Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Bak bos yapiyorsun😂😐 her asi olan olecek demedim zaten.. 10 seneye su kadar kanser artacak diyolar neye gore diyolar bunlari dusunun..
Aşkolsun küstüm seninle, boş yapıyorsun dedin bana :KK12:
Sen de kendince haklısın aşı olan da kendince haklı. Ne diyeyim şimdiye kadar bir yan etkisi olmadı daha da olmaz inşallah.
Senin dediğin de varsayım esasında 10 seneye artacağını söylemek için de 10 sene kesin gözlemlemek gerekiyor.
Ne diyelim hayırlısı...

Bir süre takip etmedim konuyu aşı tartışması başlamış gelmiş geçmiş olsun artık geçti ....aşı yapılan kişiler yada yaptırmayan kişilerde kendi tercihini yaptı diyemeyiz zorunlu bırakılanlar var dı o dönemde
Aynen. Kendimiz için çok fazla düşünmedik ama oğlum üniversitede okuyunca aşı zorunluluğundan dolayı yaptırdı aşı.

Onca insan varken kimseyi bulamamakta baya zavallilik.. yani adamin umru degil ki kazanmis kaybetmisler😂😐 eger soyledikleri gibi ataturkun partisi olsalardi suanda coktan istifa etmesi gerekirdi..

Adam yaptiği her hareketle söylediği her sözle Erdoğana çalişti resmen 😂 koltuk tatli tabi kolay kolay kalkmaz oradan yapişmiş resmen 🤭

Bir süre takip etmedim konuyu aşı tartışması başlamış gelmiş geçmiş olsun artık geçti ....aşı yapılan kişiler yada yaptırmayan kişilerde kendi tercihini yaptı diyemeyiz zorunlu bırakılanlar var dı o dönemde
Gereksiz bir tartışma bence de. İyi gelecek bir aşı ise birini vazgeçirmek onun kul hakkına girmek demek, aynı şekilde tersini yapmak da. Koca bir bilinmez olan bir şeyi bireyler şahsına bırakılmalı ve yorum yapılmamalı.

Adam yaptiği her hareketle söylediği her sözle Erdoğana çalişti resmen 😂 koltuk tatli tabi kolay kolay kalkmaz oradan yapişmiş resmen 🤭
Savunduğunuz kişi kendi koltuğuna daha önce geldi ve o da aynı, önce kendi kapınızın önünü süpürün, komşuya çatana kadar☝️

Onca insan varken kimseyi bulamamakta baya zavallilik.. yani adamin umru degil ki kazanmis kaybetmisler😂😐 eger soyledikleri gibi ataturkun partisi olsalardi suanda coktan istifa etmesi gerekirdi..
Siz yazacak bir şey bulamazsınız ben yazayım!
Atatürk'ün partisi olup da istifa ne alaka? Bireysel istifaya partisini neden karıştırma gereğini kendinizde buldunuz?

Savunduğunuz kişi kendi koltuğuna daha önce geldi ve o da aynı, önce kendi kapınızın önünü süpürün, komşuya çatana kadar☝️

Aynı mı? Birisi halkın seçimiyle 30 yıla yakındır koltukta. Onu orada tutan halk siz begenmesenizde. Diğeri kendi seçtiği delegelerle yıllardır kendini seçtiriyor o delegeleri seçiyor delegeler onu kısır döngü. Resmen seçimde kendisi dayatıldı zorla aday oldu. Sonuçta ortada. Hala da yapişmiş koltuğa yüzsüz gibi. Kendi seçmeni bile istifa et diye yalvarıyor ama o dalga geçiyor. Hayır Erdoğana dikdatör derler ama asil dikdatör kendisi bunu er geç herkes anladi.

Fatih Portakal 'ın Kılıçdaroğlu hakkında söylediklerini izleyen var mı? 🤦🏻‍♀️
Buraya yüklemeye de çekindim sorun olur belki diye. Pişkinlik yapıyorsunuz, kazanmamanız için elimden geleni yapacağım demiş, hatta başka yorumları da var.🤦🏻‍♀️ Uygun bulmadım ben açıkçası. Eleştiri dozunda olunca güzel.

Fatih portakali hiç sevmesemde sonuna kadar hakli. Dozunda eleştiri anlayana güzel anlamayana böylesi güzel.

Aynı mı? Birisi halkın seçimiyle 30 yıla yakındır koltukta. Onu orada tutan halk siz begenmesenizde. Diğeri kendi seçtiği delegelerle yıllardır kendini seçtiriyor o delegeleri seçiyor delegeler onu kısır döngü. Resmen seçimde kendisi dayatıldı zorla aday oldu. Sonuçta ortada. Hala da yapişmiş koltuğa yüzsüz gibi. Kendi seçmeni bile istifa et diye yalvarıyor ama o dalga geçiyor. Hayır Erdoğana dikdatör derler ama asil dikdatör kendisi bunu er geç herkes anladi.
Diktatörlükten bahsedebilmemiz için o kişinin ülkeyi yönetmesi lazım. Muhalefette olan, ülke yönetiminde söz sahibi olmayan birine diktatör demek ne kadar doğru bilemedim.

Diktatörlükten bahsedebilmemiz için o kişinin ülkeyi yönetmesi lazım. Muhalefette olan, ülke yönetiminde söz sahibi olmayan birine diktatör demek ne kadar doğru bilemedim.

Dikdatör illa ülke yönetene mi denir? Bir baba bile yerine göre dikdatör olabilir. Hala neyini savunuyorsunuz anlamiyorum kendi seçmeni bile istifa et diyor sosyal medya yıkılmış durumda adam yapişmiş koltuga dalga geçiyor insanlarla.

