Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Ne olursa olsun Kılıçdaroğlu seçim sürecini iyi yönetti, arkadaşlar arada hatalar yaptı ki bu hatalar ideolojimizin uymadığı hatalardı, kimseye hakaret küfür etmedi. Evet bu seçim çok kritikti ama Erdoğan'ın yaptığı hataları bize sürtük demelerini kendi seçmeni nasıl sineye çekti? Suspus oturup Kılıçdaroğlu'nun yanlışlarını (kime göre neye göre?) öne sürdüler.
Şu konuda haklılar ki Allah vahiy indirse Kılıçdaroğlu doğru aday dese vermeyecek insanlar tanıyorum, kendisine karşı önyargı var bu ülkede. Mansur Yavaş çıksa Kürtlerden oy alamayacaklardı. İmamoğlu en doğru adaydı. Ki bu Ümit Özdağ ile yaptıkları anlaşmadan sonra, karşı komşum HDP'li, hatta PKK'lıların dağda fotoğrafını paylaşıp gülüşüne ölürüm falan yazıyor, kendisi ve tüm ailesi Erdoğan'a verdi.
Kılıçdaroğlu Babala'ya çıkıp herkesin her sorusunu cevapladı, Erdoğan kendi kurgusunda kendi yazdıklarını sordurup cevapladı. Bakın onun seçmeni asla onun yanlışını öne çıkarıp istifa et demiyor. Bence de aday yanlış kişiydi, ama halk Kılıçdaroğlu'nu anlayabilecek naiflikte, medeniyette ya da sakinlikte değil. Bu halk kaosu küfürü kavgayı sokak ağzını seviyor.
Evet her şey farklı olabilirdi ama o da elinden geleni yaptı bence. Suç bizim halkımızda başka kimsede değil. Olanlara da üzülmeyelim, herkes kaderini yaşıyor ne kadar biz de etkilensek de ..
Hala nasil boyle yazabiliyorsunuz😐 koydekine 500 lira ver harcayamaz dedi ya.. yani dalga mi geciyorsunuz sizler? Tamam cok guzel konusuyor ama bos konusuyor … bir gun kalp yapip ertesi gun masalara vuruyor yazik o da napacagini sasirdi.. bence de iyi yonetti ve yonetiyor zira oncesindede uzerine cok gelindi .. suan ise kilicdaroglunu secenler uzerine gidiyor adamin.

Birde surtuk demese iyiydi ama sen gezide cikip kamu malina zarar verdin mi? Vermediysen uzerine alinmana gerek yok. Zarar verenler evet uzerine alinabilir.. daha kac kez bunun aciklamasi yapilsin istiyor sunuz?

Karşı olduğum için söylemiyorum ama yaptığı yanlış, başkasıda yapabilicek bundan sonra

Benim için burada seçilmesi önemli. Erdoğan kadar tutulan birisi gelirse yapsin elbet ilerde. Yanliş doğru kısmını bilemem dediğim gibi halk istemedikten sonra 20 kere aday olsa farketmez.

Fatih Portakal 'ın Kılıçdaroğlu hakkında söylediklerini izleyen var mı? 🤦🏻‍♀️
Buraya yüklemeye de çekindim sorun olur belki diye. Pişkinlik yapıyorsunuz, kazanmamanız için elimden geleni yapacağım demiş, hatta başka yorumları da var.🤦🏻‍♀️ Uygun bulmadım ben açıkçası. Eleştiri dozunda olunca güzel.
Fatih portakali pek sevmem😐 ama sanki karsisinda kk olsa kalkip adami dovecek gibi konusuyor😐😂 kalksin koltugundan diye.. ne yapsalar bos kk kalkmayacak yani

