Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Surtuk dedigi kisiler kamu malina zarar verenler polis arabasinin ustunde tepinenler…diyorum ya demese iyiydi ama uzerinize alinmaniza gerek yok. Devlet kac milyar zarara ugradi.. o zarari telafi edilecek parayla baska birsey yapilsaydi daha guzel olmaz miydi?

Esenboganin restorasyonunu dedi o.. kaldi ki eski esenbogayi hatirliyor musunuz mesela? Ahir gibiydi.. yurt disina bir yere cikio geldiginizde geri anliyordunuz farki.. cok guzel yaptilar haklarini yememek lazim.

Mesela ist. Havalimanida oyle karsi cikildi edildi ama.. ataturk havalimani cok eskiydi..sabiha daha moderndi ve buyutulmesi yenilenmesi gerekiyodu yapildi yani…tek kotu yani asiri buyuk olmasi..😐😂 bi yerden bir yere giderken ucagi kaciracqk gibi oluyorsun😐😂
Senin ahır gibiydi dediğin esenboğa havaalanından 91 yılında yurt dışına çıktım benim mi gözler,m kördü acabada göremedim diye düşündüm şu anda..

Senin ahır gibiydi dediğin esenboğa havaalanından 91 yılında yurt dışına çıktım benim mi gözler,m kördü acabada göremedim diye düşündüm şu anda..
Olabilir yurt disina yurt icine ucus yapin diye yapilmisti zaten🙄 ama eskiydi cok rezillikler yasaniyodu.. okul hayatim boyunca senede 2-3 kez ucuyordum o yuzden cok iyi biliyorum ne kadar duzensiz ve eski bir yer oldugunu. Ha bana gore ahir gibidir sana gore saraydir

Olabilir yurt disina yurt icine ucus yapin diye yapilmisti zaten🙄 ama eskiydi cok rezillikler yasaniyodu.. okul hayatim boyunca senede 2-3 kez ucuyordum o yuzden cok iyi biliyorum ne kadar duzensiz ve eski bir yer oldugunu. Ha bana gore ahir gibidir sana gore saraydir
Teknoloji inşaat diye bişry var demi,1 sene önce aldığın telefonla şimdi aldığın telefonla arasındaki fark olarak düşünelim bunu.

Pkk lı dediğiniz kimler ? Teröristleri diyorsanız 100 den az terörist varmış ülkemizde.
Bunu yazana kadar hanımefendinin alintiladigim yorumunu okusaydıniz anlardınız. 100den az olduklarına da asla inanmıyorum o soylunun rüyası

Teknoloji inşaat diye bişry var demi,1 sene önce aldığın telefonla şimdi aldığın telefonla arasındaki fark olarak düşünelim bunu.
Ee tamam buna itirazm yok zaten.. ama yurt disina nereye gittin bilmiyorum ama 91 senesinde bile avrupada bir cok havalimaniyla kiyas edilemezdi.. yani o zamanlardan bahsediyorum… ama suan cok guzel gerek istanbulda olan havalimanlari gerek ankarada esenboga.. bir cok havalimaniyla yarisir vaziyette diyebilirim.

Yani ilk seçimde çekimser olup ikinci turda Kılıçdaroğlu'na oy kullanan çok kişi oldu zaten. Ama benim etrafımdaki Kürtler Ümit Özdağ'dan çok rahatsız oldu ve Erdoğan'a verdi.
Bu arada ben de sizin gibi düşünüyorum ama Instagramında PKK'yı ulu orta paylaşan kişilere bir şey yapmayanlar utansın. (Ki ben SS alıp Cimer'e şikayet ediyorum kimse beni takmıyor) Benim Instagramım mültecilerle ilgili paylaşımlarımdan sonra kapandı da :KK53:
Ama kullanılan oy oranı düşmüştü 2. Turda. Kurtlerle derdi yoktu aslında ozdagin o pkk ve feto karşıtı sadece. Diğer konuda haklısınız benim de şikayet ettiğim çok kişi oldu ama kolluk kuvvetleri üstünde durmuyor. Sanatçılardan apaçık destek verenleri bile olmuştu hiçbirine bir şey olmadı. Bunlarınki çakma vatanseverlik

Surtuk dedigi kisiler kamu malina zarar verenler polis arabasinin ustunde tepinenler…diyorum ya demese iyiydi ama uzerinize alinmaniza gerek yok. Devlet kac milyar zarara ugradi.. o zarari telafi edilecek parayla baska birsey yapilsaydi daha guzel olmaz miydi?