Fatih Portakal 'ın Kılıçdaroğlu hakkında söylediklerini izleyen var mı? 🤦🏻‍♀️
Buraya yüklemeye de çekindim sorun olur belki diye. Pişkinlik yapıyorsunuz, kazanmamanız için elimden geleni yapacağım demiş, hatta başka yorumları da var.🤦🏻‍♀️ Uygun bulmadım ben açıkçası. Eleştiri dozunda olunca güzel.
Burda bir yanlışlık var seçimle ilgili konuşmuyor, seçim sonrası için özellikle "Ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil" sözü için eleştirisi var. Yeri geldiğinde doğru şeyler söylemiş yeri geldiğinde abartı yükselmiş. "İstifanız için çalışacağım" diyor kurultayda başka aday olması için. Ama bu kadar eleştiri içinde söylediği çok önemli bir söz var: "Kesinlikle adil bir seçim değildi.Gördüklerimin hepsine de adaletsiz diyorum"

Bunu daha önce de dile getirmişti. Lakin programında daha da üslubu sert olarak dile getirmiş.
Ben şu paylaşımını gayet doğru buluyorum saygı hariç.
'Soru gelsin o zaman...' diyerek paylaştı: Fatih Portakal'dan 'seçim sonucu' yorumu

3.kez cb olmak için yasadaki erken seçim kararını kullanan kim peki?

Anltamazsin😂😐 biri sadece kaZaniyor digeri hep kaybediyor ama esit muamele gorecekler oyle mi😂😐 sectikleri adamin arkasinda duramiyolar daha burda bos yapmasin kimse😂😐

Ne olursa olsun Kılıçdaroğlu seçim sürecini iyi yönetti, arkadaşlar arada hatalar yaptı ki bu hatalar ideolojimizin uymadığı hatalardı, kimseye hakaret küfür etmedi. Evet bu seçim çok kritikti ama Erdoğan'ın yaptığı hataları bize sürtük demelerini kendi seçmeni nasıl sineye çekti? Suspus oturup Kılıçdaroğlu'nun yanlışlarını (kime göre neye göre?) öne sürdüler.
Şu konuda haklılar ki Allah vahiy indirse Kılıçdaroğlu doğru aday dese vermeyecek insanlar tanıyorum, kendisine karşı önyargı var bu ülkede. Mansur Yavaş çıksa Kürtlerden oy alamayacaklardı. İmamoğlu en doğru adaydı. Ki bu Ümit Özdağ ile yaptıkları anlaşmadan sonra, karşı komşum HDP'li, hatta PKK'lıların dağda fotoğrafını paylaşıp gülüşüne ölürüm falan yazıyor, kendisi ve tüm ailesi Erdoğan'a verdi.
Kılıçdaroğlu Babala'ya çıkıp herkesin her sorusunu cevapladı, Erdoğan kendi kurgusunda kendi yazdıklarını sordurup cevapladı. Bakın onun seçmeni asla onun yanlışını öne çıkarıp istifa et demiyor. Bence de aday yanlış kişiydi, ama halk Kılıçdaroğlu'nu anlayabilecek naiflikte, medeniyette ya da sakinlikte değil. Bu halk kaosu küfürü kavgayı sokak ağzını seviyor.
Evet her şey farklı olabilirdi ama o da elinden geleni yaptı bence. Suç bizim halkımızda başka kimsede değil. Olanlara da üzülmeyelim, herkes kaderini yaşıyor ne kadar biz de etkilensek de ..

Dikdatör illa ülke yönetene mi denir? Bir baba bile yerine göre dikdatör olabilir. Hala neyini savunuyorsunuz anlamiyorum kendi seçmeni bile istifa et diyor sosyal medya yıkılmış durumda adam yapişmiş koltuga dalga geçiyor insanlarla.
Evet normalde öyle ama baskıcı aile bireyleri içinde bu tarz bir benzetme yapılmış. Ama asıl olarak ülke yöneticileri için kullanılan bir tabir diktatörlük.

Tiran terimi gibi, ve otokrat terimi gibi, diktatör terimi de yalnızca baskıcı yönetim biçimleri için kullanılmaya başlandı. Modern kullanımda diktatör terimi genellikle olağanüstü bir miktarda kişisel güce sahip olan bir lideri tanımlamak için kullanılır. Diktatörlükler genellikle aşağıdakilerle karakterize edilir: seçimlerin ve sivil özgürlüklerin askıya alınması; olağanüstü hal ilanı; kararname ile yönetim; siyasi muhaliflerin baskı altına alınması; hukukun üstünlüğü prosedürlerine uymama; liderin etrafında şekillenen bir kişilik kültünün varlığı. Diktatörlükler genellikle tek parti veya baskın parti devletleridir.[2][3]

Tek parti veya baskın parti devletleri ve kişisel yönetim altındaki sivil hükümetler gibi farklı türdeki rejimlerde iktidara gelen çeşitli liderler, diktatör olarak tanımlanmıştır.

Zamanında Atatürk için de diktatör demişlerdir.

Uğur Dündar, Fatih Portakal'ın açıklamasını ben de izledim Kılıçdaroğlu hakkında. Uğur Dündar İnce'ye de aynı şekilde konuşmuştu aday olduğu için eleştirmiş İnce'yi.Bence baskılar artacağı için Kılıçdaroğlu bırakacak bu sefer görevini ama yerine kim gelir bilmem.
Keske daha onceden bıraksaydı simdi hersey farklı olabilirdi

X