Ne olursa olsun Kılıçdaroğlu seçim sürecini iyi yönetti, arkadaşlar arada hatalar yaptı ki bu hatalar ideolojimizin uymadığı hatalardı, kimseye hakaret küfür etmedi. Evet bu seçim çok kritikti ama Erdoğan'ın yaptığı hataları bize sürtük demelerini kendi seçmeni nasıl sineye çekti? Suspus oturup Kılıçdaroğlu'nun yanlışlarını (kime göre neye göre?) öne sürdüler.
Şu konuda haklılar ki Allah vahiy indirse Kılıçdaroğlu doğru aday dese vermeyecek insanlar tanıyorum, kendisine karşı önyargı var bu ülkede. Mansur Yavaş çıksa Kürtlerden oy alamayacaklardı. İmamoğlu en doğru adaydı. Ki bu Ümit Özdağ ile yaptıkları anlaşmadan sonra, karşı komşum HDP'li, hatta PKK'lıların dağda fotoğrafını paylaşıp gülüşüne ölürüm falan yazıyor, kendisi ve tüm ailesi Erdoğan'a verdi.
Kılıçdaroğlu Babala'ya çıkıp herkesin her sorusunu cevapladı, Erdoğan kendi kurgusunda kendi yazdıklarını sordurup cevapladı. Bakın onun seçmeni asla onun yanlışını öne çıkarıp istifa et demiyor. Bence de aday yanlış kişiydi, ama halk Kılıçdaroğlu'nu anlayabilecek naiflikte, medeniyette ya da sakinlikte değil. Bu halk kaosu küfürü kavgayı sokak ağzını seviyor.
Evet her şey farklı olabilirdi ama o da elinden geleni yaptı bence. Suç bizim halkımızda başka kimsede değil. Olanlara da üzülmeyelim, herkes kaderini yaşıyor ne kadar biz de etkilensek de ..
Yanlış aday olsada takdir etmek gerekir ki çok iyiydi, babala tv ye çıkmasını da ayrı takdir ettim çünkü sorular ağır olur genelde ve agırdı da, hepsini sakince ve güzelce cevapladı.

Hala nasil boyle yazabiliyorsunuz😐 koydekine 500 lira ver harcayamaz dedi ya.. yani dalga mi geciyorsunuz sizler? Tamam cok guzel konusuyor ama bos konusuyor … bir gun kalp yapip ertesi gun masalara vuruyor yazik o da napacagini sasirdi.. bence de iyi yonetti ve yonetiyor zira oncesindede uzerine cok gelindi .. suan ise kilicdaroglunu secenler uzerine gidiyor adamin.

Birde surtuk demese iyiydi ama sen gezide cikip kamu malina zarar verdin mi? Vermediysen uzerine alinmana gerek yok. Zarar verenler evet uzerine alinabilir.. daha kac kez bunun aciklamasi yapilsin istiyor sunuz?
Ben gezide çıkmadım dışarı. Bu seçimle çok alakasız şeyler söylüyorsunuz. Kendisi Esenboğa Havalimanı'nı biz yaptık dedi, bunu izlediniz mi? Terörist, kitapsız dedi. Benim inancımı sorgulayacak adam daha anasının karnından doğmadı kimse gibi sahte hacı hocanın elini öpen, o cemaat bu cemaat liderini gezen fake Müslümanlardan da değilim ben. Neyse ben bu konuda bir kere daha banlandım o yüzden sizinle tartışmaya girmeyeceğim ama Ankara'daki havalimanını kendisinin yaptığını söyleyen bir kişiden bahsediyoruz kendisinin 1 yaşında olması dışında sıkıntı yok. Bakın restore ettim falan demiyor bizzat dinledim konuşmasını, biz yaptık biz diye bağırıyor. Kendi halkını terörist olmakla inançsız olmakla suçluyor. Be adam sen benim milliyetçiliğimi sorgulayacaksın he? Lütfen yapmayın tamam kazandınız süper bundan sonra olanlara asla üzülmüyorum ülkede olan hiçbir şey umrumda değil. Lütfen lütfen türkiye yüzyılına odaklanın. Umarım her şey Türkiye için çok iyi olur.

Aynen. Kendimiz için çok fazla düşünmedik ama oğlum üniversitede okuyunca aşı zorunluluğundan dolayı yaptırdı aşı.
Bu isinden dolayi okuldan dolayi filan yaptiranlar zaten cok mecbur birakildilar korktular birde disari cikamayacagiz filan diye..yani korku pompalandi bol bol aslinda..