Esenboganin restorasyonunu dedi o.. kaldi ki eski esenbogayi hatirliyor musunuz mesela? Ahir gibiydi.. yurt disina bir yere cikio geldiginizde geri anliyordunuz farki.. cok guzel yaptilar haklarini yememek lazim.

Mesela ist. Havalimanida oyle karsi cikildi edildi ama.. ataturk havalimani cok eskiydi..sabiha daha moderndi ve buyutulmesi yenilenmesi gerekiyodu yapildi yani…tek kotu yani asiri buyuk olmasi..😐😂 bi yerden bir yere giderken ucagi kaciracqk gibi oluyorsun😐😂
Ne olursa olsun, bir cb'na yakışmayacak sözler sarf etti demeseydi iyiydi.

Ee tamam buna itirazm yok zaten.. ama yurt disina nereye gittin bilmiyorum ama 91 senesinde bile avrupada bir cok havalimaniyla kiyas edilemezdi.. yani o zamanlardan bahsediyorum… ama suan cok guzel gerek istanbulda olan havalimanlari gerek ankarada esenboga.. bir cok havalimaniyla yarisir vaziyette diyebilirim.
0 dönemde hangi havaalanları yurt dışıyla karşılaşabilirdi ki,belkide yağılacak en güzel liman o şekildeydi.
Mesela izmir harika çok beğendim,istanbul için bşi diyemem giden zatem maraton koşusuna giriyormuş çok büyük diyorlar bu kadar lükse gerek yoktu bence.

Ama kullanılan oy oranı düşmüştü 2. Turda. Kurtlerle derdi yoktu aslında ozdagin o pkk ve feto karşıtı sadece. Diğer konuda haklısınız benim de şikayet ettiğim çok kişi oldu ama kolluk kuvvetleri üstünde durmuyor. Sanatçılardan apaçık destek verenleri bile olmuştu hiçbirine bir şey olmadı. Bunlarınki çakma vatanseverlik
Yaa tabii ki ben de PKK'lı Kürtlerden bahsettim, diğer türlü kimseyle sorunum yok yanlış anlaşılmasın. Ama instagram'a girip Kürdistan yazınca bile bin tane PKK sempatizanının sayfası çıkıyor karşıma bir de bizim dilimizle açıklama yazıp yine bizim dilimizle bize küfretmeleri yok mu kafayı yemelik :KK43:

Yaa tabii ki ben de PKK'lı Kürtlerden bahsettim, diğer türlü kimseyle sorunum yok yanlış anlaşılmasın. Ama instagram'a girip Kürdistan yazınca bile bin tane PKK sempatizanının sayfası çıkıyor karşıma bir de bizim dilimizle açıklama yazıp yine bizim dilimizle bize küfretmeleri yok mu kafayı yemelik :KK43:
Kk demirtasi cikarcam dedi mi secimi kazanirsa? Evet..Demirtas ne yapmak istiyor? Turkiyeyi 7 ye bolmek.. ayni kisi aponun heykelini dikicez dedi mi? Dedi.. yani adam daha ne desin?

Kk demirtasi cikarcam dedi mi secimi kazanirsa? Evet..Demirtas ne yapmak istiyor? Turkiyeyi 7 ye bolmek.. ayni kisi aponun heykelini dikicez dedi mi? Dedi.. yani adam daha ne desin?
Bunda haklısınız bu söylemi çok yanlıştı, lakin onları meclise sokanları da unutmayalım.

