- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Umit ah umit abey yani dedi noldu sanki? Pkk karsiti oldugu halde, biz oyle biliyorduk en azindan demirtasi serbest birakcam diyen kk nin yaninda yer aldi.. hep diyorum sag ve sol partisi yanyana gelemez..sacma buluyorum. Ben sanki oh iyi dedi surtuk dedi diyorum yani onca insanin hakkina girdiler onlar suclu ? hirsizin hic mi sucu yok?Ya allah aşkına ben ideolojik olarak yanlış şeyler dedi dedim dimi? Yanlışın en büyüğünü burada yaptı. Fakat madem Demirtaş terörist (hemfikirim), neden bu adam teröristlikten yargılanmıyor içeride? Neden biz Öcalan'ı içeride köpek gibi vergilerimizle besliyoruz? Biz koskoca Türkiye Devleti, taksimde sallandıramıyorsak biz devlet miyiz? Çünkü nedenini söyleyeyim size, Öcalan'a bir dokunun, Demirtaş'ın kılına zarar verin PKK ve bazı Kürt kesim Türkiye'de öyle saldırılar yaparlar ki kendimize gelemeyiz. E biz neden bunların kafasını ezemiyoruz, hani ayakkabı numaralarını biliyorduk? Neden Demirtaş'a oy veren destekleyen herkesi tek tek toplayıp hapse atmak yerine, kendi Türk milliyetçisi olan halkımızla uğraşıyoruz? Bakın ben Kılıçdaroğlu yanlış yaptıysa, o yanlış yaptı derim. Ama siz Erdoğan sürtük dedi çünkü şöyle Erdoğan şunu yaptı çünkü biz arkada neler dönüyor bilmiyoruz vsvs. Yok her şey apaçık ortada onları meclise sokup teröristlikle suçluyoruz hepsini şöyle sallandıramıyoruz cümle aleme ibret olarak Allah da bizim belamızı böyle verir işte bir gün orası patlar bir gün burası taranır yazık Ümit Özdağ hariç kimse kimse teröre kesinkes hayır diyemedi.
Ayrica birini sallandirmak bu kadar kolay birsey degil.. demirtasi cok seviyolar.. sirf onun hatrina verdiler onca oyu..baska parti kursa oraya verecekler oylarini. Zaten yakinda cikacak diyolar umarim yargilarlnir