- 9 Şubat 2010
- 17.851
- 39.809
Ona yeniden kredi çekti yine borçlandık diye kızdığımızı hatırlıyorum. Dalga da mı geçilmiş.Muhtemelen dalga geçerleedi. Ecevit zamanında Kemal Derviş gelmiş ya epeyi dalgasını geçiyorlar onun.
Ben çok denk geldim kendi beceremeyince dışardan ekonomist getirdi diye gülenlere.Ona yeniden kredi çekti yine borçlandık diye kızdığımızı hatırlıyorum. Dalga da mı geçilmiş.
Keşke maaşı dolarla alsaydık enişte
Bunun bize ettiğini cümle alem edemedi…
Başka ülkede bi yönetici damadını alıp hazinenin başına geçirse kıyamet kopar. Nasıl da kabullendik ama.Bunun bize ettiğini cümle alem edemedi…
Suratına maruz kaldığımızdan beri gün yüzü göremedik.
Etmedik de işte elden ne geldi.Başka ülkede bi yönetici damadını alıp hazinenin başına geçirse kıyamet kopar. Nasıl da kabullendik ama.
Resmen dalga geçiyorlar.İtibar
A101 harca harca bitmezA101 karadem, en makulü o çünkü, allahtan yiryaki değiliz
Hiç denemedim. Birkaç kez farklı çay denedim memnun kalmadım. Alınıp ta beğenilmeyince bitene kadar sıkıntı oluyor.A101 karadem, en makulü o çünkü, allahtan yiryaki değiliz
Salın küçük enişteyi az oynayalımKeşke maaşı dolarla alsaydık enişte
Yakında totomuza giyecek don bulamayacaz bunlar iyi günlerimizAy kızlar yastayım çaya %40 zam yapılmış
Olamaz bi çayımız vardı oda lüx oldu
Ben donumu vermem bananeYakında totomuza giyecek don bulamayacaz bunlar iyi günlerimiz
Hele eve yakınsa tadından yenmiyorA101 harca harca bitmez
Ay kahkaha attım sen çok yaşaBen donumu vermem banane
Bazı şeyler öngörülebilir MaHlass, ben Reuters değilim, siyaset dünyasından hiçbir tanıdığım yok, siyaset ve ekonomi üzerine hiçbir eğitimim de yok ama biraz yurtdışı neler yapıyor, biraz içeride neler oluyor, biraz da ekonomik göstergeleri takiple şu şöyle olabilir bu böyle olabilir diye kurgulayabiliyorum, ki yeni kabine açıklandıktan birkaç gün sonra TCMB başkanı Hafize Gaye Erkan olacaksa neden açıklanmıyor haberleri başladı, dün akşam haberlerinde bile bu konuyla ilgili haberler dönüyordu, Cumhurbaşkanı‘nın siyaset tarzını biraz takip edince onu da öngörebiliyorsunuz, eğer Hafize hanımı getirecekse bunu Cuma günü yapacağını Cuma günkü resmî gazetede yayınlanacağını biliyordum, genelde bu tip atama veya görevden almaları Perşembe gecesi yapar Cuma günü resmî gazetede yayınlanır, ortada dolaşan çok fazla dedikodu döner bu da piyasayı etkileyecekse açıklamayı bir sonraki Cuma gününe kadar erteler, Cuma gecesi açıklar ki haber haftasonu sindirilsinEski haberleri çok iyi hatırlıyorum.
Kovuldu, Binali ikna etti vs. iddiaları döndü o ara. Istifa için yalanlamadılar. Kör topal idare ederiz diye düşündüler galiba ama CB çok sinirlenmiş ki 25 haziran mv seçimine Şimşek'i dahil etmeyip damadını bakan almıştı.
Şimşek giderken 1/3 kişiler geçici aslolan milletimize hizmet demişti.
Tüm bunların ardından ikna etmek gerçekten meşakkatli olmuştur. Belki Merkez bankası önerisi bile kendinden gelmiştir.
Bunları biz sonradan öğreniyoruz ama dış kaynaklar bizden önce öğreniyor, kabine açıklanmadan 3 gün önce zaten ne olacağı biliniyormuş.
Bir 'Mehmet Şimşek' iddiası da Reuters'dan: Cumhurbaşkanı yardımcısı değil bakan olmak istiyor