Reis kim hdsbjds Erdoğan zaten geçmiş dönemlerde öyle demesine rağmen şimdi apaçık LGBT düşmanlığı yapıyor. Biz hatta instagramda bunun dalgasını çok geçtik, ''Recep, Tayyip'e karşı çıkıyor''
Çünkü kendisi de biliyor halkın bam telini, nabza göre şerbet veriyor, biz buna ikiyüzlülük diyoruz. Ablam ss al emniyete gönder ya bana ne ben PKK'lıyı SS alıp gönderdim kaç kere hiçbir şey yapmadılar, doğruyu söyledik diye bize bir şey olursa ben bundan çekinmem. Keşke sizin onu savunduğunuz kadar o da halkını savunsa. Elin Suriyelisi çıkıp ben vergi vermiyorum her şey çok güzel dolar 23 bir şey düşünmüyorum deyince zorunuza gitmiyor mu sizin? Gidin onu şikayet edin bakalım neler olacak. Biz kimi kime şikayet edelim peki? Recep'i Tayyip'e mi şikayet edelim bana kitapsız sürtük terörist inançsız dediği için? Bu terörist lafını üniversite öğrencileri yurtlara para yetiştiremeyip sokakta battaniyelerle yattıklarında '' Bunlar kim ya? Bunlar öğrenci mi? Bunlar olsa olsa terörist'' kendisi söyledi.
Neyi savunduğunuzu anlamıyorum bu devran bir gün dönecek, herkes bir gün toprak olacak ve ne demişler:
Dünya benim diye sevinme, çünkü yarın sana düşman olacak!!