Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Hakkimda yazdin.. bana soz hakki dustu. deseydin madem bana skldm laftan anlamiyorsun seni ikna edemiyorum filan. Ben laftan anlamiyorum sizler anliyorsunuz tabii😐
Be ablam ben sana ne dedim şimdi hakkında ne yazmışım
''Lütfen yazmayın ya ben sıkıldım mesela. Hani her şeyi açıklayamayız ki bizim görevimiz bu değil. Cevap versek de değişmiyorsa ben daha fazla kendimi yormam siz de yormayın.''
Lütfen yazmayın ben sıkıldım mesela meali = Ben sıkıldım siz de yazmayın isterseniz.
Her şeyi açıklayamayız görevimiz değil = Benim görevim kendimi açıklamak düşüncemi açıklamak değil bence kimsenin değil.
Cevap versek de değişmiyorsa ben kendimi yormam siz de yormayın = Fikrimi açıkladığım halde karşımdaki kişi değişmiyorsa (değişmek zorunda ya da anlamıyor demiyorum DEĞİŞMİYOR diyorum), ben daha fazla açıklama yapıp kendimi yormam bence siz de yormayın.

Sizinle konuşmak istesem sizi alıntılar ''Sizden sıkıldım anlamıyorsunuz laftan'' vs. derdim ama o ben değilim. Lütfen sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum laftan anlamadığınızı ima bile etmedim üstüme gelmeyin rica ediyorum.

20 yil oncesinide biliyoruz.. hatta daha oncesini.. ne zaman Turk insani cok iyi simdi refahimiz yuksek dedi mesela? Ben hic hatirlamiyorum oyle bir donem. Sen hatirliyor musun?
Valla benim babam tek maaşla gayet de güzel geçindiriyordu bizi kaç tane de çocuğu vardı. Şimdi tek maaşla bir sürü çocuk imkansız. Şimdiki dönem kadar berbat bir dönem olmamıştır. Savaş dönemleri hariç.

Sizlerin oy verdikleri secilseydi 1 tl olacakti dogru
20 yil oncesinide biliyoruz.. hatta daha oncesini.. ne zaman Turk insani cok iyi simdi refahimiz yuksek dedi mesela? Ben hic hatirlamiyorum oyle bir donem. Sen hatirliyor musun?
İstersen çocukluğumdan başlayım nasıl bir Türkiye olduğunu.
Bak tonti şöyle diyim sana,insanlar memleketine gidemiyor parasızlıktan,biz çocukken gençken babamın tek maaşıyla 15 gün tatil yapardık 1 aylık maaşıyla.Sen gidebiliyormusun tatile mesela 10 gün bir otelde kalabiliyormusun .

Genele yazma tabiri kullanmadım (okuduğunuzu anlamamışsınız) herkese aynı şeyi yazana kadar yazmamak da bir seçenek dedim.
Seçenek:Birinin yerine seçilebilecek başka bir yöntem.
Ben de hala aynısını diyorum benim yazmam, neden bu kadar ağrınıza gidiyor? Günün birkaç mesajı sonunda yine cevap vermek zorunda kalıyorsunuz ya!
Ben zaten sana yazmiyorm surekli gelip alinti yapiyorsun..dayanamiyorsun yazmadan..yani birileriniz size verilen cevaplardan rahatsiz oluyosa once siz alinti yapmamayi deneyin.

İstersen çocukluğumdan başlayım nasıl bir Türkiye olduğunu.
Bak tonti şöyle diyim sana,insanlar memleketine gidemiyor parasızlıktan,biz çocukken gençken babamın tek maaşıyla 15 gün tatil yapardık 1 aylık maaşıyla.Sen gidebiliyormusun tatile mesela 10 gün bir otelde kalabiliyormusun .
Abla ben çocuktum babam bayramlarda iki koca tepsi baklava alırdı. Şimdi insanlar bir kiloyu zor alıyor.

Be ablam ben sana ne dedim şimdi hakkında ne yazmışım
''Lütfen yazmayın ya ben sıkıldım mesela. Hani her şeyi açıklayamayız ki bizim görevimiz bu değil. Cevap versek de değişmiyorsa ben daha fazla kendimi yormam siz de yormayın.''
Lütfen yazmayın ben sıkıldım mesela meali = Ben sıkıldım siz de yazmayın isterseniz.
Her şeyi açıklayamayız görevimiz değil = Benim görevim kendimi açıklamak düşüncemi açıklamak değil bence kimsenin değil.
Cevap versek de değişmiyorsa ben kendimi yormam siz de yormayın = Fikrimi açıkladığım halde karşımdaki kişi değişmiyorsa (değişmek zorunda ya da anlamıyor demiyorum DEĞİŞMİYOR diyorum), ben daha fazla açıklama yapıp kendimi yormam bence siz de yormayın.