Buarada ben cocuklarimin doktoruna sordum bu asi islerini.. diger cocuk asilariyla ilgilide suphe icindeydm cunku.. inan doktor bile diger cocuk asilarini yaptir korona asisi yaptirma dedi😐 yani bilimse bilim bu kadinda doktor.. kisaca her alanda yanilma payi vardir..dedigin gibi hayirlisi artik.. olan oldu biten bitti

Yanlış aday olsada takdir etmek gerekir ki çok iyiydi, babala tv ye çıkmasını da ayrı takdir ettim çünkü sorular ağır olur genelde ve agırdı da, hepsini sakince ve güzelce cevapladı.
Gerçekten çok cesur davrandı, yanlış strateji yaptı. Kavga edip küfür etmedi, asla diğer adaylar gibi tahrik edici konuşmadı, çok düzgün çok İstanbul beyefendisi tavrındaydı ama bu ülke bunu anlamaz. Aslında aklımdaki aday Ümit Özdağ, kendi adıma söyleyebilirim ki tam benim düşüncelerimi yansıtıyor umarım gelecek seçim aday olacaktır. Ama ona asla bazı Kürt kesim ve mülteciler oy vermez. Bu arada Ümit Özdağ harbi kavgacı bir kudurtma makinesi bayılıyorum ona :KK53:

Aşkolsun küstüm seninle, boş yapıyorsun dedin bana :KK12:
Sen de kendince haklısın aşı olan da kendince haklı. Ne diyeyim şimdiye kadar bir yan etkisi olmadı daha da olmaz inşallah.
Senin dediğin de varsayım esasında 10 seneye artacağını söylemek için de 10 sene kesin gözlemlemek gerekiyor.
Ne diyelim hayırlısı...
10 seneye artacağını söylemelerine gerek yok zaten her yıl artıyor
Grip gibi oldu kanser olanların sayısı çoğalıyor genç yaşlı farketmeden
Aşıya bağlamak da ne bileyim 🤦🏻‍♀️

Ben gezide çıkmadım dışarı. Bu seçimle çok alakasız şeyler söylüyorsunuz. Kendisi Esenboğa Havalimanı'nı biz yaptık dedi, bunu izlediniz mi? Terörist, kitapsız dedi. Benim inancımı sorgulayacak adam daha anasının karnından doğmadı kimse gibi sahte hacı hocanın elini öpen, o cemaat bu cemaat liderini gezen fake Müslümanlardan da değilim ben. Neyse ben bu konuda bir kere daha banlandım o yüzden sizinle tartışmaya girmeyeceğim ama Ankara'daki havalimanını kendisinin yaptığını söyleyen bir kişiden bahsediyoruz kendisinin 1 yaşında olması dışında sıkıntı yok. Bakın restore ettim falan demiyor bizzat dinledim konuşmasını, biz yaptık biz diye bağırıyor. Kendi halkını terörist olmakla inançsız olmakla suçluyor. Be adam sen benim milliyetçiliğimi sorgulayacaksın he? Lütfen yapmayın tamam kazandınız süper bundan sonra olanlara asla üzülmüyorum ülkede olan hiçbir şey umrumda değil. Lütfen lütfen türkiye yüzyılına odaklanın. Umarım her şey Türkiye için çok iyi olur.
Surtuk dedigi kisiler kamu malina zarar verenler polis arabasinin ustunde tepinenler…diyorum ya demese iyiydi ama uzerinize alinmaniza gerek yok. Devlet kac milyar zarara ugradi.. o zarari telafi edilecek parayla baska birsey yapilsaydi daha guzel olmaz miydi?

Esenboganin restorasyonunu dedi o.. kaldi ki eski esenbogayi hatirliyor musunuz mesela? Ahir gibiydi.. yurt disina bir yere cikio geldiginizde geri anliyordunuz farki.. cok guzel yaptilar haklarini yememek lazim.

Mesela ist. Havalimanida oyle karsi cikildi edildi ama.. ataturk havalimani cok eskiydi..sabiha daha moderndi ve buyutulmesi yenilenmesi gerekiyodu yapildi yani…tek kotu yani asiri buyuk olmasi..😐😂 bi yerden bir yere giderken ucagi kaciracqk gibi oluyorsun😐😂

Mesela ist. Havalimanida oyle karsi cikildi edildi ama.. ataturk havalimani cok eskiydi..
Evet o yüzden İstanbul a kar yağdığında uçaklar İstanbul Havaalanına inemiyor çünkü yeri yanlış. Ne hikmetse eski dediğiniz ve ödüllü Atatürk Havaalanına uçaklar inebiliyor. Ama sadece hükümet yetkilileri kullanabiliyor.

