Umit ah umit abeyYa allah aşkına ben ideolojik olarak yanlış şeyler dedi dedim dimi? Yanlışın en büyüğünü burada yaptı. Fakat madem Demirtaş terörist (hemfikirim), neden bu adam teröristlikten yargılanmıyor içeride? Neden biz Öcalan'ı içeride köpek gibi vergilerimizle besliyoruz? Biz koskoca Türkiye Devleti, taksimde sallandıramıyorsak biz devlet miyiz? Çünkü nedenini söyleyeyim size, Öcalan'a bir dokunun, Demirtaş'ın kılına zarar verin PKK ve bazı Kürt kesim Türkiye'de öyle saldırılar yaparlar ki kendimize gelemeyiz. E biz neden bunların kafasını ezemiyoruz, hani ayakkabı numaralarını biliyorduk? Neden Demirtaş'a oy veren destekleyen herkesi tek tek toplayıp hapse atmak yerine, kendi Türk milliyetçisi olan halkımızla uğraşıyoruz? Bakın ben Kılıçdaroğlu yanlış yaptıysa, o yanlış yaptı derim. Ama siz Erdoğan sürtük dedi çünkü şöyle Erdoğan şunu yaptı çünkü biz arkada neler dönüyor bilmiyoruz vsvs. Yok her şey apaçık ortada onları meclise sokup teröristlikle suçluyoruz hepsini şöyle sallandıramıyoruz cümle aleme ibret olarak Allah da bizim belamızı böyle verir işte bir gün orası patlar bir gün burası taranır yazık Ümit Özdağ hariç kimse kimse teröre kesinkes hayır diyemedi.
Politikadan anlamıyorsunuz. Bunun da farkında bile değilsiniz. Yazıyorsam tek sebebi bilinçli/bilinçsiz söylediklerinizi düzeltmek.Sen neden yazip duruyorsun bana israrla? Kk yi baban mi kurdu benim haberim yokbence bensiz yapamiyorsun
Ya o değilde ben ikinci aşıda korona oldum sjsjsjsjsjAynen. Kendimiz için çok fazla düşünmedik ama oğlum üniversitede okuyunca aşı zorunluluğundan dolayı yaptırdı aşı.
Yazmayin diyorsun ya.. ben diyorum ki sana bana yazma bana.. sen israrla bana yaziyorsun ve sen genel olarak yazma diyorsun. Yani sana yazsam yazma diyebilirsin benim de yaptigim gibi ama senin anlamadigin gibi amaaa..bu seni hic alakadar etmez yani.. sen anladigini yaz ben de anlamadigimiPolitikadan anlamıyorsunuz. Bunun da farkında bile değilsiniz. Yazıyorsam tek sebebi bilinçli/bilinçsiz söylediklerinizi düzeltmek.
Kadınlar kulubünü baban kurdu şimdi ne alaka? Bir de kadınlara konuşmanızı bir seviye içerisinde yapın kimse sizin ahbabınız değil bu ne laçkalık?
Lütfen yazmayın ya ben sıkıldım mesela. Hani her şeyi açıklayamayız ki bizim görevimiz bu değil. Cevap versek de değişmiyorsa ben daha fazla kendimi yormam siz de yormayın.Politikadan anlamıyorsunuz. Bunun da farkında bile değilsiniz. Yazıyorsam tek sebebi bilinçli/bilinçsiz söylediklerinizi düzeltmek.
Kadınlar kulubünü baban kurdu şimdi ne alaka? Bir de kadınlara konuşmanızı bir seviye içerisinde yapın kimse sizin ahbabınız değil bu ne laçkalık?
Düşüş oranına bak
Şimdi biz faizi niye düşürdük? Hani faiz sebep enflasyon sonuçtu? Şimdi ayın 22 sinde faizi yükseltirsek, düşürüldüğü ve enflasyonun uçtuğu zamanların hesabını kim verecek? Sorumlusu kim diyeceğiz? Muhalefet mi? Dış güçler mi?Düşüş oranına bak
Karsit dusuncede olmasaydim politikadan anliyor olurdum size goreLütfen yazmayın ya ben sıkıldım mesela. Hani her şeyi açıklayamayız ki bizim görevimiz bu değil. Cevap versek de değişmiyorsa ben daha fazla kendimi yormam siz de yormayın.