Sizinle konuşmak istesem sizi alıntılar ''Sizden sıkıldım anlamıyorsunuz laftan'' vs. derdim ama o ben değilim. Lütfen sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum laftan anlamadığınızı ima bile etmedim üstüme gelmeyin rica ediyorum.
Tamam

Valla benim babam tek maaşla gayet de güzel geçindiriyordu bizi kaç tane de çocuğu vardı. Şimdi tek maaşla bir sürü çocuk imkansız. Şimdiki dönem kadar berbat bir dönem olmamıştır. Savaş dönemleri hariç.
Çocuk olmasada geçim ciddi sıkıntı artık,et olmuş bilmem kaç lira,sokaktaki insan tüp yağ kuyruğu diyor bir öğrenmişler bunu.
Sebebi ne desen bilmezler.

Halk mı istemiş, getirdikleri mülteciler mi? Hala adil kazandığını savunmayın bize 🙄

Tüm mülteciler oy mu kullanıyor böyle haklari mi var? Oy kullanan yabanci sayısı belli. Kaç milyon fark var. Siz ne derseniz deyin 20 küsür yıllık iktidar var deprem, ekonomi mülteci sorunu VS. Muhalefet 10 milyon fark atabilmeliydi Erdoğana. Erdoğanın da güçlü bir muhalefete ihtiyacı var. Neyse siz de Kılıçdaroğlu gibi kendinizi kandırmaya devam edin.

Tüm mülteciler oy mu kullanıyor böyle haklari mi var? Oy kullanan yabanci sayısı belli. Kaç milyon fark var. Siz ne derseniz deyin 20 küsür yıllık iktidar var deprem, ekonomi mülteci sorunu VS. Muhalefet 10 milyon fark atabilmeliydi Erdoğana. Erdoğanın da güçlü bir muhalefete ihtiyacı var. Neyse siz de Kılıçdaroğlu gibi kendinizi kandırmaya devam edin.
Niye alıyor mülteciyi o zaman ülkeye almasınlar,kazık kadar adamlar ülkeye giriş yaptı,savaş bitti bir zahmet gitsinler ülkelerine.

Ben zaten sana yazmiyorm surekli gelip alinti yapiyorsun..dayanamiyorsun yazmadan..yani birileriniz size verilen cevaplardan rahatsiz oluyosa once siz alinti yapmamayi deneyin.
Alıntılamak da mı suç, yanlışı düzeltmem hoşunuza gitmiyor diye yazmamı istemiyorsunuz. Ne yapayım insanlara dikte ettiğiniz şeye mi göz yumayım?

Göçler idaresi kayıtlı 3.5 milyon diye açıkladı(!) Bu rakam doğru olsa dahi yurt dışı hariç 1 Milyon geride oy. Çok adil evet

Göçler idaresi kayıtlı 3.5 milyon diye açıkladı(!) Bu rakam doğru olsa dahi yurt dışı hariç 1 Milyon geride oy. Çok adil evet
Mülteci sayısı mı yoksa oy kullanan vatandaşlık almiş insan sayısı mı bu rakam çarpıtmayın.

Kimse bana kalkıpta 30-40 yıl önceki Türkiye'yi anlatmasın şöylrydi böyleydi diye,elbette ciddi sıkıntılar yaşandı.
80'li dönemler darbe oluşu geriye gittik,alım gücü vardı en azından emekli olunca insanlar ev alabiliyorken tatile gidebiyorken şu anda tofaş görünümlü şahin bile alınamıyor.

ailurophile ailurophile alıntın çıkmadı.
Boş baklava boş bilmem ne,markette çıkma sebze meyve durum bu.
Olayı hâlâ nasıl toz pembeleştirmeye çalışıyorlar anlamıyorum. Ekonomik olarak berbat bir haldeyiz, sebze bile dünyanın parası olmuş hâlâ seçim kaybettiler canları acıdı filan deyip gülüyorlar inanılır gibi değil.

X