Gerçekten çok cesur davrandı, yanlış strateji yaptı. Kavga edip küfür etmedi, asla diğer adaylar gibi tahrik edici konuşmadı, çok düzgün çok İstanbul beyefendisi tavrındaydı ama bu ülke bunu anlamaz. Aslında aklımdaki aday Ümit Özdağ, kendi adıma söyleyebilirim ki tam benim düşüncelerimi yansıtıyor umarım gelecek seçim aday olacaktır. Ama ona asla bazı Kürt kesim ve mülteciler oy vermez. Bu arada Ümit Özdağ harbi kavgacı bir kudurtma makinesi bayılıyorum ona :KK53:
Hahaha bende seviyorum biraz sert kacıyor arada ama harika tespitler yapıyor sjsjshsh

Surtuk dedigi kisiler kamu malina zarar verenler polis arabasinin ustunde tepinenler…diyorum ya demese iyiydi ama uzerinize alinmaniza gerek yok. Devlet kac milyar zarara ugradi.. o zarari telafi edilecek parayla baska birsey yapilsaydi daha guzel olmaz miydi?

Esenboganin restorasyonunu dedi o.. kaldi ki eski esenbogayi hatirliyor musunuz mesela? Ahir gibiydi.. yurt disina bir yere cikio geldiginizde geri anliyordunuz farki.. cok guzel yaptilar haklarini yememek lazim.

Mesela ist. Havalimanida oyle karsi cikildi edildi ama.. ataturk havalimani cok eskiydi..sabiha daha moderndi ve buyutulmesi yenilenmesi gerekiyodu yapildi yani…tek kotu yani asiri buyuk olmasi..😐😂 bi yerden bir yere giderken ucagi kaciracqk gibi oluyorsun😐😂
Ciddi ciddi sürtük demesine bir sebep mi buldunuz? Demese iyiydi diye bir şey yok o sizin benim gibi bir insan değil Cumhurbaşkanı yalnız, değil sürtük s demeye hakkı yok bana. Kendisine sürtük desek yarın içerideyiz be bacım neyi kimi savunuyorsun sen? Erdoğan'ın E sini yazmadan karşıt hikayeler paylaştığım için (mülteciler hakkında) ki hesabım gizli, Instagram'ım kapatıldı benim. Artık önemli değil siz kazandınız, mutlu olun eğlenin gülün ben de güleceğim çünkü demek ki ülkem halinden çok memnun. Şimdi gezicilerin 1 ayda verdiği maddi zararı yıllardır mültecilere harcayarak veriyor bu adam. Kendisi seçim sonrası ''Avrupa rahatsa bizim sayemizde rahat'' dedi, sizinle alay ediyor farkında mısınız? Bakın açık açık söylüyor kendisi, mültecileri ülkesine doldurup Avrupa'yı rahatlatıyor. Bunu inkar edemezsiniz parasını bile alıyor bu adam ülkesini batırdığı için. Ne diyebilirim ki herkes halinden memnun.

Pkklilar zaten chpnin başındaki kişiye oy vermesin Atatürkün kemikleri sızlamasin. Ümit ozdagin desteğinden sonra kilicdaroglunun oyu 900bin arttı yalnız. İlk turla arasında 900bin oy fazlalığı var

Pkklilar zaten chpnin başındaki kişiye oy vermesin Atatürkün kemikleri sızlamasin. Ümit ozdagin desteğinden sonra kilicdaroglunun oyu 900bin arttı yalnız. İlk turla arasında 900bin oy fazlalığı var
Pkk lı dediğiniz kimler ? Teröristleri diyorsanız 100 den az terörist varmış ülkemizde.

Yani ilk seçimde çekimser olup ikinci turda Kılıçdaroğlu'na oy kullanan çok kişi oldu zaten. Ama benim etrafımdaki Kürtler Ümit Özdağ'dan çok rahatsız oldu ve Erdoğan'a verdi.
Bu arada ben de sizin gibi düşünüyorum ama Instagramında PKK'yı ulu orta paylaşan kişilere bir şey yapmayanlar utansın. (Ki ben SS alıp Cimer'e şikayet ediyorum kimse beni takmıyor) Benim Instagramım mültecilerle ilgili paylaşımlarımdan sonra kapandı da :KK53:

ben cumhurbaskani olsaydim ve savundugunuz gibi diktator olsam surtuk degil daha beter seyler soylerdim.. onca polis
Memuru kac saat mesai yapti verdikleri zararlar cabasi.. devletin parasi kimsenin babasinin mali degil..

Multeci politikasini ben de begenmiyorum daha oncede yazdim..

Elinde bir koz var daha oncede yaptigi gibi ters dusen olursa kapilari acarim diyor. Bu adamlar bizim gibi basit dusunmuyordur eminim.

X