Aşkolsun küstüm seninle, boş yapıyorsun dedin banaBak bos yapiyorsunher asi olan olecek demedim zaten.. 10 seneye su kadar kanser artacak diyolar neye gore diyolar bunlari dusunun..
Aynen. Kendimiz için çok fazla düşünmedik ama oğlum üniversitede okuyunca aşı zorunluluğundan dolayı yaptırdı aşı.Bir süre takip etmedim konuyu aşı tartışması başlamış gelmiş geçmiş olsun artık geçti ....aşı yapılan kişiler yada yaptırmayan kişilerde kendi tercihini yaptı diyemeyiz zorunlu bırakılanlar var dı o dönemde
Onca insan varken kimseyi bulamamakta baya zavallilik.. yani adamin umru degil ki kazanmis kaybetmislereger soyledikleri gibi ataturkun partisi olsalardi suanda coktan istifa etmesi gerekirdi..
Gereksiz bir tartışma bence de. İyi gelecek bir aşı ise birini vazgeçirmek onun kul hakkına girmek demek, aynı şekilde tersini yapmak da. Koca bir bilinmez olan bir şeyi bireyler şahsına bırakılmalı ve yorum yapılmamalı.Bir süre takip etmedim konuyu aşı tartışması başlamış gelmiş geçmiş olsun artık geçti ....aşı yapılan kişiler yada yaptırmayan kişilerde kendi tercihini yaptı diyemeyiz zorunlu bırakılanlar var dı o dönemde
Savunduğunuz kişi kendi koltuğuna daha önce geldi ve o da aynı, önce kendi kapınızın önünü süpürün, komşuya çatana kadarAdam yaptiği her hareketle söylediği her sözle Erdoğana çalişti resmenkoltuk tatli tabi kolay kolay kalkmaz oradan yapişmiş resmen
Siz yazacak bir şey bulamazsınız ben yazayım!Onca insan varken kimseyi bulamamakta baya zavallilik.. yani adamin umru degil ki kazanmis kaybetmislereger soyledikleri gibi ataturkun partisi olsalardi suanda coktan istifa etmesi gerekirdi..
Savunduğunuz kişi kendi koltuğuna daha önce geldi ve o da aynı, önce kendi kapınızın önünü süpürün, komşuya çatana kadar
Fatih Portakal 'ın Kılıçdaroğlu hakkında söylediklerini izleyen var mı?
Buraya yüklemeye de çekindim sorun olur belki diye. Pişkinlik yapıyorsunuz, kazanmamanız için elimden geleni yapacağım demiş, hatta başka yorumları da var.Uygun bulmadım ben açıkçası. Eleştiri dozunda olunca güzel.
Diktatörlükten bahsedebilmemiz için o kişinin ülkeyi yönetmesi lazım. Muhalefette olan, ülke yönetiminde söz sahibi olmayan birine diktatör demek ne kadar doğru bilemedim.Aynı mı? Birisi halkın seçimiyle 30 yıla yakındır koltukta. Onu orada tutan halk siz begenmesenizde. Diğeri kendi seçtiği delegelerle yıllardır kendini seçtiriyor o delegeleri seçiyor delegeler onu kısır döngü. Resmen seçimde kendisi dayatıldı zorla aday oldu. Sonuçta ortada. Hala da yapişmiş koltuğa yüzsüz gibi. Kendi seçmeni bile istifa et diye yalvarıyor ama o dalga geçiyor. Hayır Erdoğana dikdatör derler ama asil dikdatör kendisi bunu er geç herkes anladi.
Diktatörlükten bahsedebilmemiz için o kişinin ülkeyi yönetmesi lazım. Muhalefette olan, ülke yönetiminde söz sahibi olmayan birine diktatör demek ne kadar doğru bilemedim.
Burda bir yanlışlık var seçimle ilgili konuşmuyor, seçim sonrası için özellikle "Ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil" sözü için eleştirisi var. Yeri geldiğinde doğru şeyler söylemiş yeri geldiğinde abartı yükselmiş. "İstifanız için çalışacağım" diyor kurultayda başka aday olması için. Ama bu kadar eleştiri içinde söylediği çok önemli bir söz var: "Kesinlikle adil bir seçim değildi.Gördüklerimin hepsine de adaletsiz diyorum"Fatih Portakal 'ın Kılıçdaroğlu hakkında söylediklerini izleyen var mı?
Buraya yüklemeye de çekindim sorun olur belki diye. Pişkinlik yapıyorsunuz, kazanmamanız için elimden geleni yapacağım demiş, hatta başka yorumları da var.Uygun bulmadım ben açıkçası. Eleştiri dozunda olunca güzel.
3.kez cb olmak için yasadaki erken seçim kararını kullanan kim peki?Aynı mı? Birisi halkın seçimiyle 30 yıla yakındır koltukta. Onu orada tutan halk siz begenmesenizde. Diğeri kendi seçtiği delegelerle yıllardır kendini seçtiriyor o delegeleri seçiyor delegeler onu kısır döngü. Resmen seçimde kendisi dayatıldı zorla aday oldu. Sonuçta ortada. Hala da yapişmiş koltuğa yüzsüz gibi. Kendi seçmeni bile istifa et diye yalvarıyor ama o dalga geçiyor. Hayır Erdoğana dikdatör derler ama asil dikdatör kendisi bunu er geç herkes anladi.
3.kez cb olmak için yasadaki erken seçim kararını kullanan kim peki?
AnltamazsinAynı mı? Birisi halkın seçimiyle 30 yıla yakındır koltukta. Onu orada tutan halk siz begenmesenizde. Diğeri kendi seçtiği delegelerle yıllardır kendini seçtiriyor o delegeleri seçiyor delegeler onu kısır döngü. Resmen seçimde kendisi dayatıldı zorla aday oldu. Sonuçta ortada. Hala da yapişmiş koltuğa yüzsüz gibi. Kendi seçmeni bile istifa et diye yalvarıyor ama o dalga geçiyor. Hayır Erdoğana dikdatör derler ama asil dikdatör kendisi bunu er geç herkes anladi.
Canlari cok acidi biraz yavasHalk istiyor ki kullanmişseçilmedikten sonra istediği kadar kullansın ne farkederdi
Evet normalde öyle ama baskıcı aile bireyleri içinde bu tarz bir benzetme yapılmış. Ama asıl olarak ülke yöneticileri için kullanılan bir tabir diktatörlük.Dikdatör illa ülke yönetene mi denir? Bir baba bile yerine göre dikdatör olabilir. Hala neyini savunuyorsunuz anlamiyorum kendi seçmeni bile istifa et diyor sosyal medya yıkılmış durumda adam yapişmiş koltuga dalga geçiyor insanlarla.
Keske daha onceden bıraksaydı simdi hersey farklı olabilirdiUğur Dündar, Fatih Portakal'ın açıklamasını ben de izledim Kılıçdaroğlu hakkında. Uğur Dündar İnce'ye de aynı şekilde konuşmuştu aday olduğu için eleştirmiş İnce'yi.Bence baskılar artacağı için Kılıçdaroğlu bırakacak bu sefer görevini ama yerine kim gelir bilmem.