Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Sana bi kac tanidigimdan bahsetmek isterim.

Adamin evi var mesela tek maasla kredisi bitecek gidiyor gereksiz sekilde daha buyugun luksunu aliyor. Bunlarin sadece kocalari calisiyor. . Hic bir luksten taviz yok. Ya gireceksin kadin olarak kocana destek olacaksin calisacaksin ya da daha luksu olmaz yani.. sonra kredimi odeyemiyirum oluyor. Allah bize akil vermis kullanalim diye.. sen tek basina calisarak daha kac yil kredi borcuna neden giriyorsun hazir kredin bitti bitecekken. Bu sekil bi kac tanidigm var. Kocasina destek olmak varken gidip cocuk yapti mesela durumu kaldirmazken.

Baska birileri var haftada 5 gun disardan yer.. sorsan param yok der.. ya cidden bunlar yakindan gozlemledigim seyler..yani iki kisi degil tum aile calissa yetmez bu sekilde. Soylesen boyle der ki yedigimde gozun mu var yani ben sahsen param az olsa alip evde yaparim tum aile doyar.. birde bana gore her gun disardan yemek yenmez.

Alıntılamak da mı suç, yanlışı düzeltmem hoşunuza gitmiyor diye yazmamı istemiyorsunuz. Ne yapayım insanlara dikte ettiğiniz şeye mi göz yumayım?
Kendinle celisiyorsun benide ugrastiriyorsun kimSe kimseye birsey dikte etmiyor. Fikir farkliliklarina tahammulun yoksa yanlis yerdesin zaten. Hadi
ne iyisin birsuru cevap yazdim sana bugun ama daha cevap yok sana kendi kendine yazabilirsin

Durumu kötü açım diyor oyumu verecem diyor hükümete,acimıyorum artık .
Herkesin yaşantısı farklı ivmelere sahiptir,bahsettiğin ilk vaka zaten sıkıntılı borcun harcın varsa ona göre hayatını idame ettireceksin,elin rahatlığında bir parça daha iyi yaşarsın.

İkinci vaka işine geliyor demek ki dışarda yemek onların kendi sorunları,şikayet etmiyorlar demek ki.

ben hersey ucuz mu dedim? Ama evde ustune biraz daha koyarsin ailen doyar
İşte siz karın doyurmayı yaşamak sanıyorsunuz en çok burada ayrılıyoruz sizinle ki inşallah yakında insanlar onu da yapamacak duruma gelmez. Bana göre eşimle birlikte çıkıp bir yerlerde yemek yemek, gezmek, senede en az bir kere tatil yapıp havuza denize girmek de çok önemli bir ihtiyaç. Beden ve ruh sağlığı bir bütündür çünkü ama bu besinsizlikle insanların beden sağlığı da bozulacak yakında.

Arkadaşim oy kullanabilmek için vatandaşlık alinmasi gerekiyor. Sıradan mültecinin oy kullanma hakkı yok bunu diyorum.
Ablacim sikayet ediyolar iste sorunda burda.. acim diyen belki ac degildir ama acim demeyen belki actir.

Adam diyorki karnım doydu çok şükür,peki ne yedin sen evinde en son ne zaman pirzola yada biftek yedi.

Ben bunun aksini iddia etmiyorum ki zaten, arada tabiiki disardanda yiyeceksin iceceksin tatile gideceksin.. ama bazi insanlarin israrla butcelerine gore davranmayip tum hafta disardan yeyip para yok diye aglamasi cidden inandirici gelmiyor artik. Herkes aileden zengin degil ki.. cogu insan calistigini yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…