Kendiniz yazıp kendiniz okuyorsunuz öyleyse o zaman da dedim benim yazma kriterimi belirlemeniz haddiniz değil.Yazmayin diyorsun ya.. ben diyorum ki sana bana yazma bana.. sen israrla bana yaziyorsun ve sen genel olarak yazma diyorsun. Yani sana yazsam yazma diyebilirsin benim de yaptigim gibi ama senin anlamadigin gibi amaaa..bu seni hic alakadar etmez yani.. sen anladigini yaz ben de anlamadigimibuyudunde politikaci mi
Oldun sennnmasallahhhh
Git yaz kazene de ki istemiyorum politikaya yazmasin tontriko
İyi de ben sizi alıntılamadım hanımefendiye lütfen siz de kendinizi yormayın ben sıkıldım dedim. Size söylemediğim bir şey için beni alıntılamayın lütfen, teşekkür ederim.Karsit dusuncede olmasaydim politikadan anliyor olurdum size gorehepiniz politika okudunuz bizim mi haberimiz yok ayrica dusunceler neden degissin yani? Insan farkli gorusleri okursa kendini gelistirir. Birde farkettiyseniz kimseye kisisel olarak kolay kolay birsey demem.. cogu insan bunu yapiyor burda alinti yaptigin arkadas gibi..kisisel olarak ne gibi bir sorunum olabilir sizle yani tanimam etmem.. hosuna gitmeyen yazmasin bu kadar basit
Birileri yorulmazsa çok kişi yorulurLütfen yazmayın ya ben sıkıldım mesela. Hani her şeyi açıklayamayız ki bizim görevimiz bu değil. Cevap versek de değişmiyorsa ben daha fazla kendimi yormam siz de yormayın.
Bana genele yazma diyen biri bana neden yaziyor? Benim de sana “ bana yazma” demeye hakkim var.. bundan sonra tekrar diyorum yazma bana eger azicik laftan anliyorsan tabiiKendiniz yazıp kendiniz okuyorsunuz öyleyse o zaman da dedim benim yazma kriterimi belirlemeniz haddiniz değil.
Gayet üslup çerçevesinde eleştirebilirim forum kuralları buna müsaade ediyor. Kaldı ki burası tartışma alanı. Yani bdv kurallarının tartışma kısmı burada geçerli değil. Yani siz kaldıramazsanız o da sizin bileceğiniz bir şey.
Siz herkese boş yapma, yazma diyorsunuz. Biz size seçenek sununca 180 derece yapıyorsunuz.
Son sözünüzde saçmaladığınızı koyulaştırayım. Komik duruma düşmüşsğnğz cevap veremediğiniz için
Hakkimda yazdin.. bana soz hakki dustu. deseydin madem bana skldm laftan anlamiyorsun seni ikna edemiyorum filan. Ben laftan anlamiyorum sizler anliyorsunuz tabiiİyi de ben sizi alıntılamadım hanımefendiye lütfen siz de kendinizi yormayın ben sıkıldım dedim. Size söylemediğim bir şey için beni alıntılamayın lütfen, teşekkür ederim.
Komiksiniz ciddenCanlari cok acidi biraz yavas
Sizlerin oy verdikleri secilseydi 1 tl olacakti dogruKomiksiniz ciddenekmek 10 lira olacakmış yakında millet taş yer oturursa can yanmasını HD izleriz hep birlikte.
Bizim oy verdiklerimiz getirmedi ülkeyi bu hale ne anlatıyorsun tontriSizlerin oy verdikleri secilseydi 1 tl olacakti dogru
20 yil oncesinide biliyoruz.. hatta daha oncesini.. ne zaman Turk insani cok iyi simdi refahimiz yuksek dedi mesela? Ben hic hatirlamiyorum oyle bir donem. Sen hatirliyor musun?Bizim oy verdiklerimiz getirmedi ülkeyi bu hale ne anlatıyorsun tontri
Genele yazma tabiri kullanmadım (okuduğunuzu anlamamışsınız) herkese aynı şeyi yazana kadar yazmamak da bir seçenek dedim.Bana genele yazma diyen biri bana neden yaziyor? Benim de sana “ bana yazma” demeye hakkim var.. bundan sonra tekrar diyorum yazma bana eger azicik laftan anliyorsan tabiiumidim yok ama neyse