- 5 Mayıs 2023
- 64
- 313
- 23
Be ablam ben sana ne dedim şimdi hakkında ne yazmışımHakkimda yazdin.. bana soz hakki dustu. deseydin madem bana skldm laftan anlamiyorsun seni ikna edemiyorum filan. Ben laftan anlamiyorum sizler anliyorsunuz tabii
''Lütfen yazmayın ya ben sıkıldım mesela. Hani her şeyi açıklayamayız ki bizim görevimiz bu değil. Cevap versek de değişmiyorsa ben daha fazla kendimi yormam siz de yormayın.''
Lütfen yazmayın ben sıkıldım mesela meali = Ben sıkıldım siz de yazmayın isterseniz.
Her şeyi açıklayamayız görevimiz değil = Benim görevim kendimi açıklamak düşüncemi açıklamak değil bence kimsenin değil.
Cevap versek de değişmiyorsa ben kendimi yormam siz de yormayın = Fikrimi açıkladığım halde karşımdaki kişi değişmiyorsa (değişmek zorunda ya da anlamıyor demiyorum DEĞİŞMİYOR diyorum), ben daha fazla açıklama yapıp kendimi yormam bence siz de yormayın.
Sizinle konuşmak istesem sizi alıntılar ''Sizden sıkıldım anlamıyorsunuz laftan'' vs. derdim ama o ben değilim. Lütfen sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum laftan anlamadığınızı ima bile etmedim üstüme gelmeyin rica ediyorum.