiller.
Bu pap efendi boyle birsey diyolar emin ol bir bit yenigi vardir. Insan irklarini karistirmak istiyorlar diye biliyorum
Ama tek dunya duzeni dedikleri seye gecmek istiyolar..maalesef bunun icin dijital para (insan kontrolu yani) irklarin karistirilmasi, nufusun azaltilmasi ve aile kavraminin yok edilmesi planlari var. Yani bu planlari yapanlar 1-2 senelik plan yapmiyor ki 100 yil sonrasinin plani belkiİşte ben de onu diyorum. Onlar daha kontrollü alırken bizim sınırdan atlayarak giriyorlar.
Turk ırkı ile karıştırıyorlar. Ingilizlerle falan karistirsinlar.
Papa nin böyle beyan vermesi sahsen beni rahatsız etti.
Yaa.Ama tek dunya duzeni dedikleri seye gecmek istiyolar..maalesef bunun icin dijital para (insan kontrolu yani) irklarin karistirilmasi, nufusun azaltilmasi ve aile kavraminin yok edilmesi planlari var. Yani bu planlari yapanlar 1-2 senelik plan yapmiyor ki 100 yil sonrasinin plani belki
Çoğalıyorlar ama20 yil oncede vardi hala var copten(!) yemek toplayan.. bugunun isi degil
Kim diyor bunu?Çoğalıyorlar ama