Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
"Devlet yönetiyor, ve haklı devlet yönetmek öyle çiçekle böcekle olmaz" yazmışsınız Devlet yönetmek kimseye sayıp sövme hakkı vermez çok saçma bir savunma kusura bakmayın. Her şeyin bir adabı usulü var.

Neyse o kalpler cicekler yalanmis zaten.. sahte kalp cicek yerine degismeyen birini secmek daha mantikli bana gore. Surekli uslup uslup diyorsunz.. bu kadar sikayetci olsalar daha guclu aday cikarirlardi herhalde. Demek ki onlarda memnun hallerinden

Konu dışı ama nefes darlığı dediniz. Bunun için kardiyoloji uzmanına görünün lütfen...Geçen gün bir doktordan video izledim. Nefes darlığı yaşayanlar için: "sigaradan deyip geçiştirmesinler" dedi..Eğer kontrollerinizi yapıyorsanız sorun yok. Uyarıyorum herkesi kardeşimi kaybettikten sonra, kusura bakmayın lütfen...

Neyse o kalpler cicekler yalanmis zaten.. sahte kalp cicek yerine degismeyen birini secmek daha mantikli bana gore. Surekli uslup uslup diyorsunz.. bu kadar sikayetci olsalar daha guclu aday cikarirlardi herhalde. Demek ki onlarda memnun hallerinden
Yok üsluba gelene kadar 93639383883 sayfa eleştiri yazdık zaten, keşke sadece o olsaydı Kendi adıma kimseye körü körüne bağlanmam,kim kafama yatarsa ona veririm oyumu ve karşılığında hizmet beklerim baktım yapmıyor değiştiririm adayımı. Benim aşırı sevdiğim tek yönetici geçmiştir bu ülkeden o da Mustafa Kemal Atatürk'tür gerisi gelip geçicidir hiç anlam yüklemem.

Evet şu an sizin düşündüğünüz gibi olabilir ki saygı da duyarım düşüncelerinize. Lakin bize başka bir seçenek sunulmadı. Ortaya karışık bir millet ittifakı çıktı. Sağcısı, sözde solcusu, dindarı ne olduğu belli olmayan demokratı.
Kemal beyle bana kalırsa olmazdı olmadı da. Şuna kesinlikle katılıyorum. Artık lütfen gençler gelsin 65 yaş üstü bu işleri bıraksın. Hepsi için söylüyorum. Ufkumuz genişlesin istiyoruz hepimiz. Bugüne kadar yapılanlara taş konulmasın geliştirilsin güzelleştirilsin istiyoruz.
Aslında hepimiz aynı şeyi istiyoruz.
Sizin ailenizde yok mu ya da yakın çevrenizde karşıt siyasi görüşlü yakınlarınız benim var hergün tartışıp kavga mı ediyoruz hayır.
Burada bir laf atma, bir trip beğendin beğenmedin, kimse beğenmesin benim mesajlarımı ama hakarette etmesin.
Madem ki bir şeyler değişsin istiyoruz o zaman karşı tarafı değiştirmeye çalışmak yerine olmuyorsa kendimizden başlamalıyız değişime
Ben kaçıyorum sabah iş var iyi geceler

Daha iyisini getirin o zaman ona versin herkes oyunu…koltuga yapisan surekli kaybeden biri var..

Ataturkte geciciydi yani rahat birakin artik huzurla uyusun..

Basin sagolsun.. nesi vardi kardesinin acaba ozel degilse?

Daha iyisini getirin o zaman ona versin herkes oyunu…koltuga yapisan surekli kaybeden biri var..

Ataturkte geciciydi yani rahat birakin artik huzurla uyusun..
Yooo geçici olduğunu kim söyledi? Ölümünün üzerinden neredeyse 100 yıl geçti ama hâlâ saygıyla, minnetle ve özlemle anılıyor Adı tarihin tozlu sayfalarında kalmayacak tek lider, ona geçici denmez

Yok sadece sigaradan değil. Başka genetik nedenler de var. Teşekkür ederim Kaybınız için de sabır dilerim sana ve ailene

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun

Oje balık gibi ağır kokuları alamıyorum, gerçi şimdi kullandığım ilaçlarla az da olsa işe yarıyor gibi ama çok yakından koklarsam belki

Sizin de başınız sağ olsun

İyiki olmadın, ben yan etkileriyle hala uğraşıyorum bu konuda biraz öfkeliyim

Konu dışına çıkıyoruz ama bu yan etkiler aşının değil maalesef covid'in yan etkileri. Bende de ciddi koku sorunu var. Bende tam tersine narkotik köpeği gibi oldum. Nerede esrar içilmiş ise metrelerce öncesinde kokusunu alıyorum, evde yemek kokusu(yağ) çok rahatsız etmeye başladı, sürekli burnuna çikolata veya konsantre meyve kokusu geliyor, sürekli bir kek pişiriliyor gibi koku alıyorum. Diyeceksiniz ki bu kokuların nesi kötü misss gibi ama işte öyle değil baş ağrısı yapıyor.

Evet bu da rahatsız eder, özellikle keskin kokularda daha rahatsız ediyor, geçmiş olsun.

Biontech aşısına gelmiş konu. Yüzde yüz emin olmasak ta yaptırdık aşılarımızı imzalaromızı atarak. Çoğu kişi başı ağrısa aşıdan biliyor. Sanki normalde içtiğimiz ilaçlar çok mu sağlıklı. En basiti ağrı kesiciler, antibiyotikler. Çoğumuzun tiroit rahatsızlığı var mesela, prospektüsünü çektim bayağı uzun, yan etkileri de var mesela, yan etkileri var içmem diyebiliyor muyuz.

Eklentiler

• IMG_20230612_164118.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 24
Bronş hassasiyeti veya astımdan dolayıdır büyük ihtimalle. Güzel kokular olsa bile yoğun olunca öksürüyorum, nefes darlığı da yapıyordu bir ara. Çift etkili ilaç (anti-alerji ve bronş genişletici) kullanıyorum. Hassasiyetim arada azalıyor.

Covid öncesinde sadece sigaraya hassasiyetim vardı ve labtaki yoğun kokan kimyasallara.

Aşı konusu karıştırmış burayı. Arkadaşlar biontech firması insan üzerinde canlı virüs aşısı deneyen hemen hemen ilk firma. Canlı aşılar genellikle hayvanlarda yapıldı şimdiye kadar. Benim atladığım varsa da kesinlikle çok az. Bize 2 aşı sunuldu çin ve alman, tercih bizim elimizdeydi. Canlı aşının riski yüksekti, ısrarla yaptırmak istemeyenler sinovac oldu zaten. Ben durumu tartıp değerlendirip uzun vadeli düşündüm. Yeni bir çocuk planlamadığım, kronik hastalığım da bulunmadığı için biontec tercih ettim. 3. Dozu olmadan covit geçirdim bu yüzden 3. Aşıyı olmadım. Çocuklarıma da aşı yaptırmadım, zorunlu tutsalar da sinovac tercih ederdim onlar için. Covit zaten grip gibi herkeste başkaydı. Aşının yan etkileri de her aşıda olduğu gibi mevcut. Hepimiz riskli olduğunu biliyorduk. Bakanlık mecbur tutmasa büyük ihtimalle kendim de yaptırmazdım.

Ben hiçbir yan etki yaşamadım aşıyla ilgili ama 3. Dozu olmadım. Şu 2 yıllık vadede pişman olmamı gerektirecek bir rahatsızlığım da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…