Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Umit ah umit abey yani dedi noldu sanki? Pkk karsiti oldugu halde, biz oyle biliyorduk en azindan demirtasi serbest birakcam diyen kk nin yaninda yer aldi.. hep diyorum sag ve sol partisi yanyana gelemez..sacma buluyorum. Ben sanki oh iyi dedi surtuk dedi diyorum yani onca insanin hakkina girdiler onlar suclu ? hirsizin hic mi sucu yok?

Ayrica birini sallandirmak bu kadar kolay birsey degil.. demirtasi cok seviyolar.. sirf onun hatrina verdiler onca oyu..baska parti kursa oraya verecekler oylarini. Zaten yakinda cikacak diyolar umarim yargilarlnir

Sen neden yazip duruyorsun bana israrla? Kk yi baban mi kurdu benim haberim yok bence bensiz yapamiyorsun
Politikadan anlamıyorsunuz. Bunun da farkında bile değilsiniz. Yazıyorsam tek sebebi bilinçli/bilinçsiz söylediklerinizi düzeltmek.

Kadınlar kulubünü baban kurdu şimdi ne alaka? Bir de kadınlara konuşmanızı bir seviye içerisinde yapın kimse sizin ahbabınız değil bu ne laçkalık?

Yazmayin diyorsun ya.. ben diyorum ki sana bana yazma bana.. sen israrla bana yaziyorsun ve sen genel olarak yazma diyorsun. Yani sana yazsam yazma diyebilirsin benim de yaptigim gibi ama senin anlamadigin gibi amaaa..bu seni hic alakadar etmez yani.. sen anladigini yaz ben de anlamadigimi buyudunde politikaci mi
Oldun sennn masallahhhh
Git yaz kazene de ki istemiyorum politikaya yazmasin tontriko

Lütfen yazmayın ya ben sıkıldım mesela. Hani her şeyi açıklayamayız ki bizim görevimiz bu değil. Cevap versek de değişmiyorsa ben daha fazla kendimi yormam siz de yormayın.

Lütfen yazmayın ya ben sıkıldım mesela. Hani her şeyi açıklayamayız ki bizim görevimiz bu değil. Cevap versek de değişmiyorsa ben daha fazla kendimi yormam siz de yormayın.
Karsit dusuncede olmasaydim politikadan anliyor olurdum size gore hepiniz politika okudunuz bizim mi haberimiz yok ayrica dusunceler neden degissin yani? Insan farkli gorusleri okursa kendini gelistirir. Birde farkettiyseniz kimseye kisisel olarak kolay kolay birsey demem.. cogu insan bunu yapiyor burda alinti yaptigin arkadas gibi..kisisel olarak ne gibi bir sorunum olabilir sizle yani tanimam etmem.. hosuna gitmeyen yazmasin bu kadar basit

Kendiniz yazıp kendiniz okuyorsunuz öyleyse o zaman da dedim benim yazma kriterimi belirlemeniz haddiniz değil.

Gayet üslup çerçevesinde eleştirebilirim forum kuralları buna müsaade ediyor. Kaldı ki burası tartışma alanı. Yani bdv kurallarının tartışma kısmı burada geçerli değil. Yani siz kaldıramazsanız o da sizin bileceğiniz bir şey.

Siz herkese boş yapma, yazma diyorsunuz. Biz size seçenek sununca 180 derece yapıyorsunuz.

Son sözünüzde saçmaladığınızı koyulaştırayım. Komik duruma düşmüşsünüz cevap veremediğiniz için

İyi de ben sizi alıntılamadım hanımefendiye lütfen siz de kendinizi yormayın ben sıkıldım dedim. Size söylemediğim bir şey için beni alıntılamayın lütfen, teşekkür ederim.

Bana genele yazma diyen biri bana neden yaziyor? Benim de sana “ bana yazma” demeye hakkim var.. bundan sonra tekrar diyorum yazma bana eger azicik laftan anliyorsan tabii umidim yok ama neyse

İyi de ben sizi alıntılamadım hanımefendiye lütfen siz de kendinizi yormayın ben sıkıldım dedim. Size söylemediğim bir şey için beni alıntılamayın lütfen, teşekkür ederim.
Hakkimda yazdin.. bana soz hakki dustu. deseydin madem bana skldm laftan anlamiyorsun seni ikna edemiyorum filan. Ben laftan anlamiyorum sizler anliyorsunuz tabii

Bana genele yazma diyen biri bana neden yaziyor? Benim de sana “ bana yazma” demeye hakkim var.. bundan sonra tekrar diyorum yazma bana eger azicik laftan anliyorsan tabii umidim yok ama neyse
Genele yazma tabiri kullanmadım (okuduğunuzu anlamamışsınız) herkese aynı şeyi yazana kadar yazmamak da bir seçenek dedim.
Seçenek:Birinin yerine seçilebilecek başka bir yöntem.
Ben de hala aynısını diyorum benim yazmam, neden bu kadar ağrınıza gidiyor? Günün birkaç mesajı sonunda yine cevap vermek zorunda kalıyorsunuz ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…