Reis kim hdsbjds Erdoğan zaten geçmiş dönemlerde öyle demesine rağmen şimdi apaçık LGBT düşmanlığı yapıyor. Biz hatta instagramda bunun dalgasını çok geçtik, ''Recep, Tayyip'e karşı çıkıyor'' :KK70:
Çünkü kendisi de biliyor halkın bam telini, nabza göre şerbet veriyor, biz buna ikiyüzlülük diyoruz. Ablam ss al emniyete gönder ya bana ne ben PKK'lıyı SS alıp gönderdim kaç kere hiçbir şey yapmadılar, doğruyu söyledik diye bize bir şey olursa ben bundan çekinmem. Keşke sizin onu savunduğunuz kadar o da halkını savunsa. Elin Suriyelisi çıkıp ben vergi vermiyorum her şey çok güzel dolar 23 bir şey düşünmüyorum deyince zorunuza gitmiyor mu sizin? Gidin onu şikayet edin bakalım neler olacak. Biz kimi kime şikayet edelim peki? Recep'i Tayyip'e mi şikayet edelim bana kitapsız sürtük terörist inançsız dediği için? Bu terörist lafını üniversite öğrencileri yurtlara para yetiştiremeyip sokakta battaniyelerle yattıklarında '' Bunlar kim ya? Bunlar öğrenci mi? Bunlar olsa olsa terörist'' kendisi söyledi.
Neyi savunduğunuzu anlamıyorum bu devran bir gün dönecek, herkes bir gün toprak olacak ve ne demişler:
Dünya benim diye sevinme, çünkü yarın sana düşman olacak!!
Acikliyorum hala diyorsun ki lgbt ye dusman. Yasam
Haklari var siddet gormesinler diyor.. kotu birsey mi demis? Ama gereksiz gozumuze gozumuze sokuluyor? Bakin bunlar dunya uzerinde yapiyor zaten bu pompalamayi.. canada da ilkokul bebelerini lgbt gosterisi yapilmis. Ilkokul cocugu ne anlar bundan? Bu kadar goze sokmaya gerek var mi yani? Yasayan yasiyor zaten yasayacagini kimse mani olamaz ki..

Ya allah aşkına ben ideolojik olarak yanlış şeyler dedi dedim dimi? Yanlışın en büyüğünü burada yaptı. Fakat madem Demirtaş terörist (hemfikirim), neden bu adam teröristlikten yargılanmıyor içeride? Neden biz Öcalan'ı içeride köpek gibi vergilerimizle besliyoruz? Biz koskoca Türkiye Devleti, taksimde sallandıramıyorsak biz devlet miyiz? Çünkü nedenini söyleyeyim size, Öcalan'a bir dokunun, Demirtaş'ın kılına zarar verin PKK ve bazı Kürt kesim Türkiye'de öyle saldırılar yaparlar ki kendimize gelemeyiz. E biz neden bunların kafasını ezemiyoruz, hani ayakkabı numaralarını biliyorduk? Neden Demirtaş'a oy veren destekleyen herkesi tek tek toplayıp hapse atmak yerine, kendi Türk milliyetçisi olan halkımızla uğraşıyoruz? Bakın ben Kılıçdaroğlu yanlış yaptıysa, o yanlış yaptı derim. Ama siz Erdoğan sürtük dedi çünkü şöyle Erdoğan şunu yaptı çünkü biz arkada neler dönüyor bilmiyoruz vsvs. Yok her şey apaçık ortada onları meclise sokup teröristlikle suçluyoruz hepsini şöyle sallandıramıyoruz cümle aleme ibret olarak Allah da bizim belamızı böyle verir işte bir gün orası patlar bir gün burası taranır yazık Ümit Özdağ hariç kimse kimse teröre kesinkes hayır diyemedi.

Yazma o zaman.. istersen yaz hirsiz filan yaz.. o zaman kim bos kim dolu yapiyir ogreniriz beraber ne dersin😐😂
Keşke senin savundukların da, senin savunduğun kadar hatta binde biri kadar seni savunsaydı.
Ben kimseye hırsız vs yazmadım.
Hiçbir sosyal medya platformunda yazmadım.
Kimin ne olduğunu açıklamama gerek yok, herkes biliyor nasılsa.

X